Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס קניה רכב היבריד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

115-130 %

לא זוכר בדיוק. ד"א לפני כמה זמן תפסו את החברות שייבאו טויוטה קאמרי כי עשו להם אישורים מזוייפים לייבוא מכונית זו. מכונית זו אסורה לייבוא לפי היבואן של ישראל. כדאי לך לבדוק את הנושא לפני שתחליט לקנות. אבל תבצע בדיקה כי שמעתי שיצאו חוקים חדשים לגבי ייבוא. תבדוק את הנושא. מה שבטוח שעד לפני שבוע היה אסור להביא את המכונית הזאת למרות שהביאו אותה עם אישורים מזוייפים. עכשיו אני לא יודע. תבדוק את הנושא.

לילה טוב.

פורסם

מס הקניה עומד על 75 אחוז.

בנוסף יש מע"מ של 15.5 אחוז.

בחישוב הכללי מדובר על סך מיסים באיזור ה105 אחוז.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום!

עד כמה שידוע לי המס המופחת של 30% מוגבל לגודל המנוע מסויים (נדמה לי 2 או 2.5 ליטר). כך שלא ניתן לייבא למשל את הלקסוסים ההיברידיים בהנחת המס. אינני בטוח גם לגבי מתן הנחת המס לשברולט מליבו ההיברידית וטויוטה קאמרי. צריך להסיג את הנוהלים המתאימים ורק כך להגיע למידע הנכון והעדכני

פורסם

שלום.

אתם טועים חברה, קרוב שלי שלא אציין את שמו עובד בחברת ייבוא דרך מכס. המכס על מכוניות עומד על 115-130%, המכס יוצא יקר יותר מהמכונית עצמה.

פורסם

רמי, תבדוק שוב עם הקרוב שלך. אתה מדבר שטויות.

יוסף, אכן יש הנחה מסויימת לרכב היברדי במס הקנייה (המכס נשאר זהה - 15.5%) - הכי טוב יהיה להתקשר למוקד של רשות המיסים לברר.

(פרטי התקשרות תוכל למצוא באתר האינטרנט הממשלתי http://www.gov.il)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...