Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של פיוניר. מחובר למגבר .כאשר אני מתניע תאוטו (כלומר את האוטו) הוא עושה רעשים של אזעקה זמזום כזה בהתחלה זה היה נותן ממש בומים .חיברתי ל rcl ברדיו דיסק ליפפתי אלהם כבל מינוס זה הוריד את כמות הרעשין אבל עדין יש רעש מציק מישהו יודע מה אפשר לעשות ??? (ברדיו דיסק בחיבורים של rcl יש בורג קטן שיוצא מהרדיו דיסק אז חיברתי אליו חוט מהבורג וליפפתי ב rcl בשתיי היציאות וזה עושה עדין רעש) אם מישהו יודע מה אפשר לעשות אודה לו מאוד..

פורסם

ברוך הבא, אומרים RCA ולא RCL.

איזה מגבר מותקן, האם בוצעה התקנה מקצועית?

הרעשים שאתה מתאר מתגברים עם הסל"ד? אם כן בצע חיפוש בפורום על רעשי אלטרנטור.

פורסם

כן זה יללת אלטרנטור אם אתה מתכוון לזה.

חח ***חחח היא לא מילה תקנית בשפה העברית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** ..אני התקנתי ...יש לי קופסה כזאת שחיברתי בפנים יש פיוז קטן כמו פלורוסנט(המנורה) שלקופסה מתחברים כבל פלוס מינוס וremot ..ניראה לי שזה צריך להפסיק תרעשים (כלומר את הרעשים) כנראה זה לא עוזר..שאלה הכבל של הrca צריך להיות מופרד מהכבל חשמל שהולך למגבר ? כאילו שהיו לא צמודים אחד לשני או שזה לא משנה?

פורסם

נסה להוריד את הGAIN במגבר...

כלומר בשפת העם "תוריד עוצמה במגבר"

אולי הכניסה לא מתואמת אם היציאה....ולרוב זה ככה...

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תוכן חדש...