Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראשית, הפורום מעניין ומשכיל ועל כך מגיעות לכם מחמאות. שנית, אם אתם כל כך מקפידים וסוגרים תרד'ים

כי מישהו כתב נקודות פעמיים וכיו"ב, לא מפריעות לכם כל שגיאות הכתיב שאנשים כותבים? מדוע אינכם מתקנים אותם (את השגיאות, לא את האנשים)?

פורסם

תהיה בטוח שמשתדלים , פשוט כמות הגולשים ביחס לכמות המנהלים די גדולה וקשה לבדוק הכל . קח בחשבון שלכולנו יש עבודה , חיים ( מלבד רזמל ) , אוטו מתפרק וכדו'...

כמו כן , השאלה הנ"ל היא להודעה פרטית לאחד המנהלים ולא לכאן . סתם משהו קל שכניסה לשרשור חוקי הפורום היתה יכולה להסביר לך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כמו כן, לדעתי, צריך להבין שיש גם גולשים שהם עולים חדשים ויש גולשים שהם דיסלקטים וכן יש גם כאלו שדווקא בפורומים כאן, נחשפים לראשונה לקריאה רצופה ולכתיבה מצידם ובמשך הזמן הם ממילא לומדים ורואים את טעויותיהם ומשתפרים בכתיבתם.

לכן, שוב לדעתי, צריך לגלות סובלנות וסבלנות גם לשוגים ולטועים בכתיבתם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
תהיה בטוח שמשתדלים , פשוט כמות הגולשים ביחס לכמות המנהלים די גדולה וקשה לבדוק הכל . קח בחשבון שלכולנו יש עבודה , חיים ( מלבד רזמל ) , אוטו מתפרק וכדו'...

יאשה צודק בהחלט וניתן להבינם (מנהלי הפורום) אני מאמין שהם תמיד רוצים לתקן כל פיפס קטן אבל כמות הגולשים בפורום זה אינה מאפשרת כך.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אכן פורום מעולה, אבל גם לי יש שאלה:

מי המשתמש של בעל הפורום?

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
כמו כן, לדעתי, צריך להבין שיש גם גולשים שהם עולים חדשים

תאמין לי, שכל העולים החדשים, שגולשים כאן בפורום, חיים כבר קרוב ל 20 שנה בארץ, והם יודעים לכתוב ללא שגיאות.

מההתרשמות שלי, כמות השגיאות בהודעות שלהם קטנה הרבה יותר מכמות השגיאות של ילידי הארץ.

עולים יותר מבוגרים או יותר חדשים, שבאמת כותבים עם שגיאות, גולשים בפורומים אחרים, בשפת האם שלהם, כי לא כייף להם כאן.

פורסם
... לא מפריעות לכם כל שגיאות הכתיב שאנשים כותבים? מדוע אינכם מתקנים אותם (את השגיאות, לא את האנשים)?

שגיאות הכתיב, אכן מפריעות, ואולם, קיימים חברים, שעברית, אינה שפת האם שלהם. עם כל רצונם, לחלקם לפחות, כתיבה ללא טעויות כתיב, משמע, שלא להשתתף כאן.

ואולם, מאידך, לעניין נקודות מרובות, ו/או סימני שאלה רבים, ו/או כותרת שאינה לפי הכללים, יש משמעות עמוקה יותר.

הסיבה, הכללים רשומים בהודעה דביקה (ובקישור בחתימתי בתחתית כל תגובה שלי) , והתעלמות מהם, משמע התעלמות וזלזול.

בברכה

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני שלום

קראתי בעיון את תשובתך (ואת התגובות באחרות, כמובן) ומבלי להשמע פלמסן אני חושב שיותר הקפדה על כתיבה נכונה(אינני מציע לא לפרסם מלל שיש בו שגיאה, אלא רק להקפיד יותר, ל"העיר" לאנשים כמו שאתם עושים בהקפדתכם על חוקי הפורום, יהיו לתועלת כולם, כולל אותם אנשים שטועים. עם כל הכבוד לפורום וחוקיו, אני חושב ששמירה על שפתנו לא פחות חשובה מנקודה יותר או פחות. שיהיה לך (ולכולם) יום נעים.

