Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה - פיאט קופה 96'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני מחפש פיאט קופה מזה זמן מה והיום נתקלתי ברכב עם נתונים כדלקמן:

1. שנת 96, יד 3

2. צבע כחול כהה (די נדיר לטעמי)

3. הרכב במצב שמור (-+) אך נראה שזקוק ליד מלטפת...

4.הבעלים טוען שהחליף מנוע לפני חודשיים לערך (המנוע הקודם עשה 105 אלף והנוכחי 10 אלף) לדבריו בעל מוסך בשם "צחי" החליף לו את המנוע והוא "מוכר" בתחום הזה....

5. מבקש מחירון (נראה שיתגמש גם כלפי מטה...)

השאלה שלי: האם החלפת המנוע היא נקדת זכות או שמדובר ברכב "גמור" שקרעו אותו וכדאי להתרחק ממנו ?

מישהו מכיר את "צחי" הזה ?

האם מישהו מנוסה עם מנוע הטורבו בדגם הזה ( 4 צילינדר) ?

זקוק לעזרה דחופה...

[אולי מישהו מכיר קופה אחרת למכירה...]

---

פורסם

שום רכב ובטח שעם 100000 ק"מ או אפילו 200000 ק"מ ועוד שנתון 96 לא אמור ללכת מנוע אלא אם כן התעללו\לא שמרו\לא טיפלו\לא דאגו לרכב!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
שום רכב ובטח שעם 100000 ק"מ או אפילו 200000 ק"מ ועוד שנתון 96 לא אמור ללכת מנוע אלא אם כן התעללו\לא שמרו\לא טיפלו\לא דאגו לרכב!!

זאת לא סיבה לשלול ישר.

יכול להיות שבאמת הזניחו את המנוע הקודם, לא עשו טיפולים בזמן וכו.. אבל הוא מקבל מנוע חדש ויכול להיות שהבעלים קיבל שכל ושמר על האוטו ב10K האחרונים.

לדעתי קח את האוטו לבדיקה במכון ,אחרי זה לפחח בשביל ראש שקט ואחרי זה לבדיקה במוסך שאתה סומך עליו.

כמו כן, תברר יותר לעומק על אותו "צחי".

בהצלחה.

דניאל

פורסם

למה מוכרים חודשיים אחרי החלפת מנוע?

איך מבררים בדיוק כמה ק"מ עבר המנוע באמת. המספר 10K נשמע קצת מוזר, הרי זה לא היה מנוע חדש שהוא עשה עליו 10K בחודשים...

אני הייתי ממשיך לחפש... :roll: . או עושה עבודה טובה מאוד בלברר מידע על הרכב.

פורסם
היי.

אני מחפש פיאט קופה מזה זמן מה והיום נתקלתי ברכב עם נתונים כדלקמן:

1. שנת 96, יד 3

2. צבע כחול כהה (די נדיר לטעמי)

3. הרכב במצב שמור (-+) אך נראה שזקוק ליד מלטפת...

4.הבעלים טוען שהחליף מנוע לפני חודשיים לערך (המנוע הקודם עשה 105 אלף והנוכחי 10 אלף) לדבריו בעל מוסך בשם "צחי" החליף לו את המנוע והוא "מוכר" בתחום הזה....

5. מבקש מחירון (נראה שיתגמש גם כלפי מטה...)

השאלה שלי: האם החלפת המנוע היא נקדת זכות או שמדובר ברכב "גמור" שקרעו אותו וכדאי להתרחק ממנו ?

מישהו מכיר את "צחי" הזה ?

האם מישהו מנוסה עם מנוע הטורבו בדגם הזה ( 4 צילינדר) ?

זקוק לעזרה דחופה...

[אולי מישהו מכיר קופה אחרת למכירה...]

זאת לא הקופה הראשונה שמחליפים לה מנוע כ"כ מוקדם, ותאמין לי שגם לא האחרונה.

לא חסרות פיאט קופה שהחליפו מנוע בתוך פחות מ 120K.

יכול להיות שפשוט הוא נסע בחוסר זהירות בלי שמן, גמר מנוע, והביא חדש.

מה שבטוח - מנוע חדש אומר שבזמן הקרוב אתה לא תצטרך להתעסק עם המנוע והטורבו. כי אם הוא לא היה מחליף את המנוע ואתה היית קונה שנת 96 עם 115K, הייתי אומר לך שתשמור כסף בצד לבעיות שהטורבו יתחיל לעשות, וגם כניראה היית בכל מקרה צריך להחליף אותו תוך 45~ אלף קילומטר.

תבדוק בנוסף את השילדה (דהה....), גיר, וחשמל. הבעיות שלהן זה משהו אטומי.

הוא אומר שהוא החליף את כל מה שנמצא מתחת למכסה מנוע לפני חודשיים, נכון?

תשים לב, בחודשיים האלה האוטו עשה כביכול 10K קילומטר. ככה שלא בטוח שזה קרה באמת לפני חודשיים.... תבקש קבלות והוכחות שהמנוע אכן חדש (יחד עם הטורבו והכל! לא רק המנוע) ואת כל השאר - יהיו פה אחרים שיפרטו.

מוזר באמת שהחליפו מנוע, ועכשיו הוא מוכר. ועוד מחירון. תבדוק את זה מכל הבחינות. הייתי ממליץ לך לחפש אקזמפלר שמור וטוב יותר - אבל הן נדירות גם ככה. קח איתך מישהו שמבין מאוד בענייני פיאט קופה, ותבדוק אותה.

