Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי בפורשה 928 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם! :wink:

הרכב הגיע לראשונה לארץ עם עולה חדש...הלוואי שעוד מכוניות מיוחדות יעשו עליה ככה :-)

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה היא היתה של בחור רומני(שמן הסתם עלה מרומניה) והביא את האוטו איתו אם אני צודק הוא סיפר לי בזמנו שהוא שיפר את המנוע והמנוע שבר את הגיר ואז הוא הביא מחוזק ובזמנו גם היה לו רכב כזה לחלקים... הוא היה גר ברחוב התפוצות בעמידר ברמת גן(עזב לפני שנים)

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

את בן אדם בר מזל , בארץ ראיתי רק אחד כזו (והיא הייתה בצבע צהוב :|)והינה השנייה .

בקיצור רכב נדיר , תהנה בשיפוץ ותגרום לה לגרגר באמת עם הוספה של עוד כמה סוסים (למנוע המאוד אמין הזה יש המון פוטנציאל ):twisted:

פורסם
את בן אדם בר מזל , בארץ ראיתי רק אחד כזו (והיא הייתה בצבע צהוב :|)והינה השנייה .

בקיצור רכב נדיר , תהנה בשיפוץ ותגרום לה לגרגר באמת עם הוספה של עוד כמה סוסים (למנוע המאוד אמין הזה יש המון פוטנציאל ):twisted:

והנה אחת נוספת בארץ הקודש...

:-):-):-)

פורסם

יש עוד אחת אדומה במצב טוב באיזור חיפה. האחת שאני מדבר עליה "עלתה" לארץ עם תושב חוזר.

שלמה דן גדרון

פורסם

תתחדש! איזה יופי של דבר!

אני יכול בינתיים רק לחלום איך זה להיות עם שני מנועים כמו שלי מחוברים יחד באותו תא מנוע :-P

התלבטתי גם לגבי רכישה של 928 - אפשר להשיגן במחירים לא גבוהים בהרבה מאלה של ה 944 - אבל היה לי חשש גדול מעלויות התחזוקה של רכב כזה (שלי מיועד לנהיגה - לא לאספנות), על כל מערכותיו וסיבוכיו.

תהנה ממנו!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני מכיר את הרכב בגלגול הקודם שלו, במצב מוזנח ועדיין עם הלוחית רישוי הרומנית.

שיהיה המון בהצלחה בשיקום, מקווה שתחזיר אותה לימים היפים שלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אל תשכח לעדכן לכל אורך השיפוץ .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה לכולם, באמת!

צבע פחחות זה הדבר האחרון שמדאיג אותי ברכב הזה...אין חלודות אין מכות (אולי חוץ משקע קטן במכסה מנוע) רק צבע שהתקלף בעיקר מהפגוש הקדמי ומטה.

קודם כל אני אסדר את הרכב מבחינה קוסמטית ומכנית (חשמלית בעיקר) ואח"כ צבע. גם אין שום צורך כרגע לבצע צביעה מלאה. הצבע ברובו פשוט נהדר. פוליש ווקס (לאחר תיקוני צבע) והוא יראה נהדר עוד כמה שנים טובות.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

תתחדש! ת'אמת- אף פעם לא הבנתי את אלה, שמזלזלים באוטו הזה, וקוראים לו "לא פורשה אמיתי"- אני דווקא אוהב את הדגם הזה! כמובן, שאכן זה לא "ה"פורשה (911:twisted: ), אבל בהחלט אוטו מאד מעניין, מה עוד, שאני אוהב את הפנסים העגולים, שקופצים החוצה, בניגוד לנפתחים "הרגילים" שיש בד"כ במכוניות דומות!

בקיצור- בהצלחה בפרוייקט, עדכן אותנו עם התמונות!

ויש עוד כמה כאלה בארץ, אבל לא הרבה... לא הייתי מתנגד לשים יד על אחד כזה- אבל מחוץ לתקציב...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש אחת כזאת בזכרון יעקב, אספנות בצבע חום

:wink:

נכון, חבל שהוא לא מכסה אותה ומגן עליה מפני החוץ, היא סתם עומדת בחניה.

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...