Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קטנה בהתקנה של הראם אייר באוטו, חיברתי את הפילטר לצינור ואת הצינור למצערת, עכשיו הקרבון עצמו הוא 2 חלקים שנסגרים על הפילטר, העניין הוא שזה לא יושב יציב וזה מסתובב סביב הפילטר, איך אני מסדר שזה יהיה בסדר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דבר איתי בפרטי , אצלי מותקן ראם-אייר גם כן , הרכב הוא אותה בובה .

פרט קצת יותר על תהליך ההרכבה ואיפה בדיוק הבעייתיות , בעיקרון זה קלי קלות .

עידו .

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

אני אסביר פה כדי שאולי יש עוד מי שירצה לדעת, נעבור רגע על מה שקיבלתי בקיט:

ברגים, 2 חתיכות קרבון, צינור ניקל, גומיה צהובה, בנדים הברגה,2 ספוגים קטנים שנראים כמו מדבקה דו צדדית, והפילטר עצמו.

הגומיה חוברה למצערת עם בנד אחד, ואליה חובר הצינור ניקל עם עוד בנד.

בסופו של הצינור חובר הפילטר (המשומן) עם עוד בנד, ועכשיו לבעיה: סגרתי את 2 החתיכות קרבון על הצינור אבל הוא אינו נתפס על הצינור אלא הוא חופשי ומסתובב סביב הצינור.

השאלה היא איך אני מקבע אותו שיהיה מאוזן על הצינור ולא יסתובב לי

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל אני מקווה שאתה לא מצפה לאחיזה הרמטית של הכונס על הצינור כי אין לזה חשיבות. האיטום חשוב בין הפילטר לצינור ובגלל זה יש שם בנד (תכלס הוא מיותר כי בסימוטה זה ישב בלחץ על הצינור שאת הבנד שמתי בשביל השקט הנפשי)

ב-VTR זה יושב במקום בזכות העובדה שהכונס פשוט מתמקם לו בין הרדיאטור לקורה האופקית שמעליו. למיטב זכרוני הקורה הזו ממוקמת שונה ב-106 אבל אין סיבה להיות מודאגים כי כשמכסה המנוע סגור הוא תומך בכונס מלמעלה.

בשביל להרגיש שהעניין מדוגם הייתי סוגר את הכונס על הצינור עם חומר גמיש שייצור לחץ. למשל אפשר להכניס חתיכת גומי מלמטה כדי שלא ייראה חאפרי, או אולי תשתמש בפס דבק דו-צדדי שהוא עשוי מחומר ספוגי, זה יכל להיות פתרון מאד אלגנטי.

פורסם

אגב חשוב מאד להוסיף שייבות קפיציות לברגים של הכונס כי בסימוטה זה הגיע בלי ורוני איבד כמה ברגים כבר על השבוע הראשון.

פורסם

תמיד אני לא רוצה שזה ישב טוב בשביל לקבל לחץ או השד יודע מה, זה תכלס בשביל שהעסק ישב כמו שצריך כי משם נכנס האויר ואני רוצה שגם אסטטי זה יראה כמו אצל דיויד מאוזן על הקורה ולא כמו אצלי מאונך כי הוא לא מחוזק על הצינור!

בכל מקרה אני אחזור ב 4 בבוקר אני יעבוד על זה אם מישהו יתן לי תשובה שיכולה לעזור לי

in the face

with a chair

פורסם

הוא לא מתיישב לך על הרדיאטור?

כי אצלי זה יושב בול על הרדיאטור ונשאר מאוזן לחלוטין.

כל עוד זה נשען על משהו ולא סתם מדלדל אז ההצעות שלי בהודעה הקודמת צריכות לספק.

אם ממש אין על מה להשעין את זה אז צריך לארגן איזו זרוע כמו זו שמחזיקה את מיכל הנוזל ההידראולי של הה"כ, אבל קשה לי להאמין שזה נחוץ.

