Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנדסאי מכשור ובקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח למידע על המקצוע אם מישהו למד או מכיר, וכן אם מישהו יודע מה ההבדל בין המקצוע הנ"ל להנדסאי תעשייה וניהול..

מודה מראש לעוזרים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ASTRA GSI:

בין מכטרוניקה לתעשיה וניהול בטח שאין(מכונות+אלקטרוניקה) אפילו שתוך כדי לימודים אתה לומד לנהל, לתעש ואפילו ליישם מחשבות אובדניות.

אבל בין מכטרוניקה לבין מכשור ובקרה(שזה מה שהוא שאל בכותרת) יש המון קשר או שכבר שכחת את שיעורי גונצ'י?

לפותח השרשור:

בניהול ותעשיה אתה בעצם לומד לחשב ולנהל את אופני עבודה והכדאיות של סוגי ביצוע לעומת התוצאות שלהם, עבודת כאב ראש ניהולית.

במכשור ובקרה אתה לומד דברים כמו תכנות בקרים, עבודה עם חיישנים ודברים שונים ומשונים, תוך כדי לימודים תלמד מתמטיקה חדשה לגמרי שדוגלת ב: 1+1=כמה שתרצה. זה בהחלט מקצוע שלא מדבר אל כולם ובטח שלא נקלט אצל כולם.

מקווה שאיכשהו עזרתי.

נ.ב

גם אני הנדסאי מכטרוניקה(מסתבר שיש המון כאלה בפורום)

פורסם

איפה ראית שאני מדבר על משהו מעבר למה שלמדנו בשיעורי בקרה? לא אמרתי שהוא ילמד חומרים, גג"שים, קפיצים, ריתוכים, הידראוליקה, תרמודינמיקה ונמאס לי לכתוב! ורק תנסה לומר שיש הגיון במתמטיקה של בקרה!

דוגמא:

S שווה למשוואה עם 5 קווי שבר ואם יש בשורה השלישית X+5 אז אתה מציב S שווה 1 ולא מצליח לפתור כלום נשאר עם 20 קווי שבר ו8 נעלמים אבל פתרת את התרגיל ואין לך מושג מה חישבת לעזאזל ומה זה נותן אבל העיקר שגונצ'י בא לאינפקטד ומוריד לך 20 נקודות :)

פורסם

לא בהכרח, השאלה זה לאן הוא חותר להגיע ומה הוא רוצה להשיג, הנדסאי זה אחלה דרך למצוא עבודה שתממן לך מהנדס, וחלק מהאנשים אפילו לא רוצים להיות מהנדסים. כל מקרה לגופו.

פורסם

עכשיו תיגש לאוניברסיטה/מכללה ותגיד שאתה הנדסאי שרוצה להשלים למהנדס.

תחזור ותגיד לי מה אמרו לך.

מה ז"א אין בעיה להשלים?

לעשות הנדסאי שנתיים ואז להשלים למהנדס במקרה הטוב עוד 3.5 שנים או לעשות תואר ראשון ישר ב4 שנים?

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...