Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי מגבר של "פולס אודיו" 1000W. וואלה היה חזק סחב לי 2 רמקולים JBL 100RMS וחלקית סאב של "סרווין ווגה" 300 RMS - חלקית ז"א חיברתי אותו בתור רמקול רגיל כי בגישור אם הייתי מגביר יותר מידי חזק אז המגבר היה נכנס לשוק.. :)

בכל מקרה לצערי הרב השבוע איזה ילד אחד בן **********ות קפץ לי לכביש, בלמתי והסאב היקר שלי נכנס במגבר וגמר אותו חלקית (3 מתוך 4 ערוצים שרופים) ויש מצב שגם א תהרדיו דיסק.. (מאוד מקווה שלא, כי תכלס אני לא מוצא הגיון בזה שהרדיו דיסק ינזק אבל זו השערה).

לעניינו..

יש הרבה תחליפים למגברים מהסוג שהיה לי אבל אני רוצה אחד יותר חזק.. ראיתי כמה סוגים.. פולס אודיו 1600W (שמאוד מצא חן בעיניי - 600 ש"ח לערך) וגם מגבר שהחברה שלו זה "דום בוס"?! מישהו מכיר.. 2200W אבל אני מפחד לקנות מגבר שירד לי מהביצועים שהורגלתי אליהם בפולס אודיו... ולכן אני תקוע עם החברה..

אם מישהו יכול בבקשהלעזור לי ולהביא לי במחירים סבירים מגברים שיענו למבוקשי אני מאוד אודה לו..

ככה: מגבר 1600W מינימום בעל אופציית גישור לסאב שיסחוב טוב מאוד כמו שסחב לי המגבר הקודם.

תודה מראש לעוזרים וחג שמח.

***שים לב לצורת הכתיבה שלך. אנחנו מנסים לשמור על תרבות דיבור נאותה. זה לא ג'ונגל פה***

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לזה שההספקים שרשומים על המגברים הסיניים האלה רחוקים מאוד מאוד מהמציאות :?:

לדעתי כל אחד מחברות המדבקה הזו היא אותו דבר קח מה שאתה רוצה .או תחפש ביד שנייה מגבר מחברה מוכרת עם הספקים אותנטיים.דרך אגב כמה אתה רוצה להשקיע? אוליי ימליצו לך לפי התקציב שלך על משהו יותר טוב.

פורסם

אני מודע לכך שההספקים שרשומים שם הם חארטה אבל יש גם את הRMS שלהם שלדוגמא במגבר הקודם שלי היה 75RMS לערוץ.

התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח..

פורסם

ב600 שח חפש ביד שנייה ואם בכל זאת אתה רוצה חדש יש JBL במחיר הזה אבל לא התנסיתי איתו לכן לא יודע עד כמה הוא טוב.

פורסם

ב- 600 ש"ח המגבר החדש הכי עדיף שתמצא זה הפולס אודיו BA4400 שהוא אומנם סיני אבל הכי טוב ממגברי המדבקה לפי ההמלצות של חברי הפורום.

אם מיד שניה אז אני מאמין שניתן למצוא דברים עדיפים כמו מאק אודיו Z4200 או JBL GTO75.4

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...