Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן ממש רציתי לבוא למפגש האחרון אבל לא יצא.

אני רוצה התקנה נקייה (כרגע יש מגברים מתחת למושבים), מגבר אחד בלי בניות וכנ"ל רמקולים. אני מודע לכך שאני כנראה ארד באיכות (יש לי כרגע בנייה שהייתי רוצה לחשוב שהיא די טובה :p). המידה ככל הנראה תהיה 5 ורבע אחרי הכל, טוויטרים רגילים 1'' ולכן אני חייב להחליף גם את המגברים וגם את הקומפוננט. רק הסאב והHU נשארים. לגבי הפרוססור אני לא בטוח עדיין.

מה אתם אומרים על CDT EUROSPORT? יש למישהו? אני מוכן "להסתכן" עם ייבוא של מוצרים שלא ממש נמצאים בארץ, אני אוהב ייחודיות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אתה בטוח שברכב הבא שלך גודל הסט הקידמי הוא 5 רבע ולא 6 וחצי? ועוד תוספת קטנה-כשתראה את גודל ואיכות הבניה של הקרוסאוברים של הסט MB שברשותי-תוכל להבין את איכותם.לגבי הסאונד-הכל בעיני השומע...:wink:

פורסם

כן, כמעט 100%.

אני מתכוון להישאר נאמן להגברה אקטיבית :) מה גם שאיכות הבנייה של הקרוסים לא מעידה על שביעות הרצון שלי מהרמקולים עצמם!

פורסם

אני חושב לנסות להתקין לבד, למרות שאף פעם לא ניסיתי. כדאי? בכל זאת אלה רכיבים לא זולים...

• תוכן חדש...