פורסם

נו מה שאני שואל איך זה יושב באוטו ונשאר מאוזן, אתה אומר שזה יושב על הרדיאטור?

אין חיזוקים לגשר או משהו בסגנון?

אין סכנה שזה ימס מהחום בגלל שזה נוגע שם?

in the face

with a chair

פורסם
נו מה שאני שואל איך זה יושב באוטו ונשאר מאוזן, אתה אומר שזה יושב על הרדיאטור?

אין חיזוקים לגשר או משהו בסגנון?

אין סכנה שזה ימס מהחום בגלל שזה נוגע שם?

זה יושב אצלי על הרדיאטור קרוב לשנה ואין סימני התכה. (טוב ההדפס של הקרבון קצת נשחק :lol: ) אבל הפלסטיק של סימוטה ממש איכותי לדעתי.

איזה קניתה בסוף?

פורסם

יש לציין שאצלי החלק התחתון של הפלסטיק יושב על חלק חם של המנוע, אז מה שעשיתי זה פשוט לקנות מדבקת תיקון פנצ'ר לאופניים ולהדביק אותה שם. היא שומרת על הפלסטיק מנזק מהחום.

בלי קשר הפלסטיק לא ממש איכותי ובכמה מקרים כבר ראיתי התעקמות קלה שלו או אפילו מקום אחד שהוא ממש "גורד" כמה מילימטרים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני אפשר לקבל תמונה של האיזור שבו שמת את המדבקה? אני רוצה למנוע מראש את כל השיפשופים והדברים האלה על סמך ניסיון של אחרים רק שלא הבנתי בדיוק איפה שמת את המדבקה.

גם נראה לי מוזר שמדבקה דקה כלכך יכולה לעמוד בחום המנוע ולהגן על הקרבון של הכונס כמו שאתה אומר

in the face

with a chair

פורסם

עדכון קטן:

אני לא מצליח לפרק את הצנרת הישנה זאת שיוצאת מהקופסה יורדת ועולה מתחת לצינורות של המים, הכוונה לצנרת העבה.

פתחתי ברגים ושחררתי אבל יש באמצע למטה חיבור בצנרת שרואים שהיא מתפרקת ל 2 רק שאת 2 האלה אני לא מצליח לפרק, נראה שזה עם קליפסים אבל קשה ללחוץ איזה 4 קליפסים יחד! יש למישהו רעיון?

וכן כמו שאתם רואים לפי השעה אני פסיכי שאני יושב מפרק את הפילטר הישן ומחליף בחדש

בנוסף יש בעיה שהבקבוקון המסומן בתמונה פשוט נמצא אצלי בצד השמאלי של המצבר (שעומדים מולו) והוא בכלל מפריע לכונס

christian_06.jpg

in the face

with a chair

פורסם
עדכון קטן:

אני לא מצליח לפרק את הצנרת הישנה זאת שיוצאת מהקופסה יורדת ועולה מתחת לצינורות של המים, הכוונה לצנרת העבה.

פתחתי ברגים ושחררתי אבל יש באמצע למטה חיבור בצנרת שרואים שהיא מתפרקת ל 2 רק שאת 2 האלה אני לא מצליח לפרק, נראה שזה עם קליפסים אבל קשה ללחוץ איזה 4 קליפסים יחד! יש למישהו רעיון?

וכן כמו שאתם רואים לפי השעה אני פסיכי שאני יושב מפרק את הפילטר הישן ומחליף בחדש

בנוסף יש בעיה שהבקבוקון המסומן בתמונה פשוט נמצא אצלי בצד השמאלי של המצבר (שעומדים מולו) והוא בכלל מפריע לכונס

,

זהו המיכל של ההגה כח (אתה בטח יודע)

כל מי שהתקין ראם אייר נאלץ להעתיק את מקומו כמה ס"מ ימינה.

נ.ב

חפש התקנה של תמיר בזמנו הוא העלה לכאן תמונות עם פירוט מפורט של ההתקנה אצלו (כולל תמונות)

בהצלחה!

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...