Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-תקציב לרכישה.40K

- ידני/אוטומט.ידני

-שנתון(מאיזה שנה הכלי) .לא משנה-חדש/משומש.משומש

-מספר מקומות ישיבה.5

-דרישות של צריכת דלק.הכי נמוכה שאפשר

-מה הצרכים מהרכב.נסיעות בעיר בעיקר ופעמיים בשבוע מחוץ לעיר

שהצריכות דלק תהיה הכי נמוכה שאפשר,שהיה רכב אמין,לא כל יום ראשון וחמישי במסוך,שהביטוח יעלה הכי קצת שאפשר,שלא היה גדול מידי,לא משנה לי כמה דלתות ועוד דבר חשוב,אם אפשר להתשמש כמה שפחות בכל התקציב את שאר הכסף אני רוצה להשקיע במערכת,בטיפולים לאוטו,ביטוח,דלק. אז הרכב הכי משתלם עד 40 אלף,וגם שבדרך אם אפשר יראה יפה.

יש לי כמה רכבים שאני חושב עליהם.

פיאט פונטו

פולו

איביזה

כמובן שאתם יכולים להביא עוד שמות של רכבים,ולא משנה לי שהיה 3 דלתות.

הומלץ לי גם על פורד פוקוס אך זה נראה לי רכב יותר מידי מנהלי,ואני מחפש רכב שמתאים לצעיר(17)

השאלה מה הכי משתלם לרכב ראשון,בגלל שאני לא רוצה לבזבז את כל הסכום ולהשאיר חלק למערכת,ושישאר לי בצד,הנסיעות שלי זה בעיקר בעיר ו2-1 בשבוע מחוץ לעיר,חיפשתי בנושאים דומים והרוב חיפשו רכב אוטומט,או בצרכים שונים משלי.

פורסם

אוקי,האם הרכב אמין?לא כל יום וחמישי במוסך?

הביטוח שלו זול יחסית,והאם אפשר לכתוב כמה הוא עושה לליטר...

פשוט קיבלתי 120 אלף מתאונת דרכים שהייתי צעיר,ושמרתי אותם עד עכשיו,ואני רוצה לשמור אותם לעתיד.

ואיזה שנתון הכי כדי לקנות?

שמעתי שקיים גם דגם פיאט פונטו ספייס האם זה אותו דבר?אני חושב שספייס זה משנת 2000 ומעלה נתנו לו את השם הזה?

סורי על השאלות הטיפשות,אך כאחד שלהוריו לא היה אף פעם אוטו אני כמאט ולא מביו כלום.

תודה רבה.

פורסם
אני מצטרף אליו בדיוק לאותם שאלות, ואותו תקציב(אולי 10K פחות) (כנ"ל 17).

אני לקראת רכישת רכב התלבטויות קשות XD

כנ''ל

התקציב שלי ירד עקב ישור קו,מערכת.

אם אפשר לערוך את הכותרת ל-35,30K בבקשה.

פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח לך אמינות מוחלטת מרכב.

אם זה מה שמטריד אותך במיוחד, כך את כל ה120K שיש לך ושפוך אותם על רכב חדש מהחברה. לפחות כך תיהיה רגוע ושקט ותזכה לאמינות כמעט מוחלטת לאורך כמה שנים טובות.

מבין הדגמים שכתבת אני הייתי מתמקד בפונטו ופולו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקי

אז איזה דמגים של פולו כדי לי לבדוק בהתאם לדרישות שלי?שעמתי על הקלאסיק והגולף,איך אני לא יודע מה מתאים לי.

אני רוצה לצמצם כמה שיותר אפשריות,ואז להחליט מה שנכון לי.

פורסם

מה אתה אומר על סיאט איביזה מודל 2002-2003 אבל הדגמים עם ה-5 דלת' אלא עם כן לא מפריע לך שיש 3 דלת'.

כי אני בדיוק באותה התלבטות כמו שלך, וחשבתי על הפולו, הפונטו ספייס, ועל האיביזה.

פורסם
אוקי

אז איזה דמגים של פולו כדי לי לבדוק בהתאם לדרישות שלי?שעמתי על הקלאסיק והגולף,איך אני לא יודע מה מתאים לי.

אני רוצה לצמצם כמה שיותר אפשריות,ואז להחליט מה שנכון לי.

הקלסיק זה אכן תת-דגם של הפולו (מרכב 4 דלתות), אבל הגולף הוא גולף, לא פולו

!AWDSOME

פורסם

כן הבנתי אבל את הקלאסיק חברים שלי אמרו שלא שווה...לקנות את הפולו לא דגם הקלאסיק

התלבטות שלי היא

סיאט איביזה,פולו,פיאט פונטו ELX

נראים לי הכי מתשלמים לי

אז מה הכי כדאי בהתאם לדרישות שלי?

פורסם

לא יודע בקשר לכל הרכבים שציינת אבל לי יש סיאט איביזה 100 כ"ס (2005) כבר 4 שנים ואני מרוצה מאוד מהרכב וממליץ בחום, עד היום האמינות וההנאה היו גבוהות .

בהצלחה

פורסם
לא יודע בקשר לכל הרכבים שציינת אבל לי יש סיאט איביזה 100 כ"ס (2005) כבר 4 שנים ואני מרוצה מאוד מהרכב וממליץ בחום, עד היום האמינות וההנאה היו גבוהות .

בהצלחה

לפני התמונה בצד זה דגם ה-5 דלתות? איזה מהם ה- STELLA או ה-SIGNO? מה ההבדל באמת בינהם? אשמח לדעת.

אני פוזל לכיוון האיביזה מודל 2003-2004 עפ"י תקציבי.

פורסם

אצלי הדגם הוא דגם " ספורט" ( ברשיון רכב ) ההבדל הוא באיבזור יותר גבוה :

חישוקי מגנזיום מקוריים , הגה והילוכים מצופים עור , מושבי "ספורט" ובקרת אקלים ( מחשב דרך אני חושב שיש גם בדגם הזול יותר ( 75 כ"ס ) אבל אני לא בטוח.

• תוכן חדש...