Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי עכשיו מהמפגש...:roll:

אוקיי, צהרי יום ראשון ות'רד סיכום לא עלה..

אחלה מפגש, אמנם קר ורוחות, אבל סבבה. שמחתי להשמיע -במשך מספר שעות ברציפות- ללא מעט חברים, ואני מתנצל על אלו שרצו ולא הספיקו, יהיו הזדמנויות נוספות, אמנם מפגש הקרוב בחול המועד אדפוק נפקדות כי אהיה בארה"ב, אבל אל דאגה..:-D

תודה רבה לדניF1 ולאיתמרG שעמדו על המנגל, לדעתי היה מעט מאד אוכל, יצאתי רעב כמו כלב משם.

ודני כמו זאב.

מזל שדנג'ו ארגן לי VIP פיתה, אחרת הייתי אוכל שם מישהו.

פורסם

אני מאוד אשמח לקבל פרטים על המפגש הזה שאתם כל הזמן מדברים עליו.חשבתי להשתדרג קצת ואני חושב שבמפגש מהסוג הזה אני אוכל לקבל כיוון מעולה. אז להבא כשאתם עושים מפגש מהסוג הזה בבקשה תפרסמו קצת פרטים.

פורסם

תסתכל מדי פעם בשרשור הדביקים כשבוע/שבועיים לפני מפגש מופיע שרשור .

מפגש מעולה, לא יודע מה איתך בציקה,אני והבנות שלי אכלנו לשובע מהאוכל המעולה שהכין דני8).

יוסי רכשת לך מעריצה מושבעת שלא הפסיקה לדבר עליך בבית.

אהבתי את הסינפוני יש לו פוטנציאל מדהים.

צביקה מה עם התמונות

אלי

פורסם

מצטרף לצביקה, אכן אחלה מפגש, הענות הייתה קטנה אבל בכל זאת היה נחמד מאוד.

חבל רק על חוסר הארגון, 60 פיתות על 8 שיפודים.... :nono:

פורסם

הכי מצחיק שלא היה כוסות חד פעמיים אבל היה בקבוק קולה לכל אחד.:-)

אליקו התחדש במנגל השביעי שלו ואלי אני רוצה להיות הספונסר שלך בעדיפת אבנים/בקבוקים/סאבים/מידבאסים למרחק.

נראה לי בשבילי היה אחד המפגשים הכי מצחיקים,היתה לי הרגשה שזה היה קצת מפגש מרכז מאשר "צפרכז".:roll:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אלי, הבנות המקסימות שלך אכלו לנו את כל האוכל.. :-)

אהבתי את הסימפוני יש לו פוטנציאל מדהים.

סינפוני, עם נ'.

אבל נשמע סימפוניה.. :-)

+1 לאיציק שפינק את החברים עם ים פיתות, בלעדיו היינו מתעלפים..

עריכה:

אכן נוכחות צפונית דלה, אך אינני יכול לבוא בטענות לאף אחד אחר זולתי, משום שהיתה זו יוזמתי.

פורסם

אכן הייתי במחנה המעטים מצד צפון אבל הרגשתי טוב בזכות עידן,ייבגני ומקס.יצא לי לראות את האגדה שמאחורי מתקין על,ולצערי לא הכרתי את איתמר למשל.

זכיתי להכיר את צביקה ולשמוע את הסימפוניה:wink: של הסינפוני...

מצטער בשם הצפון על הענות דלה-מקווה במפגש הבא לבוא בהמונינו.

מקווה גם למצוא מזור לבעיות ההתקנה ברכב שלי ולהגיע עם מערכת מורכבת לכל אלה ששואלים מתי...

עידן-עד עכשיו אני בודק כל פעם אם האיברים בגוף שלי במקום....:wink:

פורסם

במחשבה שניה..

מי מאיזור הצפון היה במפגש?

עושים במיוחד מפגש כדי שיהיה נח יותר גם לחברים מהצפון להגיע, מספר לא מבוטל של חבר'ה מהמרכז, ואף יותר מכך, עושים את הנסיעה הנוספת והארוכה הזו, אבל החברים מזלזלים, כל כך חבל, ואפילו לא טורחים לציין תודה רבה על המאמץ.

מי מהצפונים שלא בא, טרח להיכנס לפורום להגיד לא יכולתי לבוא, תודה שעשיתם באמצע הדרך בכל זאת?

פורסם

הכל היה טוב חוץ מי אוכל - אי לכך ובהטאם לזאת אני מציעה מפגש מרכז הבא 12.4 לאשות עות פעם על האש והפעם כמו שצריך :twisted:

צביקה

הכל נשמע טוב מאוד - אהבתי את אופן הסאונד וכמובן שאין לי שום ספק שתוציאה ממערכת הזאת יותר אחרי כיוונים והרצה :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

נהנתי לבוא ולראות את כל החברים ,

היה מחסור בבאס :] או שלא רוני וגיא עמדו על המשמר ולמרות כל אותם בקשות של אנשי הSQ לא הרפו לרגע

רוני (P) תאמין לי אוהב אותך , אתה איש מצחיק וטוב

דוד עוד פעם תרקוד ככה אני עושה במכנסיים

צביקה אני בטוח שנהנת מהשירים האחרונים ברכב של גיא תודה שהיה שמח

וזהו.

אולי היה חסר אוכל - אבל לא היה רגע אחד שאני לפחות לא צחקתי ונהנתי

פורסם
הכל היה טוב חוץ מי אוכל - אי לכך ובהטאם לזאת אני מציעה מפגש מרכז הבא 12.4

יהיה. יפתח שרשור לקראת הסופ"ש.

כמו כן גם אני בעד על האש. אתמול היה מאכזב משהו :?.

ובבקשה בפעם המליון, ציוד הכרחי (כמו מנגל לדוגמה) רצוי שיביאו אנשים אמיתיים ולא וירטואליים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל מילה בסלע!!!

1+ בענק על כל מה שנאמר...

היה כיף ואפילו אלכס יצא ענק בפעם המי יודע כמה ועזר לי, אין כמוך :wink:.

היה כיף לעבור ולשמוע את השידרוגים שמבצבצים להם (בקרוב אצלי, ההתחלה כבר פה VRX...)

תודה שוב לכולם על היעוץ, מכל אחד אני לוקח משהו ובסוף הולך עם ליבי...

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

נשמע שהיה מפגש נחמד מאוד אבל לצערי לא יכולתי להגיע למפגש הפעם בגלל הלימודים (לעזעזל סימסטר ב':bigcry:).

כל הכבוד על האירגון ואני מאמין שכמו שפעם שעברה הייתה היענות גדולה מכיוון הצפון אז גם בפעמים הבאות תהיה היענות טובה וצריך לזכור שאחרי הכל לא תמיד מתאפשר לנו להגיע למפגשים ולאו דווקא בגלל מרחק הנסיעה (שהוא לא ארוך לחלוטין).

• תוכן חדש...