Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצטרפת חדשה + שאלה על EVO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו - שדווקא לנהוג בפניות הרבה יותר מעניין מקו ישר....

לכן - אני בהחלט בודקת את מגבלות האודי בכביש הצפון בימי שישי בצהריים - כשאין תנועה ואין משטרת התנועה...

אומנם לא רשמתי - אבל אם אקנה A4 חדשה ולא אימפרזה אז מדובר על קוואטרו ואז, לדעתי, אין מה לחכות לוולבו.

שירה.

לשעבר shira A4 turbo

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז זהו - שדווקא לנהוג בפניות הרבה יותר מעניין מקו ישר....

לכן - אני בהחלט בודקת את מגבלות האודי בכביש הצפון בימי שישי בצהריים - כשאין תנועה ואין משטרת התנועה...

אומנם לא רשמתי - אבל אם אקנה A4 חדשה ולא אימפרזה אז מדובר על קוואטרו ואז, לדעתי, אין מה לחכות לוולבו.

שירה.

בטח שיותר כייף, אבל להביא את האימפרזה למגבלות ביום יום הרבה יותר קשה, יותר נכון זה פשוט לא יקרה... אם ה-A4 כרגע מתאימה לך ומספקת אותך ואת פשוט רוצה רכב חדש עם תכונות דומות, ה-S40 החדשה עדיפה על ה-A4, הקוואטרו של ה-A4 תהיה יקרה משמעותית וגם בלי הנעה כפולה היא מחוץ לתקציב שציינת, בכל מקרה גם ל-S40 החדשה תהיה גירסה עם הנעה כפולה, אין שום סיבה הגיונית להעדיף את ה-A4 על ה-S40(הרבה פחות כוח ואיבזור ויותר כסף), סיבות אחרות כמו עיצוב חיצוני או סתם אהדה של הלב בלי סיבה הגיונית זה לא פחות חשוב, אבל אם זה לא המצב שווה לחכות לנסיעת מבחן.

ואני מסכים עם גיא, וכן יש אפשרות להביא כל וולוו ידנית, המחיר זהה לאוטומטית וצריך לחכות טיפה, אבל אפשר.

ינון.

פורסם

קופר S הרבה יותר מעשית מ-WRX. שלא נדבר על אחזקה שוטפת.

ובכלל - ביום יום סביר להניח שתמצי את הקופר S, למשל, הרבה יותר מ-WRX.

פורסם

הצעתי את ה RS בתור משפחתית מהירה. ברור שהאוטו לא עומד עם אימפרזה בסיבובים אבל ליום יום הוא הרבה יותר נעים ונוח. להציע את ה S40 בתור אוטו מהנה זה בדיחה גרוע עוד יותר (חוץ מזה שהצעתי את ה RS לפני שידעתי שהיא מחפשת אוטו מתנהג). אם מה שאת מחפשת זה אוטו עם התנהגות והנאה ה S40 החדשה, גם הטורבו לא עומדות בקרטריון זה. אל תשווי את ה 156 לאודי. האיטלקיה היא משהוא אחר לגמרי ומומלץ לך לבדוק אותה, אני בטוח שלא תתאכזבי. שתי האפשרויות הטובות ביותר לדעתי עבורך הן האלפא 156 2.0L או האימפרזה WRX תעשי נסיעת מבחן על שתיהן ותחלטי מה יותר טוב בשבילך.

second is the first looser

פורסם

אני חושב שאיחרתי קצת את המועד אבל לגבי הצ'יפ...

אחד מחברי הוא בעליה הגאה של איביזה טורבו 2001..

אותו מנוע בדיוק כמו באודי..

עם הבדל אחד..

הבעלים הקודם שיפר את הרכב ..

הרכב כולו מקורי צנרת, יניקה הכל..

חוץ מהמחשב..

האיביזה היום עם המחשב החדש מגיעה לפול בוסט ב3400 סל"ד

1.1 באר ו201 כ"ס...

הרב עושה 0-100 ב6.3 שניות ומיותר להוסיף שאפילו עם צמיגים מעולים Pzero אסימטריקו הרכב מפרפר כמו מטורף אפילו מגילגול בהילוך ראשון..

הרכב מהיר בצורה מדהימה ולדעתי הוא קרב לאימפרזה ט' מגילגול...

כתבתי את כל זה כי אני חושב שכדאי שתשקלי צ'יפ כי זו התמורה הכי טובה למחיר...

אגב... ברוכה הבאה לפורום....

