Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למבינים בגיר רגיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העקרון הוא שלא ייווצר מצב בו אתה מניע בראשון כשאתה חושב שזה ניוטרל והרכב קופץ קדימה.

התקינה האמריקאית דואגת שתדע באיזה הילוך אתה נמצא ושהקלאץ' שלך לחוץ.

לגבי ההנעה בP והיציאה מההילוך, זה ברור וידוע, רכב אמריקאי, במיוחד עם מנוע V6 או V8 ברגע שנמצא בהילוך עף קדימה בלי גז אפילו, דבר שיכול להיות מסוכן.

תראו, האמריקאים לא טיפשים, התקן שלהם לא סתם נמצא שם.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

ללחוץ על המצמד בהנעה זו חובה ומונעת זריקת הרכב ע"י הסטארטר, היא גם מקלה את פעולת הסטארטר ומאריכה את חייו.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
מישהו יכול להסביר לי במה יותר בטוח רכב שמניע רק בראשון עם קלאץ' מאשר רכב שמניע רק בניוטראל?

בשניהם הרכב לא יקפוץ קדימה ובשניהם הנהג יודע כשהוא בהילוך (ואם לא הרכב לא מניע ).

^ למה באמת צריך את כל הלחיצות המיותרות האלה אם אפשר פשוט להתניע רק בניוטרל וככה גם הרכב לא יקפוץ (הרי אם תהיה אפשרות להתניע רק בניוטרל תצטרך להחזיק בלם בעלייה/ירידה בכל מקרה)

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

פורסם

לוחצים על הקלאץ' בהנעה, גם בניוטרל, כדי להקל על המתנע ולהאריך את חייו כך שהוא לא יצטרך לסובב גם את הגיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לוחצים על הקלאץ' בהנעה, גם בניוטרל, כדי להקל על המתנע ולהאריך את חייו כך שהוא לא יצטרך לסובב גם את הגיר.

הסבר מאוד הגיוני , אני יאמץ אותו להבא.

פורסם

בטיוטה קרולה החדשה גיר רגיל גם צריך קלאץ והילוך ראשון כדי להתניע.

שמעתי רבות שהתנעת רכב עם גיר רגיל עדיף עם קלאץ לחוץ.

פורסם
העקרון הוא שלא ייווצר מצב בו אתה מניע בראשון כשאתה חושב שזה ניוטרל והרכב קופץ קדימה.

לגבי ההנעה בP והיציאה מההילוך, זה ברור וידוע, רכב אמריקאי, במיוחד עם מנוע V6 או V8 ברגע שנמצא בהילוך עף קדימה בלי גז אפילו, דבר שיכול להיות מסוכן.

זה לא מסביר כלום , באותה מידה אם ברכב יש מנגנון שהוא מניע רק בניוטראל הרכב לא יקפוץ קדימה כי אתה מניע בניוטראל .

אני לא אומר שהאמריקאים טיפשים ( לא בתחום הזה בכל אופן ) אני רק מנסה למצוא הגיון אמיתי ברעיון הזה.

יש רכבים שמחייבים ניוטראל כדי להניע ( אני מכיר בעיקר טרקטורים כאלה ) , למה זה לא מספיק?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נראה לי שהקריטיות באמריקאיות הוא הצורך להמשיך ללחוץ על הבלם בשילוב ל D, מומנט בריון גם ב700 סל"ד ימשוך הרכב קדימה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
יש רכבים שמחייבים ניוטראל כדי להניע , למה זה לא מספיק?

כי המטרה המשנית של המערכת הזאת היא שילדים לא יתניעו בטעות את הרכב אם ההורה השאיר אותם לבד (דבר שרע מאוד כשלעצמו) וגם אם חו"ח התניעו איך שהוא, הרכב לא יסע לשום מקום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

]

התקן אכן נמצא שם מסיבה, אבל לא מהסיבה הבטיחותית והיפה שהוזכרה כאן.

התקן הזה לא נועד להציל חיי ילדים, אלא נועד להמנע מתביעות של מיליונים נגד יצרני הרכב כשאמריקאי מטומטם נכנס בקיר של הגאראג' שלו וגורם נזק בזמן התנעה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...