Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 95 - זיהום אוויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב, הכרכרה נכשלת במבחן זיהום אוויר (3 כשלונות בארבעה טסטים מאז החוק החדש).

בפעמיים הקודמות (לפני שנה ולפני שלוש שנים) החלפתי ממיר קטליטי וזה היה הפיתרון.

הפעם, התוצאות הן יחסיות גבוליות וגם רק לפני שנה החלפתי ממיר... כבר הלך?

המוסכניק שראה המליץ על תוסף, ליסוע הרבה ולהיכנס לבדיקה ברכב חם.

אני בדרך כלל סקפטי אבל מאחר והערכים קרובים, אולי יש סיכוי?

מה אתם אומרים? כדאי לנסות? למישהו יש ניסיון עם משחקי התוספים האלה - זה עובד?

התוצאות:

בסרק: 740 סל"ד - 0.58 פליטת CO (מקסימום 0.5)

בסל"ד גבוה - 2550 סל"ד, 88 מעלות, 0.61 פליטת CO (מקסימום 0.3). ערך למדה 1.030 (בול על המקסימום המותר).

פורסם

כן אם התוספים הם למיכל נוזל קירור אז יש לי נסיון אך אני לא בדיוק זוכר איך קוראים לו והוא גם לא בטוח יכול להתאים לך רכבים שונים וולוו ופיאט.

פורסם

אני מתנצל - הייתי צריך להוסיף לשירשור זיהום האוויר הגדול.

אני אודה אם האחראים יעבירו את ההודעה לשירשור ההוא וסליחה.

ואם בדרך מישהו שמבין יכול לחוות את דעתו על הערכים - אני אודה לכם מאוד, כי די אין לי מושג מה לעשות כבר עם הבעיה הזו.

פורסם
כן אם התוספים הם למיכל נוזל קירור אז יש לי נסיון אך אני לא בדיוק זוכר איך קוראים לו והוא גם לא בטוח יכול להתאים לך רכבים שונים וולוו ופיאט.

אני די בטוח שהמוסכניק התכוון לתוסף לדלק, בשביל לנקות את מערכת הדלק.

אחרי קריאה בשירשור הגדול אני תוהה אם יש טעם בתוסף או שפשוט אפשר לחמם לאוטו את הצורה.

ובקשר לחימום:

צריך ממש נסיעה או שמספיק לעמוד בניוטרל בסל"ד גבוה הרבה זמן?

ראיתי שממליצים על מכות גז - זה לא קצת יסבך אותי עם הבוחן אם שניה קודם אני לוחץ על הגז בפראות? הוא הרי לא פרייאר, הוא מכיר את כל הטריקים האלה.

פורסם

תוסיף גולד. 70 שקל ב ברשת אייס. מלא על חצי מיכל סע עד לטמפרטורת עבודה ויהיה בסדר, לי זה עזר עם ה 106 שלי.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• תוכן חדש...