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
הצעתי את ה RS בתור משפחתית מהירה. ברור שהאוטו לא עומד עם אימפרזה בסיבובים אבל ליום יום הוא הרבה יותר נעים ונוח. להציע את ה S40 בתור אוטו מהנה זה בדיחה גרוע עוד יותר (חוץ מזה שהצעתי את ה RS לפני שידעתי שהיא מחפשת אוטו מתנהג). אם מה שאת מחפשת זה אוטו עם התנהגות והנאה ה S40 החדשה, גם הטורבו לא עומדות בקרטריון זה. אל תשווי את ה 156 לאודי. האיטלקיה היא משהוא אחר לגמרי ומומלץ לך לבדוק אותה, אני בטוח שלא תתאכזבי. שתי האפשרויות הטובות ביותר לדעתי עבורך הן האלפא 156 2.0L או האימפרזה WRX תעשי נסיעת מבחן על שתיהן ותחלטי מה יותר טוב בשבילך.

שני דברים, קודם כל ה-RS נחותה מה-WRX לא רק בסיבובים והיא ממש לא נוחה יותר או פחות אפורה מבפנים, אולי טיפה פחות, זה עדיין ירידה ענקית מסביבת הנהג באודי, ולמה לקנות RS כשבאותו מחיר יש WRX ??? גם יותר כוח, גם יותר הנעה, גם יותר ספורטיביות ואותה פרקטיות (משפחתית סדאן).

והצעתי את ה-S40 החדשה ולא את הישנה ולא בשביל הנאה, אלא כמתחרה ב-A4 שנותנת יותר ממנה, זהו, בטח שהיא לא מהנה כמו אימפרזה, אבל היא באותה רמת הנאה של ה-A4 בערך ועם הרבה יותר דברים במחיר נמוך יותר.

ביום יום לא נראה לי שהיא תגיע למגבלות של ה-A4 וה-S40 ולכן אין טעם לרכב עם מגבלות עוד יותר גבוהות... בהתחלה הייתי בעד WRX פרודיירב ואני עדיין בעד, אבל ממה שקראתי הבנתי שזה כנראה לא בשבילה.

ינון.

פורסם

נראה לי שאזמין נסיעת מבחן ב- WRX ואז (כנראה) אשתכנע סופית לקנות אותה.

לגבי אוקטביה או קופר S - אין סיכוי.

לגבי וולוו - לא נראה לי....

האודי פשוט די הפתיעה לטובה ולכן אני שוקלת לקנות חדשה - אבל אכן המחיר "קצת" מוגזם..

שירה

לשעבר shira A4 turbo

פורסם

שני דברים, קודם כל ה-RS נחותה מה-WRX לא רק בסיבובים והיא ממש לא נוחה יותר או פחות אפורה מבפנים, אולי טיפה פחות, זה עדיין ירידה ענקית מסביבת הנהג באודי, ולמה לקנות RS כשבאותו מחיר יש WRX ??? גם יותר כוח, גם יותר הנעה, גם יותר ספורטיביות ואותה פרקטיות (משפחתית סדאן).

והצעתי את ה-S40 החדשה ולא את הישנה ולא בשביל הנאה, אלא כמתחרה ב-A4 שנותנת יותר ממנה, זהו, בטח שהיא לא מהנה כמו אימפרזה, אבל היא באותה רמת הנאה של ה-A4 בערך ועם הרבה יותר דברים במחיר נמוך יותר.

ביום יום לא נראה לי שהיא תגיע למגבלות של ה-A4 וה-S40 ולכן אין טעם לרכב עם מגבלות עוד יותר גבוהות... בהתחלה הייתי בעד WRX פרודיירב ואני עדיין בעד, אבל ממה שקראתי הבנתי שזה כנראה לא בשבילה.

ינון.

ע"פ כל המבחנים שקארתי, האוקטביה טובה מה WRX בכל מה שלא קשור לסיבובים. היא הרבה יותר נוחה, הרבה יותר מגומרת ומאובזרת, המנוע שלה גמיש ביותר והרבה יותר קל לחיות איתה ביום יום. קראתי את מה שרשם ניצן רז (אוטו ג' 215) על ה S40 החדשה והוא טוען שהיא לא מתנהגת בכלל.

second is the first looser

פורסם
ע"פ כל המבחנים שקארתי, האוקטביה טובה מה WRX בכל מה שלא קשור לסיבובים. היא הרבה יותר נוחה, הרבה יותר מגומרת ומאובזרת, המנוע שלה גמיש ביותר והרבה יותר קל לחיות איתה ביום יום. קראתי את מה שרשם ניצן רז (אוטו ג' 215) על ה S40 החדשה והוא טוען שהיא לא מתנהגת בכלל.

