Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלי טסט, עבירה חמורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב של דוד שלי נגמר הטסט לפני 4 ימים והוא לא יכול לחדש אותו כיון שמכון טסטים סגור בחול המועד(לפחות ברעננה) ,

אני נהג חדש עם שנה רשיון, אם אני ינהג ברכב ושוטר יעצור אותי מה החומרה של עבריה כזאת?

סתם כך , אני לא ינהג ברכב, פשוט אני חייב מחר את הרכב שלו . . .

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

סע להרצליה.

המשטרה עצמה לא מחמירה עם אלה שנוסעים ללא טסט, בתנאי שהתקופה אינה עולה על 6 חודשים מיום פקיעת תוקף הרשיון.

עם זאת - שים לב לפוליסת הביטוח שלך - אין טסט= אין ביטוח.

לא היית רוצה לשלם פיצויים למישהו שפגעת בו בטעות ואין לך כיסוי ביטוחי.

פורסם

שמר, אם לאביתר לא אכפת מזה שאין לו כיסוי ביטוחי בגלל שהוא "חייב את האוטו", למה שלך יהיה אכפת?

פורסם

מכון הטסטים בטייבה אם אינני טועה פתוח גם בחגים ובמועדי ישראל.

(אם אין לך ביטוח לא תוכל לגשת ולהעביר את הרכב טסט).

באשר לחומרה של נסיעה ללא טסט:

*תוקף רשיון הרכב פקע פחות משישה חודשים 250 ש"ח קנס ו 6 נקודות.

*תוקף רשיון הרכב פקע בתקופה העולה על שישה חודשים הזמנה לדין ו 6 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תיקון:

תוקף רשיון הרכב פקע בתקופה שאינה עולה על 4 חודשים: קנס בסך 250 שקלים ו-6 נקודות

תוקף רשיון הרכב פקע בתקופה שבין 4 חודשים ל- 6 חודשים: קנס בסך 750 שקלים ו- 6 נקודות

תוקף רשיון הרכב פקע בתקופה העולה על 6 חודשים: הזמנה לדין ו-6 נקודות

המשטרה עצמה לא מחמירה עם אלה שנוסעים ללא טסט, בתנאי שהתקופה אינה עולה על 6 חודשים מיום פקיעת תוקף הרשיון

אני נהג חדש עם שנה רשיון

מכיוון שפותח ההודעה הוא נהג חדש, הוא אינו יכול לקבל אזהרה, ורבים סיכוייו לחטוף את ששת הנקודות במקרה ויעצר על ידי שוטר.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אורן ממתי הוסיפון את הסעיף הנ"ל?

"תוקף רשיון הרכב פקע בתקופה שבין 4 חודשים ל- 6 חודשים: קנס בסך 750 שקלים ו- 6 נקודות"

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עם זאת - שים לב לפוליסת הביטוח שלך - אין טסט= אין ביטוח.

הפסיקה אומרת אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך הבנתם מדברי שאין ביטוח לרכב?

לרכב יש ביטוח ומטופל ומסודר , פשוט הוא לא יכול להעביר אותו טסט מפאת החג , אחרי החג הוא ישר יכניס אותו לטסט , רק רציתי לדעת האם שוטר מקשים על רכבים ללא טסט אפי' רק 4 (מחר 5) ימים או שמבינים ומקלים

יש כיסוי ביטוחי עד 3 חודשים בערך מתום פקיעת רשיון הרכב, אבל אם שוטר יעצור אותך = 250ש"ח אגרה

אם הבנתי נכון אז הדבר הכי חמור שאני יקבל יהיה קנס כספי 250 ?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם
הפסיקה אומרת אחרת.

אכן יש פסיקה כזו - אבל אני לא בטוח שהיא תקדימית וגם אם כן - למה להיכנס מראש למאבק משפטי מול חב' הביטוח? עדיף לנסוע ברכב בו יש טסט בתוקף.

פותח השרשור - אתה לא הבנת את דברינו, לא ההיפך.

קרא שוב, הפעם לאט.

פורסם
מכון הטסטים בטייבה אם אינני טועה פתוח גם בחגים ובמועדי ישראל.

(אם אין לך ביטוח לא תוכל לגשת ולהעביר את הרכב טסט).

באשר לחומרה של נסיעה ללא טסט:

ל'

זה אכן הקנס שקיבלתי בעצמי לפני שנה כשנהגתי באוטו יומיים בלי טסט.

קח עצה ממני, תדחה את הסידורים שלך עד הטסט. או שאתה מתארגן על רכב אחר.

שונא גזענים !.

פורסם

החלוקה של עד חצי שנה, ומעל לחצי שנה, אינה תקפה יותר.

החלוקה החדשה היא כפי שכתב אורן (מועדון הסאאב) היא עד 4 חודשים, בין 4 ל-6 חודשים, ומעל שישה חודשים, לפי העונשים הקבועים בחוק.

אגב, החלוקה הזאת תקפה כבר משנת 2002.

פורסם

יכול להיות שההוצאות על מונית יהיו קטנות יותר משכ"ט של עו"ד ויכול להיות שאפילו פחות מ-250 שקל דו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
החלוקה של עד חצי שנה, ומעל לחצי שנה, אינה תקפה יותר.

החלוקה החדשה היא כפי שכתב אורן (מועדון הסאאב) היא עד 4 חודשים, בין 4 ל-6 חודשים, ומעל שישה חודשים, לפי העונשים הקבועים בחוק.

אגב, החלוקה הזאת תקפה כבר משנת 2002.

תודה על התשובה.

ברשותי חוברת נוסחי אישום חדשה, המחולקת לשוטרים, ועל פי מה שכתוב בה היא מעודכנת נכון לשנת 08/2005

כנראה שחלו מספר שגיאות במהדורה החדשה.

ל'

• תוכן חדש...