Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לדלק סובארו B3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב הרכב צריך לעבור את הטיפול הראשון שלו. בספר הטיפולים כתוב שמומלץ להוסיף תוסף לדלק. מישהו יודע על איזה תוסף מדובר? לרכב אין שום בעיות אבל אני מתלבט אם להוסיך K44 לפני הטיפול כדי לשמור על ניקיון המערכת ובזמן הטיפול לא לשים את התוסף "המומלץ". מה אתם אומרים הכי נכון לעשות?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הרכב חדש ולפי דעתי תוסף על כל יתרונותיו מיותר במקרה שלך.

הk44 נועד לניקוי פיח ועוזר למניעת זיהום אויר בקרטריונים של מכוני הטסטים. איפה זה יתרום לך ברכב אני לא יודע.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

בספר הטיפולים, למיטב זכרוני בצדה הפנימי של הכריכה האחורית יש פרסום לא כל כך סמוי לתוספים ונוזלים שונים של חברת פז.

לא רק שתוספים לבנזין מיותרים, סביר להניח שתמצא אזהרה מתוספי דלק לא מתאימים בפרק 2 בספר.

לסיכום, תדלק בנזין 95 וחסוך את ההוצאות המיותרות.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

מה לגבי K44 ליפני הטיפול, האם השימוש בו לא יעזור לי לישמור על מערכת נקיה מפיח ומניעת משקעים? או שלא כדאי להקדים תרופה למכה ולפעול רק במקרה הצורך?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
בספר הטיפולים, למיטב זכרוני בצדה הפנימי של הכריכה האחורית יש פרסום לא כל כך סמוי לתוספים ונוזלים שונים של חברת פז.

לא רק שתוספים לבנזין מיותרים, סביר להניח שתמצא אזהרה מתוספי דלק לא מתאימים בפרק 2 בספר.

לסיכום, תדלק בנזין 95 וחסוך את ההוצאות המיותרות.

אורן

מה לא ברור במידע שמודגש?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אל תוסיף שום דבר.

אתה תגלה שבטיפול המוסך המורשה כבר ידע לדחוף לך "תכשיר מסיר פיח" כך שתוכל להסיר דאגה מליבך.(תסתכל בקבלה ותראה,זה מה שלפחות עשו לעוזרת הבית שלנו בקורולה 2006 במוסך טויוטה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...