Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי אפלאוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה את דעתכם לגבי אפלאוז-

שנת 97.

יד שנייה.

110K קילומטר ממש מעט.

אוטומט

ורציתי את דעתכם על האוטו הזה מבחינת אמינות,דלק,אחזקה וכל השאר.

תודה

פורסם

בקש הוכחות לאמיתות הק"מ. (ספר טיפולים,אם אין כזה שמור מרחק!).

יש לבדוק אם נעשה ברדיאטור שימוש במים ירוקים או במי ברז (שימוש במי ברז יראה שבלוק המנוע אכול במידה כזו או אחרת ותזדקק במוקדם או במאוחר להחלפת מנוע,אם יש מי ברז במקום נוזל ירוק /אדום תתרחק ואפילו אל תקח למכון בדיקה חבל"ז.).

באופן כללי מדובר סה"כ רכב זריז,אמין בתנאי שמתוחזק נכון,לא הוזנח וצריכת דלק לא רעה בכלל (מחוץ לעיר הצלחתי להגיע ל 1:13,1:14 -בכביש החוף,בעיר סביב 1:9,1:8.5,תמורה טובה למחיר נמוך שבו נסחר הרכב.

בלוק המנוע כפי שכתבתי הוא הנקודה החלשה, בדוק היטב לפני הקנייה.

אם הק"מ אמיתי הגיר ישרוד יפה באופן יחסי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובות..

והוא רוצה עליה 10K לגבי המנוע אני עדיין לא יודע על מים ירוקים אבל לגבי הקילומטר ראיתי ספר טיפולים מאז יציאתו לכביש והקילומטר אכן אמיתי, המוכר לפי דבריו לא נסע הרבה.

אני גם נהג חדש ואני רציתי פיז' 205 אבל ראיתי פה בפורום שהיא לא מומלצת.

איזה רכבים מתאימים לנהג חדש עד 10K?

פורסם

שי,מצד אחד נשמע כמו מציאה מצד שני הייתי מציע לך לבצע שתי בדיקות:

1- כאשר המנוע קר לפני הנעה לבדוק האם ברדיאטור יש מי ברז או מים ירוקים (המשמעות של מי ברז כפי שכתבתי בתגובה הקודמת).

2- בדוק במחירון לוי יצחק,המחיר שדורש בעל הרכב נמוך משמעותית(בכמה אלפים טובים) מהמחירון ואם הרכב שמור כל כך משהו כאן מאוד חשוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יתרון של אפלאוז בשנים האלה, שמדובר על משפחתית זולה אך אמינה (אמינות יחסית כמובן, עד כמה שאפשר לרכב בגיל כזה, כאשר טופלה כמו שצריך ועם נוזל קירור מתאים).

יפניות אחרות בשנים האלו עולות בד"כ יותר כסף. בנוסף לרכב יש תא מיטען נוח עם דלת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב משנות ה80 שהצליחו למשוך כמעט עד 2000. צריכת דלק איומה ובולמים חלשים.

חוץ מזה לא היו לי טענות ב4 שנים שהייתה לנו אחת כזאת.

אני חושב בשנתונים כאלה היא הייתה כבר עם הזרקת דלק ואולי תצרוכת הדלק השתפרה.

פורסם
רכב משנות ה80 שהצליחו למשוך כמעט עד 2000. צריכת דלק איומה ובולמים חלשים.

חוץ מזה לא היו לי טענות ב4 שנים שהייתה לנו אחת כזאת.

אני חושב בשנתונים כאלה היא הייתה כבר עם הזרקת דלק ואולי תצרוכת הדלק השתפרה.

בתור נהג חדש היו לי שניים כאלה שניהם ידניות- אחת צבאית לשעבר שנת 91 ששרדה כמעט 280 אלף ק"מ ולא נתקעה אפילו פעם אחת.

ואחת פרטית שנת 90 שקניתי בזמנו מבן אדם מבוגר והאכילה אותי מרורים עד שמכרתי בסוף ב2000 שקל בלי מנוע וגיר.

רכב נוח למדי,צריכת דלק בידני נעה בסביבות 1 ל10 ל1 ל12 (לא יודע באוטומט).

הבולמים באמת לא משהו אבל סה"כ רכב מרווח וחביב.

בדוק את מה שכבר כתבו למעלה לגבי הקירור. אם אכן הרכב טופל כנדרש- ב10K לך על זה.

חבר,אתה חופר

פורסם
בתור נהג חדש היו לי שניים כאלה שניהם ידניות- אחת צבאית לשעבר שנת 91 ששרדה כמעט 280 אלף ק"מ ולא נתקעה אפילו פעם אחת.

ואחת פרטית שנת 90 שקניתי בזמנו מבן אדם מבוגר והאכילה אותי מרורים עד שמכרתי בסוף ב2000 שקל בלי מנוע וגיר.

רכב נוח למדי,צריכת דלק בידני נעה בסביבות 1 ל10 ל1 ל12 (לא יודע באוטומט).

הבולמים באמת לא משהו אבל סה"כ רכב מרווח וחביב.

בדוק את מה שכבר כתבו למעלה לגבי הקירור. אם אכן הרכב טופל כנדרש- ב10K לך על זה.

ואני מבין שהחלפת אותה במזארטי שבתמונה? :-)

• תוכן חדש...