Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי לבטים רבים הוספנו רכב לצי הרכבים הביתי - מאזדה 6 2007 בגרסת ה luxury.

השאלה (בעיה) פשוטה - הולכים לבלות ברכב הזה הרבה זמן ומאוד רצינו אפשרות לנגן MP3. אני אשאיר בחוץ את השאלה המעצבנת של למה, לעזאזל, אין נגן MP3 מובנה ברכב ברמה הזו? יונדאי פיצית חדשה יודעת לעשות את זה! זה מעצבן!

בקיצור - איך אפשר לגרום למערכת המובנית הזו לנגן MP3? כבר הייתי מעדיף אפשרות להתקין רדיו-דיסק שלי...

תודה מראש למומחים המקומיים!

נ.ב. - פתרון במגבלות תקציב סביר... אני בטוח שיש אפשרות להחליף חצי רכב במחיר צנוע של 40 אלף שקל... אני רוצה לשמור את זה בגבולות הסביר.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

חשבת על אפשרות להחליף את הרדיו דיסק המובנה שלך?!

אם לא תחשוב על זה זה יכול להיות הרבה יותר טוב

אין חוץ מזה הרבה מה לעשות זה

זה כמו להגיד למה המכונית לא עפה.. זה לא משהו שרצינו אז לא קנינו אוטו הדבר הם לא רצו שיקרא mp3 אז הם לא שמו

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי את ההודעה שלך...

לא תחבירית ולא סינטקטית.

אתה אומר שזה מוזר שלא חשבתי על להחליף? או שזה מוזר שאני כן חושב להחליף?

ולגבי המכונית העפה - ממש, אבל ממש לא הבנתי את המשל. אם זה מה שזה היה...

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

חיפוש קצר בפורום יראה לך שהנושא הזה די נטחן וכבר דובר עליו רבות.

ישנם מספר מתאמים שתוכל להתקין ברכב ודרכם לנגן MP3, השיטה המומלצת ביותר היא למעשה התחברות ליציאת ה-CHANGER אשר קיימת ברכב, עיין ערך XCarLink.

כמו כן תוכל גם להחליף את המסגרת\פלסטיקה הקיימת ברכב כיום במשהו כזה וע"י כך ליצור מקום לרדיו-דיסק.

בכל מקרה, כל משדרי ה-FM למינהם ושאר מתאמים זולים אינם מומלצים שכן האיכות אשר מתקבלת מהם היא מתחת לכל ביקורת.

דני.

פורסם

כנראה לא הבנתי אותך הרדו דיסק שלך לא קורא MP3 או שאין לו חיבר לMP3

אם אין לך אפשרות לקרוא MP3 אז כמו שאמרתי אי אפשר לעשות כלום עם זה זה היצרן בחר שלא היה אפשר לקורא MP3 איו איזה תוכנה שאתה מריץ ואז הוא מתחיל לקרוא MP3

ולגבי המשל אם לא הבנת אז ככה זה כמו לקנות מכונית עכשיו אתה רוצה שהיא תעוף לך אתה שואל איך אני עושה שהמכונית תעוף, פשוט אי אפשר (אולי לחבר כנפים) עדיף לקנות מטוס וזהו.

אני חושב אולי יש אפציה להחליף עינית אבל זה מסובך

הכי פשוט זה פשוט להחליף רדיו דיסק או להוסיף וזהו(אם אתה חושב שזה מוסיף יופי הרדיו דיסקק המובנה)

• תוכן חדש...