Back to the original - NC again.

פורסם

מנוע כזה עם טורבו עובר בקלות 10000 ש"ח

10000 ק"מ בחודשיים-אני מוכן להתערב שזה היה לפני הרבה יותר זמן או שהמנוע לא עשה 10000

אחרי כזו השקעה למה מוכרים??

יותר מידי שאלות לדעתי עזוב ותחפש משהוא אחר!! :idea:

פורסם

ראיתי את הפיאט המדוברת, הרכב נראה במצב מדהים מבחינה חיצנוית, אין עליו אפילו דפיקה אחת... (אולי עבר צביעה מחדש...) בעל הרכב טוען שהוא מוכר כי הבן שלו נסע לשמונה חודשים לדרום אמריקה... הוא בהתחלה ביקש 70000 ואז ירד למחירון...

הוא אמר שהוא החליף מנוע כי הבן שלו פעם אחת משך יותר מידי והלך המנוע!!! :shock:

מה שהיה מוזר באוטו הוא שכבאתי להניע הרכב לא שמר על טורים ונכבה...

מוזר...

מגאן 265

פורסם

1. זה לא משנה אם החליף או לא החליף מנוע. לך איתו למוסך ושיעשו בדיקת קומפרסיה ובדיקת לחץ הפוך במנוע. טוב - טוב, לא טוב - לא טוב.

2. אם זה האוטו שהיה באוטוספרינט, אז באמת החליפו שם מנוע.

פורסם

פעמים רבות החלפת מנוע, אם היא לא נעשית ע"י מי שבאמת מבין בעניין, יכולה להביא לחוסר-התאמה אל מול הגיר. בד"כ מומלץ ךהחליף את שניהם ביחד, ואם במקרה הספציפי לא עשו כך בדוק את הרכב, כולל בנסיעה מאמצת - תבדוק אם הגיר לא קופץ מהילוך, אין חריקות וכו', ואם משתלב בקלות. אחרת - אל תתקרב!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

היום שוחחתי עם הבעלים וראיתי את הרכב.

לצערי, הרכב לא שמור :x גם בחוץ וגם בפנים. כל הדשבורד מקולף (לטענת הבעלים, עקב שימוש בחומר הברקה לא מתאים), יש חוטים שמבצבצים מכל מיני מקומות ולדעתי מכסה המנוע וכנף שמאל הוחלפו/נצבעו. המנוע נראה ישן מאוד, המון חלודה ולכלוך, ובכל מקרה לא נראה כאילו הוחלף לפני 10,000 ק"מ....

הבעלים טוען כי המנוע נלקח מרכב אחר שנסע עמו 10K בלבד והמנוע נקנה ממוסך פיאט מורשה (הובא מחו"ל) וכי יש על כך מסמכים במוסך. ( :roll: )

כך או כך, נראה לי שאחפש לי קופה שמורה יותר. אין לי כוח להתעסק עם רכב שמלכתחילה זועק לעברי "אל תיגע בי"....

אם מישהו מכם מכיר פיאט קופה 96' או 98' למכירה, במצב שמור, אשמח לקבל טלפונים.....

המון תודה...

אגב, אם כבר עסקינן ברכבים שמורים [מאוד !!], ה- MR2 עומדת למכירה (ראה/י מדור "מכירה").

שבת שלום....

---

פורסם
אולי זו הקופה ששכבה ב"אוטוספרינט" בערך שנה? :roll:

הקופה הזו הייתה לאחר טוטל-לוס ולא במצב נסיעה, לא? :roll:

זאת לא הקופה הראשונה שמחליפים לה מנוע כ"כ מוקדם, ותאמין לי שגם לא האחרונה.

לא חסרות פיאט קופה שהחליפו מנוע בתוך פחות מ 120K.

מר סמל"ת, יש לך נתונים מבוססים שיעמדו מאחורי טענותיך ההזויות? :shock:

לא לעניין.

MCS 2008

פורסם
היום שוחחתי עם הבעלים וראיתי את הרכב.

לצערי, הרכב לא שמור :x גם בחוץ וגם בפנים. כל הדשבורד מקולף (לטענת הבעלים, עקב שימוש בחומר הברקה לא מתאים), יש חוטים שמבצבצים מכל מיני מקומות ולדעתי מכסה המנוע וכנף שמאל הוחלפו/נצבעו. המנוע נראה ישן מאוד, המון חלודה ולכלוך, ובכל מקרה לא נראה כאילו הוחלף לפני 10,000 ק"מ....

הבעלים טוען כי המנוע נלקח מרכב אחר שנסע עמו 10K בלבד והמנוע נקנה ממוסך פיאט מורשה (הובא מחו"ל) וכי יש על כך מסמכים במוסך. ( :roll: )

כך או כך, נראה לי שאחפש לי קופה שמורה יותר. אין לי כוח להתעסק עם רכב שמלכתחילה זועק לעברי "אל תיגע בי"....

אם מישהו מכם מכיר פיאט קופה 96' או 98' למכירה, במצב שמור, אשמח לקבל טלפונים.....

המון תודה...

אגב, אם כבר עסקינן ברכבים שמורים [מאוד !!], ה- MR2 עומדת למכירה (ראה/י מדור "מכירה").

שבת שלום....

עשית בשכל!!!

חסכת הרבה כסף הרבה ריצות וכעסים ובייחוד הרבה כאבע ראש כרוניים

• תוכן חדש...