Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תודה לחברי הפורום


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות עשיתי מחקר די מעמיק לפני קניית רכב ספורטיבי ונעזרתי בפורום ייעוץ לקראת רכישה. אני חייב להגיד שהעזרה שקיבלתי מאוד הועילה והתחדשתי ברכב שענה על כל הציפיות שלי. Audi A3 TFSI 2.0 2007.

 

תודה!8)

 

אורי

פורסם

תתחדש על הרכב, תוכל לשתף אותנו בתמונות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היי,

 

קניתי יד שנייה מאדם שממלא את כל הרחוב ליד הבית שלו באודי שונות ומשונות 8), הרכב במצב מצויין גם בפנים ובחוץ. התהליך היה די קל למרות שכביכול "גילו" כמה דבריפ פעוטים בבדיקה שמאוחר יותר הופרכו ע"י צ'מפיון.

 

תמונות בקרוב!

×
×
  • תוכן חדש...