פורסם
שלום

אם אתם כל כך מקפידים וסוגרים תרד'ים

כי מישהו כתב נקודות פעמיים וכיו"ב, לא מפריעות לכם כל שגיאות הכתיב שאנשים כותבים? מדוע אינכם מתקנים אותם (את השגיאות, לא את האנשים)?

1. במחירים של היום, לא שווה לתקן, זורקים וקונים חדש.

2. כמו שיאשה כתב - כדי לתקן את כל השגיאות כאן, צריך יותר מנהלים מאשר יש חברי ממשלה :?.

3. בד"כ דווקא כן מעירים למשתמשים אשר ברור שטעויותיהם נובעות מחוסר ידע. הבעייה היא בד"כ עם משתמשים שניתן להיווכח מאופן כתיבתם כי מדובר בעצלנות לשמה - אשר אינם טורחים אפילו לשים סימני פיסוק במקום הנכון וגורמים לשאר להוציא את העיניים בנסיון להבין את הכוונה. מובן מאליו שאותם משתמשים לא יטרחו גם לבצע חיפוש, כי יותר קל להם לשאול את אותה שאלה שנשאלה 15,386 פעם בעבר.

4. היו נסיונות בעבר לתקן. הנה אחד, אפילו פורסמו הודעות ושרשורים מטעם ההנהלה, לא רק בענייני שגיאות, אלא גם צורה סבירה, וניסוח כותרות סביר. כפי שעיניך רואות, קצת קשה לתקן את כולם כל הזמן (כל עוד היו ארגזי פעולה של מא"ג בחדר בו מתגורר עמוס השרת זה עוד היה בסדר, אבל מאז שנגמרה התחמושת המשימה קשה יותר).

אפרופו דיסלקטים, להערכתי הלא-מלומדת, 80 אחוז מהמשתמשים בתירוץ הזה מקשקשים בקומקום, ואפילו אינם יודעים על מה מדובר. ניתן לראות ברוב המקרים ששגיאות הכתיב נובעות מחוסר ידע ו/או חוסר רצון ללמוד, לא בהפרעה בעלת תבנית כלשהי.

(כמובן שלאנשים בעלי בעייה/הפרעה כזו אין טעם לבוא בטענות (למרות שיש דרכים לשפר גם את זה, אבל לא בכך עסקינן) וזה מה שקורה ברוב המקרים).

לא חושב שהמנהלים כאן צריכים להיות במקום ההורים ומע' החינוך שכשלו יחד. ניתן להעיר פה ושם, או להתעלם משגיאות אם אינן צורמות יתר על המידה, אבל אל תצפה מהמנהלים להיות חוטבי המים ושואבי העצים (כן, שמתי לב :wink:) של הפורום.

אגב, בתור אחד שמעיר הערות בסגנון זה - היה זה מן הראוי שתמצא את הפורום הנכון לכך (אופ-טופיק) ותנסח כותרת על פי הכללים - אבל בקטנה, העיקר שהעברת את משנתך...

פורסם
1אפרופו דיסלקטים, להערכתי הלא-מלומדת, 80 אחוז מהמשתמשים בתירוץ הזה מקשקשים בקומקום, ואפילו אינם יודעים על מה מדובר. ניתן לראות ברוב המקרים ששגיאות הכתיב נובעות מחוסר ידע ו/או חוסר רצון ללמוד, לא בהפרעה בעלת תבנית כלשהי.

+1

וגם אם יש סיבה אמיתית זה עדיין לא מצדיק את הטעויות, ואני יודע מקרוב על מה אני מדבר.

בזה תם הדיון. למרות שזה נושא פורה לדיון הפורום הזה, למקרה ששכחתם, הוא פורום טכני. יש פורומים אחרים למטרה זו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...