Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ברכבי מותקנים ארבעה רמקולים, 6X9 מאחורה ו-4 אינטש מקדימה, מבדיקה ומקריאה בפורום , רמקולים 4 אינטש לא מסוגלים לספק באס בגלל גודלם, לכן כאשר אני מפעיל שיר עם תדרים נמוכים ה4 אינטש "נקרעים".

אני פותר את הבעיה בכך שאני מעביר את רוב ה FADER לרמקולים האחוריים, אשר מספקים באס מצויין.

אני מעוניין לרכוש מגבר ארבעה ערוצים וסאב.

לשאלתי, אילו רמקולים עדיף להגביר בנוסף לסאב?(את הקדמיים או את האחוריים).

במידה ואגביר את הרמקולים הקדמיים,האם אפשר להגדיר שהסאב יקח על עצמו מכסת תדר מסויים, כך שזה לא יפגע ברמקולים הקדמיים? (סאב תדרים נמוכים, ורמקולים תדרים גבוהים).

רכיבים:

רמקולים קדמיים REF4022I Infinity

רמקולים אחוריים GT5963 JBL

תודה מראש

פורסם

בנוסף לסאב עדיף להגביר רמקולים קדמיים.(הבמה נמצאת מקדימה)

אפשר לחתוך את הערוצים שמגיעים לסאב לתדרים נמוכים על ידי העברת מתג במגבר ךLPF

וגם את הקדמיים אפשר לחתוך לתדרים גבוהים על ידי העברה ל HPF

פורסם

עדיף להחליף את הרמקולים הקידמיים לקומפוננט במידה 6.5 ואז להגביר אותם ואת הסאב :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

ברור שעדיף, אך לצערי ,אין אפשרות מכיוון שברכבי (מיצובישי לנסר 92'), הרמקולים לא נמצאים בדלתות, אלא בדש-בורד למטה.

פורסם

אני גם חושב שכדאי לעשות איזה שדרוג קטן ומבצע להחלפת הרמקולים ל6.5 כולל הבניות המתאימות והאיטומים כי זה השתלם לך בסופו של דבר ה4 לא נותן לך כלום

ההגברה תהיה על הקומפוננטים ה6.5 שתחליף במקום ה4 :)

פורסם

אתה לא צריך לאשות שם בניה מסיבית מפיבר - רק כמה טבעות + חיתוך דיפון ומיקום גרילים בצורה אסטטית . זה לא אמור לעלות אלפי שקלים אך מחיר מדוייק תסגור אם המתקין :-).

אם אתה מהמרכז דבר אם יוסי ALPINE

http://www.ecaudio.co.il

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אני לא מהמרכז, אני מהצפון, תוכל להמליץ לי על מתקין?

האם אתה מכיר את הרכב ובוודאות יודע שהבניה בו לא קריטית?

ואני מאד מעריך את העזרה, תודה!

• תוכן חדש...