Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בעיקבות פתיחת קרטינג בילו קרטינג לטרון ניסגר או יסגר ?

בכוונתי לעשות קורס נהיגת קרטינג והוצאת רישיון קרטינג שמה, ושמעתי שהוא אמור להיסגר, המסלול נישאר רגיל או שנסגר ?

תודה לעוזרים

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
האם בעיקבות פתיחת קרטינג בילו קרטינג לטרון ניסגר או יסגר ?

בכוונתי לעשות קורס נהיגת קרטינג והוצאת רישיון קרטינג שמה, ושמעתי שהוא אמור להיסגר, המסלול נישאר רגיל או שנסגר ?

תודה לעוזרים

עוד מסתיימת שנת האבל על המסלול בלטרון.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

מבאס מאוד לישמוע ,זה המסלול שהכי אהבתי הוא היה מהיר וכיפי, אם כי המסלול בחיפה אחד האתגרים אני ממש אהבתי אותו.

איזה מסלול מומלץ לעבור בו את הקורס ?

פורסם

בכל מסלול יש "טעם" טיפה שונה ללימוד רזי נהיגת המסלול. ברוב המסלולים שמכבדים את עצמם, יש גם מדריכים טובים.

בפרוקארטינג יש את דוד ואיציק מנשה להם ניסיון רב והם נוכחים דרך קבע במסלול.

בחיפה מדריך יואב גולדבוים, אחד מהכשרונות העולים בעולם הקארטינג.

בפתח תקווה אני לא יודע מי מדריך את הקורסים כרגע, אבל אם זה מוקי, חגי או יניב, מדובר במדריכים טובים מאוד.

בקארטינג בילו עובד עומר מנור, עוד נהג צעיר ומוכשר, אני מאמין שהוא מעביר את הקורס שם.

לא יודע מי עובד היום בנתניה...

אם המחיר זה מה שקובע עבורך, אז יש הנחות פה ושם באינטרנט.

אני בזמנו הלכתי למגה קארטינג, למדתי אצל חגי פארן, ותכל'ס אילולא הוא, לא נראה שהייתי מאמין בעצמי וממשיך הלאה.

לסיכום, לדעתי האישית, הכי טוב ללכת למסלול הקרוב אליך שם תוכל להתאמן לעיתים תכופות. כך לא תשכח את מה שלמדת בקורס, תוכל ליישם את מה שלמדת באופן עקבי יותר.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

עיניין הכסף הוא לא קובע, אין לי בעייה, זכור לי שבלטרון בזמנו עלה כ-550 ש"ח. או משהו כזה.

אישית מאוד אהבתי את המסלול הזה, הוא היה מאוד מהנה ודי טריקי (לא כמו בחיפה שהרבה יותר טריקי) אבל מהמסלולים באיזור הכי נהנתי בו ולאחריו ברחובות.

אני מאוד אהבי את לטרון,וזמני ההקפות שלי נעו סביב ה-38.52 שניות בלטרון, (אני חושב שהשיא מסלול היה של טימור משהו כמו 36.5 שניות או תקנו אותי אם אני טועה).

ושמה רציתי לעשות את הקורס להוצאת רישיון לקארט,גם במטרה לנסות ולקצץ כמה שיותר בזמנים שלי. בנוסף אני רוצה לאט לאט להיכנס לתחום היות ותחום הנהיגה או מאוד חזק בתוכי אבל כרגע ברכבים קצת יותר קשה לישם זאת מבחינה חוקית.

גם בחיפה נהנתי מאוד, ובאיזה יום שהייתי עם איזה מועדון רכב, עשינו מירוץ של כלל חברי המועדון, וכאשר היו כ-9 קרטים על המסלול סיימתי בתוצאה של 29.62 שניות שיחסית למסלול הקטן והעמוס היה מאוד מכובד.

אני מאוד אוהב אתגר, פניות והרבה, שאני מצליח לעשות קוים בצורה נכונה זה פשוט מעלה לי חיוך שלא יורד לאורך זמן, והשאלה שלי היא מרחובות או פתח תיקווה או עכשיו בבילו החדש, איזה קארטינג הוא ההכי מאתגר , המסלול עם הפניות הטריקיות שיהיה כיף ומהנה וגם מלמד בו זמנית בלמידה ובעשיית קורס בו ?

אם הייתי יכול הייתי הולך לחיפה אך זה מאוד רחוק לי. (אני מאיזור המרכז).

אז מה אה ממליץ ? באיזור המרכז ?

האם המסלול בביל"ו נפתח כבר רישמית ?

בתודה עומרי

פורסם

בילו פתוח רשמית, אך שים לב שהמקום שומר שבת וחג.

הלב אומר פתח תקווה, כי אני פתח תקוואי, כי שם התחלתי ואני אוהב את התוואי, אבל המסלול קופצני משהו. אני עדיין נהנה לנהוג שם מפעם לפעם.

קרטינג בילו מצויין מבחינת מסלול נטו, כי זה אספלט, ואין תחליף לאספלט, והמהירות שם הכי גבוהה מכל המסלולים.

אני לא אוהב את העובדה שברחובות המסלול חלק באופן מעצבן, אך למרות שהקארטים הם ישנים יותר ממה שיש בבילו, הם מתוחזקים ברמה מדהימה ויש להם טיימר על הקארט ובלמים הידראולים, מה שאין בשום מקום אחר.

כאמור, כולם בחירה לגיטימית, אבל אני מדגיש שאני הייתי עושה את הבחירה לפי מועד שנוח לי, ולפי מיקום גיאוגרפי, כי הכי חשוב זה להמשיך להתאמן ולא לחזור אחרי חודשיים אחרי שכנראה שכחת הכל.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

לחזור למסלול זה ברור ככה עשיתי בלטרון , הייתי מגיע לעיתים תכופות, כשהתחלתי אכן ניו שינויים. אני חושב שלפני שאני אקבע מקום אני שוב יעשה סבב בין המסלולים ולראות איזה מסלול אני הכי מתחבר אליו.

יש מישהו שמעונין אולי להצטרף לקורס ?

פורסם

יש מצב שאני אצטרף (בביל"ו או רחובות)...

אם נוכל לארגן קבוצה אולי אפשר לסדר מחיר אטרקטיבי :twisted:

תהיה בקשר לפני שאתה הולך ובוא נצא בקריאה משותפת ל"איסוף" קבוצה שמעוניינת בקורס!!!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...