Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כוח סוס של גולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע כל מה שאתם הולכים לרדת עליי, אבל אני בדקתי ולא רק במקום אחד וזאת שאלה של לפני פניה לטיפול בקרוב משפחה שקרן פטולוגי.

דוד שלי אמר לי שהייתה לו גולף GTI 2002 מנוע 2200T עם 600 כוח סוס ושהיא הייתה מקורית מהחברה ויחידה בארץ בייבוא אישי, הוא קנה אותה ב40 אלף מהיד הראשונה(הוא הדגיש וציין כי היא הגיעה עם המפרט הזה היישר מהחברה).

וכן אני יודע שלR32 מאותה שנה היה פחות מחצי מהכוח הזה, רק תגידו לי אם זה יכול להיות או לא.

אגב גורלו של הרכב לא היה וורוד, הוא טוען שהוא הכניס אותו בקיר שהוע אחרי שקנה אותו כשהיה שיכור.

פורסם

גם אני רוצה דוד שמעשן כאלו חומרים טובים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אל תקח מהדוד הזה סוכריות.

:roflmao::roflmao::roflmao:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
הוא טוען שהוא הכניס אותו בקיר שהוע אחרי שקנה אותו כשהיה שיכור.

כמו שנאמר - התשובה בגוף השאלה !

המלצה חמה - תגיד לדוד שלך שישתה מדי פעם גם קצת מים בכדי לדלל את הדם שזורם לו באלכוהול שבורידים.

דני G.

פורסם

הדוד שלך טועה...הגולף לא יחדיה בארץ...תספר לו שגם בבורה שלי יש מנוע כזה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתי צוחק יחד איתכם ואפילו לא מעלה פה את השאלה אם לא הייתי מתחיל לחשוב שבאמת יש לו בעיה...טוב תודה.

ונראה לי שלא הבנתם, אני לא האמנתי לו מההתחלה כי אני יודע כמה הזוי זה נשמע ועד כמה שזה מופרח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...