Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהוצאת בורג...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו...

אתמול הכנסתי בורג, והיום אני מנסה להוציא אותו, אבל מסתבר שזה לא פשוט כלל וכלל.

הבורג מסתובב על ריק, וגם כאשר תפסתי אותו באמצעות ג'בקה, ומשכתי תוך כדי סיבוב (ומשכתי חזק, מאוד חזק) זה לא עשה עליו הרבה רושם, והוא המשיך להסתובב על ריק.

ככל הנראה מה שקהר הוא שאו הבורג, או ההברגה, נשחקו מסיבה כלשהי, וכעת הבורג לא "תופס" את ההברגה שלו, ולא רוצה לצאת. לכן חשבתי כי סיבוב של הבורג תוך כדי משיכה יפתור את הבעיה, אך לא כך הוא הדבר.

עיצות, מישהו??

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

הכנסת את הבורג לתוך מה? (פח, עץ פלסטיק???) מהי בדיוק הסיטואציה? איזה בורג? (פח, עץ?)

אני בד"כ מצמיד מברג שטוח לצד הבורג ואז השן (התבריג) של הבורג מטפס על המברג ויוצא החוצה.

תנסה להסביר את הסיטואציה וננסה לעזור:wink:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הבורג הוא בורג פח, אשר נכנס לתוך פח.

בפח יש (או אולי היתה) הברגה שלתוכה היה אמור להכנס הבורג.

גם את שיטת המברג ניסיתי, כאשר הכנסתי את המברג בין הבורג לשייבה שלו וגן בין השייבה לפח (ובסופו של דבר גם לתוך האצבע לי...), אך ללא הצלחה.

ניסיתי גם לדפוק על הבורג מהצד השני שלו, אך ללא הצלחה.

פורסם
הבורג הוא בורג פח, אשר נכנס לתוך פח.

בפח יש (או אולי היתה) הברגה שלתוכה היה אמור להכנס הבורג.

גם את שיטת המברג ניסיתי, כאשר הכנסתי את המברג בין הבורג לשייבה שלו וגן בין השייבה לפח (ובסופו של דבר גם לתוך האצבע לי...), אך ללא הצלחה.

ניסיתי גם לדפוק על הבורג מהצד השני שלו, אך ללא הצלחה.

בורג פח לא אמור להיות בעייתי.

בעיקרון המברג צריך להיכנס בין השייבה לפח ולא בין הבורג לפח כדי לתפוס את שן התבריג.

יש גישה לחלק האחורי של הפח, מאיפה שהבורג בולט?

האם קיים פחד לפגוע בפח או שמדובר במקום שאמור להיות מטופל או מכוסה בעתיד?

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב שבגללה הבורג לא יוצא היא שהבורג נתפס בעוד פח או שייבה פנימית שאינה מקובעת או שהישתמשת בבורג עץ שבו התבריג לא מגיע עד לראש הבורג ונעצר מס' מילימטרים לפני הראש.

הדרך היחידה היא לחתוך לו את הראש ולהפיל פנימה את הבורג עצמו.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
בורג פח לא אמור להיות בעייתי.

בעיקרון המברג צריך להיכנס בין השייבה לפח ולא בין הבורג לפח כדי לתפוס את שן התבריג.

יש גישה לחלק האחורי של הפח, מאיפה שהבורג בולט?

האם קיים פחד לפגוע בפח או שמדובר במקום שאמור להיות מטופל או מכוסה בעתיד?

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב שבגללה הבורג לא יוצא היא שהבורג נתפס בעוד פח או שייבה פנימית שאינה מקובעת או שהישתמשת בבורג עץ שבו התבריג לא מגיע עד לראש הבורג ונעצר מס' מילימטרים לפני הראש.

הדרך היחידה היא לחתוך לו את הראש ולהפיל פנימה את הבורג עצמו.

זה אכן בורג פח, שאמור היה להכנס להברגה הזאת שהיא נמצאת גם כן בתוך פח.

הבורג בולט (ואמור לבלוט) מצידו האחורי של הפח האמור (כלומר, אני רואה את הקצה של הבורג, ועליו אף נתתי מכות, באמצעות מברג ופטיש).

אין חשש לפגוע בפח, ואין חשש להשחית את הבורג.

החשש היחידי בהורדת הראש הוא, שאם זה יישאר תקוע, לא יהיה לי איך להחזיק את הבורג ע"י הג'בקה.

וכן, ניסיתי לדחוף את המברג בין השייבה לפח, אך ללא הצלחה...

פורסם

תוריד לו את הראש ותבריג אותו החוצה בעזרת הג'בקה מהקצה המחודד של הבורג ז"א מהצד השני של הפח

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

בסופו של דבר, לא ממש רציתי, אבל זאת נראתה לי האפשרות הכי טובה, הורדתי לבורג את הראש באמצעות דיסק, ועם הג'בקה משכתי ומשכתי את הבורג, עד לשחרורו הסופי.

תודה רבה למייעצים!!

• תוכן חדש...