Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי היום MT23 וראיתי בשירשורים שהוא בהתנגדות של 6 אוהם..מזה אומר? אי אפשר לשנות אותו שיעבוד ב 4 אוהם?

מה ההשלכות של זה והאם כדאי לי להחליף אותם ל MT22 שזה לא מה שאני מחפש עכשיו ומעדיף שלא.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אם תצליח להשיג קרוס של אלייט 2 חלקים, זו תהיה האופציה הקלה ביותר.

מה לגבי הגברה אקטיבית? מבטל את הצורך בקרוס פאסיבי, ונותן שליטה טובה יותר על כל אלמנט.

האפשרות הכי פחות מומלצת היא לחבר נגד בערך 12 אוהם במקביל לרמקול, ובכך לקבל התנגדות כוללת של 4 אוהם.

מתחדשת*

פורסם
לא ברור למה MT-23 ? יש 11, 12, 22...???

כי הם אצלי כבר ומחכים לקבל בית חם ואוהב :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

"מורל MT-23 מגיעים עם כבלים צהובים כאלה שחותכים את התדרים במקום המיועד לטוויטר.

עכשיו אתה שואל איך אתה מחבר אותם,אתה מלחים על הפלוס של הטוויטרים את הכבל ואז מחבר את הטוויטר ליציאות IN AMP של הקרוס אובר

משמע אתה תקבל כבל שהולך לקרוס אובר וכבל שהולך להטוויטר מאותה יציאה במגבר

ואתה המיד אתה מחבר ישירות ליצאת MID בקרוס

וזהו יש לך MT23 שעובדים יופי בלי שתמכור אותם סתם."

זאת הודעת שקיבלתי בפרטי מ eddy לגבי ההגברה האקטיבית זה לא הכיוון אין לי זמן וכסף מיותר לשפוך

מה אתם אומרים על מה שהוא אמר?

פורסם

אם היתי מבין מה רשום פה מילא,אבל אני לא.

בכל אופן מה שאתה צריך להבין שברגע שתחבר את הMT23 לקרוס שלא שייך לו (יענו קרוס שמיועד ל6 אוהם),חיתוך הטוויטר ירד או יעלה,עכשיו אם הטוויטר יחתך למטה יש סיכוי שזה יהיה חיתוך נמוך מדי והטוויטר ישרף,אם הטוויטר יחתך גבוה מדי אתה תיצור בקע בסאונד ותאבד הרבה תדרים.

לכן או שאתה מוצא קרוס של אילייט שמתאים ל 6 אוהם או שאתה מחבר אקטיבים וחותך את התדרים דרך ה HU או דרך המגבר במידה ויש לך קרוס משוכלל במגבר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הנתונים של הקרוס של הטמפו "קצת" לא מדוייקים. בקרוס הזה יש (לכאורה) וואחד בור תדרים. הקבל שבקרוס (זה שאמור לעשות HP לטוויטר) חותך באיזור ה 9,000HZ, לא ב 3,800 כמו שמורל מצהירים.

אני לא רואה שום בעייה בחיבור MT23 לקרוס הזה. מה שכן, הייתי מבצע בדיקה יבשה לפני חיבור הסט למגבר, שזה אומר לבדוק מה העכבה שהמגבר רואה כאשר הקרוס + וופר + טוויטר מחוברים אליו. כל זמן שזה גבוה מ 4 אין בעייה לחבר את המגבר ולראות איך העסק נשמע.

בנוגע לקבלים הצהובים (בק', לא כ'), הם משמשים כפילטר HP בסיסי שבאמת בעזרתם ניתן לחבר אותם ישירות למקור ההגברה אך עם הסתייגות מסויימת שכן הם כולה נותנים הנחתה של 6 DB באיזור ה 6,000HZ ולמשתמש לא מנוסה זאת הגנה נמוכה מאוד.

באקטיבי אין כל בעייה לחבר את העסק גם בלי הקבלים המסרסים, כמובן שיש להיזהר מאוד עם נקודות החיתוך והסלופים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפותח השרשור: האם יש לך יכולת להגביר אקטיבית את הסט?

אם אין לך מושג על מה מדובר, אז המלצתי היא לחפש (אולי אפילו חדש) קרוס פאסיבי שני חלקים של האלייט, יתן לך ראש הכי שקט בצורה הכי פחות מקומבנת. (זהו קרוס שמותאם לטוויטר הנ"ל, ומתאים לכל מידבאס של החברה בנוגע לעכבה)

מתחדשת*

פורסם

האופציה של אדי דיי טובה. נותנת לך אפשרות לחבר את הטוויטר ישירות למקור ההגברה במקביל לוופר.

קח בחשבון שאולי תהיה חפיפה בין תחומי המיד לבין הטוויטר .

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יש מישהו שמוכר קרוס MX33.3 שזה קרוס לשלושה חלקים זה יתאים לי לסט? טוויטרים MT23 + וופר של טמפו?

הכניסה למידים בקרוס תהיה ריקה מן הסתם אולי לשדרוג עתידי...

פורסם
רק תתצתרך להוסיף מיד :-D

חובה מיד? לא יכול לפעול רק עם וופר וטוויטר?

• תוכן חדש...