Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים קניתי פיג'ו 406 GRX ידנית מוגדשת האוטו מגיע עם מנוע של פיגו 605 שהוא מנוע 2000 + טורבו + פורק לחץ פילטר פתוח אגזוז לחץ מחולק לשתי דודים רציתי לדעת עד כמה אני יכול לגדוש אותה בבארים ומה אני יכול להוסיף לה שיהיה לה יותר כוח ... ואם יש למשהו הצעה לשעון גדישה + שעון לחץ שמן במחיר יפה או שם של חנות קרובה לאשקלון כדי לקנות... יעזור לי מאוד תודה רבה משה ..

פיגו 406 RGX שחרחרה ומטולטלת :-P

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל 406 GRX לא הייתה לא בארץ ולא בחו"ל:

http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_406

וגם לא 605 GRX.

זה לא מגיע עם פורק לחץ ואגזוז כפול במקור שהועברו מה605 ל406 אלא תוספות שנרכשו בנוסף כנראה במקביל להשתלת מנוע הישן יותר. ה605 יוצרה עד שנת 98 וה406 עלתה על פס היצור ב98, ולכן אני מניח שהושתל לך ברכב מנוע יותר ישן, ולא רק זה אלא גם כמדומני ואני לא סגור על זה גם לא חוקי ברכב שלך, קצת חיטוטים בויקיפדיה לא הראו שום קשר בין מנועי ה406 ל605, לכן לא היה שום סיכוי לאשר השתלה כזאת באופן חוקי.

פורסם

אז בוא ואני יספר לך מה הרכב עבר הפיג'ו היא 406 שנת 98 עם מנוע של 605 שנת 98 ותפסיקו להתווכח איתי אני הזמנתי לפני יומיים לרכב טיימינג מחזירי שמן ואת כל מה שצריך למנוע GRX והכל הורכב פה באשקלוןן לפי מה שהמוסך אמר להביא מנוע GRX וזה גם מה שרשום ברשיונות.. האוטו יוצא מחר מהמוסך אני יעלה תמונות ונראה מי טועה.. והאגזוז והפורק זה לא מקורי זה הוסף בשיפור... זה רכב שהגיע ערום רק שלדה ובן אדם שאני מכיר טוב טוב עשה עליו פרויקט במשך חצי שנה ושיפר אותו.. עכשיו סוףסוף אפשר לענות לי על השאלה ?

הודעה נערכה. יאשה.

פורסם

זה חייב להיות מרכב 4 דלתות.

לא קיים מנוע GRX אם כבר אז RGX ואני מאוד בספק, כי כל הקשר בן RGX ל605 הוא בסמלון האריה מקדימה.

פורסם

כן , זה 4 דלתות ואתה צודק מצטער טעות שלי מנוע RGX חחח מצטער אחי פשוט כל הניירת והכל במוסך עם הרכב..

מה אני יכול לשפר עוד באוטו הזה ומי יכול לעזור לי בפריצת המחשב ?

הודעה נערכה. יאשה.

פורסם

לא יאמן.

איך כל מי שקוראים לו DJ משהו, חייב להיות בעייתי בכתיבה.

אי לכך אני אסביר ואחסוך לך, פותח השרשור, זמן יקר...

כאן לא מכנים אחד את השני ב"אחי". במידה ואתה אחיו - דברו בבית.

בפעם הבאה שאתה תרשום - "חחחחחחחחחחחח" אז אתה תקבל התראה.

כמו כן, אין להשתמש בנקודות כתחליף לסימני פיסוק. זה הדבר היחיד שלא ערכתי בכל הודעותיך כאן.

מלבד זה, אם אתה מעוניין שיעזרו לך אז תבקש יפה יותר. לא זכור לי לפחות שחייבים לך משהו.

המשך גדישה מהנה בפורום.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
זה חייב להיות מרכב 4 דלתות.

לא קיים מנוע GRX אם כבר אז RGX ואני מאוד בספק, כי כל הקשר בן RGX ל605 הוא בסמלון האריה מקדימה.

לפי ויקיפדיה מנוע RGX היה מושטל בדגמים הבאים :

Citroen XM 2.0 Turbo

Peugeot 406 SRi Turbo

Peugeot 605 2.0 Turbo

Peugeot 806 2.0 Turbo

פורסם

אני לא זוכר איזה דגם הפיגו אני יודע רק שהיא הכי מפוארת עם סאן רוף כסאות חשמל והכל ...

פורסם

ספיריט3 אתה צודק זה פיספוס שלי בילבלתי את זה עם משהו אחר. אבל עדיין הSRI טורבו בנזין לא עברה את גבולות ארצנו, לדעתי עדיין צריך לבדוק שההשתלה מאושרת ברשיונות הרכב כי השתלה כזאת תצריך לא מעט שינויים.

קשה לי קצת לקבל את זה שמנוע דיי ישן נגרר כל כך הרבה זמן, היו חייבים להתבצע שידרוגים במהלך השנים, לא? לא מסתדר אצלי שאותו מנוע מתחילת ה90 של 605 טורבו מותקן ב406 טורבו מפוארת מתחילת ה2000 בתור מצב סטוק.

ולפותח השרשור לפני שאתה פונה לשיפור הרכב תבדוק את טיב העבודה שנעשתה עליו, נזילות, קומבינות, חיישני MAP וMAF, מחשב מנוע, מה המצב נוכחי של המנוע, מצב הגיר. כל אחד מאלה משפיעה ישירות על מה שיורד לך לגלגלים (חוץ מהנזילות כמובן אלא אם כן אלא ממש דליפות אבל זה עדיין חשוב לבדוק), אם אם הנ"ל תקין כדת וכדין ציפ מחשב מנוע הוא הפתרון הראשוני והמתבקש בתור שיפור ראשוני.

• תוכן חדש...