אני קראתי מבחן שדיי שיבח את ה-RS אומנם(לא טענתי שהיא לא טובה), אבל לא מציב אותה ברמה של האימפרזה והיא אמורה לעלות פחות ולא כמוה, בכל מקרה אין טעם להתווכח.

ולגבי ה-S40, גם אני קראתי את המבחן ושוב בתור מתחרה ל-A4(שגם לא ספורטיבית טהורה) היא טובה, לא בתור מתחרה לאימפרזה או רכב ספורטיבי מובהק אחר.

ינון.

פורסם

כמכור לאלפא - מה עם איזו 156 GTA או אלפא קופה חדשה? למי שסובל מעודף כסף (RS4 וכו'), יש כאן אופציה שפויה יותר מבחינת איכות החיים, וללא ספק יפה יותר ו"ביצועיסטית" לעילא ולעילא (מילים שלמדתי באוניברסיטה. השופטים מתים עליהן...). תקנו אותי אם אני טועה, אבל זו נראית לי אופציה עדיפה - אמנם ביצועים מעט חלשים יותר מאשר RS4 או EVO8, אבל הנשמה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ומתי את מוכרת את האאודי שלך?

אני מחפש A4 טורבו ידנית...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
כמכור לאלפא - מה עם איזו 156 GTA או אלפא קופה חדשה? למי שסובל מעודף כסף (RS4 וכו'), יש כאן אופציה שפויה יותר מבחינת איכות החיים, וללא ספק יפה יותר ו"ביצועיסטית" לעילא ולעילא (מילים שלמדתי באוניברסיטה. השופטים מתים עליהן...). תקנו אותי אם אני טועה, אבל זו נראית לי אופציה עדיפה - אמנם ביצועים מעט חלשים יותר מאשר RS4 או EVO8, אבל הנשמה...

יש לה מגבלת תקציב של 230 בערך.

gta עולה 300+.

יובל.

פורסם

דרך אגב - קראתי בגיליון האחרון של מכוניות (מצורף לגלובס) מבחן על האלפא 156 (כמובן לא GTA).

היא מגיעה עם 16 שסתומים, 165 כ"ס ב- 6,400 סל"ד, ו- 21 קג"מ.

באודי שלי יש 20 שסתומים, אומנם רק 150 כ"ס שמושגים ב- 5,700 סל"ד, אבל עם 21 קג"מ שמתקבלים כבר בסל"ד נמוך מאוד - 1,750 ו"סוחבים" עד 4,600 סל"ד (לפי נתוני יצרן - בפועל זה מרגיש אפילו בסל"ד גבוה יותר).

בנוסף - יש יחסי העברה טובים מאוד בגיר.

אז ככה שאם הבחירה בין אלפא 156 לאודי - האודי מנצחת.

נקודה נוספת - במבחן לא ממש התלהבו מהאלפא ואמרו שהיא כבר מזדקנת.

לשעבר shira A4 turbo

פורסם
דרך אגב - קראתי בגיליון האחרון של מכוניות (מצורף לגלובס) מבחן על האלפא 156 (כמובן לא GTA).

היא מגיעה עם 16 שסתומים, 165 כ"ס ב- 6,400 סל"ד, ו- 21 קג"מ.

באודי שלי יש 20 שסתומים, אומנם רק 150 כ"ס שמושגים ב- 5,700 סל"ד, אבל עם 21 קג"מ שמתקבלים כבר בסל"ד נמוך מאוד - 1,750 ו"סוחבים" עד 4,600 סל"ד (לפי נתוני יצרן - בפועל זה מרגיש אפילו בסל"ד גבוה יותר).

בנוסף - יש יחסי העברה טובים מאוד בגיר.

אז ככה שאם הבחירה בין אלפא 156 לאודי - האודי מנצחת.

נקודה נוספת - במבחן לא ממש התלהבו מהאלפא ואמרו שהיא כבר מזדקנת.

בזזזזזט.

האודי מול האלפא מבחינת כוח, ראש בראש, אני משוכנע שהאלפא לוקחת. שיא המומנט באלפא מגיע ב-3500 שזה נמוך למדי לרכב לא מוגדש, והיא מרגישה חזקה מאוד בכל מצב (נהגתי עליה).

היא גם מהנה יותר לנהיגה, שזה תמיד טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...