Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שהפרוייקט שלי עלה לאוויר, נתקלתי בתופעה שקורית רק בנסיעה ברכב והיא הפרעה לתקשורת הרדיו ולירידה באיכות הקליטה. כל עוד אינני נוסע (אך הרכב מונע) אין בעיות מיוחדות אך עדיין הסיגנל לא מדהים.

אני משתמש בכרטיס USB של ברנדו, אשר מחובר אליו כבל קואקסיאלי ובו שקע "מוטורולה" המחובר לאנטנה המקורית. מעטפת הכבל הקואקסיאלי מוארקת ל-USB וזה משפר את הקליטה פלאים.

אשמח לשמוע כיצד הנושא עובד אצלכם ככה שנוכל לחלוק מידע בנושא ואולי לשפר את איכות הרדיו.

גם בפורומים בחו"ל עולה כי הרמה עדיין לא ממש גבוהה בכל מה שקשור לנושא.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

הבוסטר לא יפתור את בעיתך שכן הטיונר שלך לא בנוי לקליטת אותות רדיו בתנועה.

התשובה ? HQCT.

הוא נבנה במיוחד לרכב, הוא קולט טוב אך הוא יקר ובעייתי לשליטה ולהתקנה (הוא לא מוציא סיגנל דרך ה USB אלא דרך AUDIO OUT או RCA)

...CASKA for life

פורסם

קיפוד, ע"פ תיאורך הבעיה היא של כולנו (בעלי ה-CARPC).

האם רק אני חווה בעיות כאלו?

האמת שעכשיו ביצעתי חיפוש על HQCT וגיליתי שהתוצאה הראשונה היא מ-MP3CAR.COM.

אני מקווה שנמצא פתרון סביר לנושא.

פורסם

עם הרדיו שארק בתוך ת"א הקליטה נורמאלית - גם בנסיעה

מחוץ לעיר לא להיט.

אבל אין לי מגבר קליטה - שאגב גם עם הHU שלי, הקליטה בעיר היתה טובה ובחוץ לא.

למרות מה שהקיפודיסט אומר יתכן ומגבר קליטה כן יעזור,

פורסם

ה-HQCT הזה עולה בערך כמו רדיו דיסק ממוצע. :shock: 100 אירו לפני חיווט.

היות ולא נראה לי שזו הטכנולוגיה שמיושמת ב-HU נורמליים, נראה לי שחייב להיות פתרון זול יותר. אחרי הכל בפיוניר המעפן שהיה לי קודם קלטתי לא רע בכלל (גם בנסיעות בין עירוניות וגם מתחת לבנין).

קיפוד, האם יש לך נסיון עם המגברים הללו?

פורסם

יש למישהו ממכם נסיון עם המקלט של silabs?

החברה בmp3car נראים מרוצים מהם..

בדיוק שלחתי מייל לחברה שמפיצה אותם בארץ לגבי עלות , נראה כמה הם רוצים

רדיו לוויני אני מניח שלא נראה בקרוב בארץ אה?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

המתאם של BRANDO הוא אותו המתאם של SILABS. הוא מגיע עם אותה התוכנה הוא מזוהה גם ב CF כ SILABS.

הבעיה בקליטת רדיו היא של כל משתמשי ה CAR PC.

ה HQCT כולל +- את אותו מקלט רדיו שהיה לך בפיוניר המעפן, אלא, שפה אתה משלם על פיתוח שמאפשר גישה דרך USB לטיונר הישן - יש בו גם אפשרויות יותר מתקדמות, למשל:

אם אתה לא משתמש במחשב לצורך החיתוכים, אתה יכול לחבר את יציאת ה SPDIF שלך אליו וממנו למגברים ואז הוא נותן לך MUTE כאשר נכנסת שיחה (ממש כמו ברדיו דיסק המעפן שלך..)

עם זאת, ה HQCT לא חף מבעיות - יש עדויות שהוא ממשיך להוציא סאונד (רדיו) גם כשה CF משמיעה מוזיקה ממקור אחר ואם הכרטיס קול לא מבודד זאת מספיק טוב אז ניתן לשמוע רעשים..

בעניין אחר ואם כבר ב MP3CAR עסקינן, מישהו ראה את העמוד הראשי שלהם ואת הרעיון שלהם עם הציוד של IOGEAR והWIRELESS VGA ? ?

מישהו מספיק מוכשר שיאמץ את הרעיון ויחבר גם מתאם של WIRELESS USB -יוכל להגיע (לאחר בניה ותכנון ממושכים ומגניבים..) למצב שבו המסך מגע ברכב הוא אלחוטי לגמרי וניתן להזזה ברכב ואף מחוצה לו !!! (אתם חושבים על מה שאני חושב ? - ככה במפגש עם ה HU בחוץ..)

אם יש פה מישהו שמעוניין ומוכן לעזור בבניה ובתכנון (אבל באמת) אני מוכן לרכוש את הציוד של IO GEAR.

...CASKA for life

פורסם

ישנו הבדל קל בין המתאמים של ברנדו ו-SILABS. ה-SILABS הוא מדגם חדש יותר הכולל RDS מה שאין בברנדו.

כשפתחתי את המתאם של ברנדו אכן התברר שהצ'יפ הוא של SILABS אך ככל הנראה מהדגם הקודם.

אגב, בדקתי אפשרות של רדיו ONLINE דרך חיבור אינטרנטי. אסכם זאת במילים "פשוט אסון" איכות השידור של התחנות הישראליות ב-WEB איומה. חוץ מזה המחיר לא זול ואינו מצדיק את הנושא.

אם אני לא משתמש במחשב לחיתוכים, כנראה שעדיף לחבר אותו ל-HU דרך ה-AUX ולהשתמש במחשב להכל פרט לרדיו, לא כך?!

• תוכן חדש...