Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סופר לנסר ואני ואחי רוצים לדעת האם כדאי להרכיב בול''מז או שרק קפיצים על הבולמים המקוריים אני רוצה להנמיך טיפה את האוטו ולשפר קצת את האחיזה התקציב עומד על בערך 800-1000 ש''ח

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

בתקציב הזה לך לקורס נהיגה מתקדמת...

אם יש לך קצת יותר, והצמיגים שלך "הכי טובים שכסף יכול לקנות" ובמצב וגיל סבירים, לך על בולמים, ורק אח"כ קפיצים.

מכיוון שקפיצים עולים 1000 ומעלה, ובולמים 3000 ומעלה, (וגם הרכבה + כיוון פרונט סביב אלפיה) תבין לבד למה כולם הולכים על סט שלם מלכתכילה, כמובן לאחר צמיגים טובים שהם תנאי.

לדעתי, קפיצים קצרים (ולכן קשים) על בולמי זעזועים מקוריים, עייפים ועתיקים רק יחמירו את ההתנהגות...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

צמיגים חדשים מליפני פחות מחודשיים PIRELI P400 הבולמים במצב מתוין הוחלפו ליפני חצי שנה,חוץ מיזה אני לא מיתקוון להשקיע עכשיו הרבה כבסף אני קונה לנסר 2005-2006 מנוע 2000 ובה אני ישקיע

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...