Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב קונה רכב חדש, לפחות 2008, ואני רוצה מערכת חדשה, במקום להעביר את הנוכחית.

המפרט שלי בחתימה, בתוספת מקינטוש לטוויטרים. אני לא מחפש להשתגע.. אני רוצה לדעת האם קיים מגבר יחיד שיכול לתת לי מענה גם לביאמפינג וגם לסאב באריזה אחת. בנוסף אני רוצה סט קדמי במקום הריינבו והפיקולו. אני מאוד אוהב אותם אבל רוצה לשנות. בנוסף אולי פרוססור בגלל שהר"ד מובנה..

אני שומע:

מטאל, אך ורק מטאל, מרוב הסוגים, בעיקר פרוגרסיב ות'ראש.

תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

נכון! אוי אני לא מאמין ששכחתי איזו צעירות.

אממ... נניח.. 10K? עדיף פחות. משהו איכותי, לא חזק מידי, לא חלש מידי.

פורסם

את המידבאס לא תמצא עדיף מוונדיום.לגבי סאב אז יש לך אודיסונים למיניהם 6 ערוצים.יש לך גם את היליקס A6 ביד שניה אבל הוא חדש .גם בילט נהדר אבל מחירו 10K לבדו,בערך.חפש מגבר 6 ערוצים איכותי באמת זה יפתור לך בעיה.טויטרים היתי קונה מהסט שלך דגם 27 אלומיניום ולא משי.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

החלפתי אותם לפני כשנה בפיקולו, ההבדל ניכר לטובה. אני רוצה לנסות משהו אחר, אני בטוח שיש סטים שיישמעו טוב יותר מהוונדיום, הם לא כ-א-ל-ה טובים!

תודה על ההצעה, אני אחפש שישה ערוצים :)

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ לך לשאר עם הסט אפ הנוכחי ולשדרג מס' רכיבים שלדעתך לא טובים מספיק או לא מספקים נגיד את זה ככה.

מקינטוש, לטויטרים.

מקינטוש למידבאסים.

או רוכש מגבר 4 ערוצים ומוכר את שני אלו, מגבר כמו הג'נסיס FOUR וברמה הזאת, למרות שלדעתי תשאיר את המאקינטוש.

סאב - אדירה שיבה, אחד הסאבים היותר איכותיים שיצא לי לשמוע עד היום, מוגבר על המונו של JL.

ומשדרג רק את הסט ומוסיף פרוססור.

סט, תלוי בסאונד שאתה אוהב (מתכתי אלקטרוני רך וכו') כל מידע יעזור להמליץ.

פרוססור, אודיסון BIT1 , או בלי השקעה ענקית וסט 2WAY+סאב, ה3.Sixty של רוקפורד יעשה את העבודה.

פורסם

תודה סטאס :)

אני רוצה לשנות משתי סיבות. אחת, הרכב חדש ואני רוצה כמה שפחות התקנות, משמע מגבר אחד. שתיים, למרות שאני ממש ממש ממש אוהב את המערכת שלי, אני רוצה לנסות דברים אחרים...

בנוסף, אני לא רוצה בניות. אז הפיקולו חייב לעוף. אני עדיין צריך לבחון את הרמקולים המקוריים לראות בדיוק מה העומק שלהם.

הסאב הוא היחיד שאני לא רוצה להחליף :)

כמו שאמרתי, אני שומע מטאל. לדעתי זה סוג המוזיקה שדורש הכי הרבה מהרמקולים כדי להישמע טוב (כל הבלאגן וזה).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
פורסם

למטאל הייתי מציע לך או Rainbow Vanadium Kick,או סטים של Mb Quart Q series (לא SIGNATURE,הוא לבד עולה 8K) או PREMIUM

גם מידבס של מילה MLK 165 טוב מאוד,בהבדל לML1600 לא דורש תיבות,מהיר,אך לא יורד נמוך(ולמטאל אתה צריך מהיריות,ולא באס)

עם יאפשר לך תקציב,הייתי מציע גם מידבאס BRAX MATRIX PP 6.1

הוא עולה באירופה 430-500 אירו

טווטר של RAINBOW,אך לא מסט של ונדיום,אלא מסט של POWER הוא ניקרא CAL 27 Silk VOF

בהצלחה!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תודה רבה! תוכל גם לתת לי אפשרויות ל5 ורבע? אני גם לא בטוח שאני רוצה עוד ריינבו.

או שתוכל לתת לי קווים מנחים לבחירת קומפוננט כזה...

פורסם

בכלל לפי כל הביקורות הקומפוננטים גרמנים מתאימים לרוק יותר מכל שער המדינות

לפי דעתי מגבר צריך להתאים לקומפוננט ולא להפך

בקשר למגברים הייתי מציע לך את HERTZ HP5 או אודיסון

http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

http://www.audison.eu/index_main.php?Section=LRX51k

כמובן שיש עוד אופציות,הכל תלוי בתקציב ובאוזן שלך,אבל מגברים צריכים להיות מספיק חזקים,כדי להזיז את הסטים.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

הרשו לי להתערב בבקשה.לי יש את הסט 5 ורבע של MBQUART דגם QSD 213. אם אתה שומע מטאל וחזק הייתי ממליץ לך לקפוץ עוד שלב לדגם NANO -שיתן לך מענה חזק.הקטע ב5 ורבע שהוא 70 ואט רמס וה6 וחצי הוא 90 רמס....

כמעט הבאתי את הממפיס,והיתה לי התלבטות קשה בין הגנסיס והרוקפורד-כולם מגברים של 5 ערוצים-ולבסוף אני בעליו הגאה של הרוקפורד מסדרת הPOWER... הנתונים שלו פשוט מדהימים ,מדובר במאות ואטים לכל ערוץ בכל ההתנגדויות,הוא ענק ושוקל 13 קג!!!:evil:אז קח בחשבון שרק ההובלה לכאן במשלוח יעלה לך כמו מגבר חדש אחר.

אני מוכן להפגש איתך ולהראות לך את הסט הקידמי שלי עם שילוב המגבר ואתה גם יותר ממוזמן ליצור עימי קשר.

ובכלל יש לך מערכת עם סטים מעולים וממליץ לך לשקול בכובד ראש כל שינוי ,כי קשה יהיה להגיע לרמת הסאונד שהורגלת ומה שעוד חשוב שאתה עומד להחליף רכב שזה אומר סאונד אחר ממה שהורגלת ברכבך הנוכחי.

בכל מקרה,שלוחה לך מעימדי הצלחה בבחירה.

ליאור

פורסם

בתקציב שלך הייתי מחליף קומפוננט וקונה 3SIXTY וזהו! כל שאר הרכיבים שלך טובים.

משמע, תוציא מלא כסף על סט קדמי :)

והדרך הכי טובה לעשות את זה היא לבוא למפגשים ולשמוע!

• תוכן חדש...