Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! לפני כמה זמן רכשתי סאב יד שניה של החברה Earthquake

הגודל שלו הוא 12 אינ'צ ואני לא מצליח למצוא תדגם שלו למרות שלפי תמונה שמצאתי באינטרנט אני חושב שהוא D12.

הסאב בתיבה ממש קטנה רוחב ריבוע בגודל הסאב ועומק כ20 ס"מ וזה משום שהוא ישב בפיג'ו 206CC וזה מחוסר מקום בבגא'ז.

הוא מחובר למגבר של החברה red sound 600 w 2chanel עכשיו אני יודע שזה מגבר די חלש ושאני מגביר גבוה הסאב מזייף כאילו המגבר חזק מידי והוא רק על רבע מהכח שלו... הבאס כאילו נחנק. אם אני יחליף תיבה זה יכול לשנות את איכות השמיעה?..מבקש את עצתכם תודה מראש :-o

פורסם

הקופסה שהסאב יושב כרגע לא מתאימה לו , הדגם של הסאב בתמונה הוא BR12

הנה הנתונים שלו כולל המלצות לקופסא

earthquake BR12

Fs=29Hz

Qts=0.354

Vas=5.1 cu ft

Sens=92db

recommended:

SEALED:

V=1.2 cu ft

Q=0.85

BASS REFLEX:

V=1.7 cu ft

port= 4"x6.5" (DxL)

פורסם

אתה יכול לפרסם את הנתונים לעיברית לס"מ או מ"מ למה לא ממש הצלחתי להבין תנתונים באנגלית :roll:?..

יהיה הבדל משמעותי באיכות לעומת התיבה הזאתי??

פורסם

לדעתי יהיה הבדל משמעותי בין מה שיש עכשיו לבין התיבה המומלצת

אין מידות בנתונים האלה הנתון היחיד הרלוונטי לך הוא נתון נפח התיבה 1.2CUF או 34 ליטר

את המידות לתיבה תוכל לחשב כאן לפי הצרכים האישיים שלך ברכב העיקר שתגיע לנפח המומלץ

פורסם

הגודל של התיבה הנוכחית הוא 40 על 40 בעומק 20 ס"מ ולפי האתר שהבאתה זה יוצא 32 ליטר.. אבל התיבה ממש ממש קטנה יכול להיות שינוי עם עוד 2 ליטר? תודה על העזרה :lol:

פורסם

בהנחה שהעובי של העץ 15 מ"מ אז המידות הפנימיות 37X37X17 הנפח הפנימי של התיבה

במקרה הזה 23.2 ליטר ההבדל בין זה ל34 ליטר גדולים מאוד

• תוכן חדש...