Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש המלצות לקורס נהיגה מתקדמת עם פירוט של זמנים ומחירים.

יש לי משפחתומטית סיאט טולדו מנוע 2 ליטר אם זה אומר משהו.

אזור ירושלים-ת"א

המשך יום טוב

לידע כללי חיפשתי בגוגל, אני מבקש תגובה מאנשים עם ניסיון, ולדעת גם קצת על התרומה של הקורס לגביהם.

פורסם

ישנם יותר מ-50 שרשורים על קורס נהיגה מתקדמת (יצא לי לקרוא את רובם לפני מספר שבועות), אז תעשה חיפוש.

מחירים- כנס לאתרים של החברות השונות (אלטרנתיבי, דרייב-ארט, מסלולים) ותמצא שם את המחירים העדכניים.

אם תעשה את הקורס- פרסם פה שרשור עם חוות דעת!

פורסם
ישנם יותר מ-50 שרשורים על קורס נהיגה מתקדמת (יצא לי לקרוא את רובם לפני מספר שבועות), אז תעשה חיפוש.

מחירים- כנס לאתרים של החברות השונות (אלטרנתיבי, דרייב-ארט, מסלולים) ותמצא שם את המחירים העדכניים.

אם תעשה את הקורס- פרסם פה שרשור עם חוות דעת!

אין בעיה, אבל אתה מכיר משהו באזור י-ם > ת"א עם המלצות?

פורסם

אני אישית הולך לעבור קורס באלטרנטיבי ב3.4 (יום שישי) עם חבר לאחר שביצעתי סקר שוק מעמיק, אתה מוזמן להצטרף :wink:

המחיר אומנם יקר (950 שקל),אבל אני בטוח שהולך להיות שווה כל רגע.

פורסם
אני רציתי לפנות שאין בו כניסה, אז מה יש לכם לעשות נגדי?! בסדר מצדי טעות ואתם מה?! גם עשיתם! אין לכם מה להאשים אותי .

זה נשמע כמו פסוק עילג מהתנ"ך

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
אני אישית הולך לעבור קורס באלטרנטיבי ב3.4 (יום שישי) עם חבר לאחר שביצעתי סקר שוק מעמיק, אתה מוזמן להצטרף :wink:

גם אני עשיתי שם קורסים, איזה קורס אתה הולך לעשות?

פורסם

עשיתי במסלולים. החבר'ה היו נחמדים, התרומה (לי אישית) היתה מינורית. יצאתי עם טעם של חסר תוכן, אבל זה כמובן אינדיבידואלי, לגבי מה אתה מצפה ומה אתה מביא איתך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כן, גם אני עשיתי אותו, ממליץ בחום על הקורס אני ממש התרשמתי.

תהנה בקורס ותיישם, ותתן תרשמות אחרי שתעשה.

פורסם

בכיף הייתי מצטרף בשישי.. אבל רק ב15.4 נגמר לי המלווה

פורסם

בעקרון אם תוכל להגיע לשם איכשהו עם מלווה,את הקורס עצמו תוכל לעבור כי המדריך איתך כל הזמן.

בכ"א,לפי הבנתי יש קורס כל חודש בערך,ככה שתוכל לברר לגבי מאי ;)

פורסם

כפי שנאמר, ניתן למצוא קורסים לנהיגה מתקדמת וספורטיבית במספר חברות בארץ.

לדעתי, הקורסים האישיים המתבצעים בכבישים הציבוריים עדיפים על פני קורסי המגרש משום שהם מספקים הרבה יותר זמן נהיגה בפועל, מלמדים יותר דברים הנוגעים לנהיגה היום יומית והם מבוצעים תוך התאמה וליווי אישיים לכל מודרך על פי הרמה שלו והרכב שלו.

על פי רוב, הקורסים האישיים פחות (או בכלל לא) עוסקים בתחום ההחלקות אך ממילא מדובר בתחום ההולך ונכחד בזכות מערכות ה ESP וכמו כן אני לא חושב שאימון של רבע שעה בהשתלטות על החלקות יכול להביא לרמת שליטה מספקת בכדי להיחלץ ממצבי חירום מסוכנים (בטח ובטח כשלא חוזרים ומתאמנים שוב ושוב לעיתים תכופות).

למיטב ידיעתי קורסים אישיים מוצעים על ידי כל החברות.

אלטרנתיבי

מסלולים

טופדרייב

דרייבארט

G-DriveTech

אני מברך על כל אחד שעושה קורס נהיגה מתקדמת, ולא משנה באיזו חברה. זה מעיד על חשיבה נכונה בנהיגה.

דני G.

גילוי נאות - כפי שניתן להבין מהסימלון שלי, אני הבעלים של חברת G-DriveTech.

פורסם

שילוב של קורס בסיסי קבוצתי והדרכה אישית אידיאלי. הקורס הבסיסי נותן רקע כללי לגבי הפיזיקה של הרכב ואימון ראשוני - כן ESP או לא, אימון החלקה זה דבר טוב שמחבר את הנהג בצורה מיידית לפיזיקה של הרכב (וחלקנו עדיין מחזיקים רכבים בלי ESP...). זה גם מאפשר להדרכה האישית אחר כך להיות יעילה יותר, ולהתמקד בתרגול יותר מתקדם ולא "לבזבז זמן" על דברים הבסיסיים.

זו ההמלצה מניסיון.

חוץ מזה, דני G מנוע מלהמליץ על עצמו אז אני אמליץ, יש הרבה נהגים מעולים אבל מעט שיודעים באמת ללמד ודני הוא אחד מהם. און יעקבסון הוא עוד אחד שיודע, ועוד איך, ללמד אבל למיטב ידיעתי (ואשמח לתיקון אם אני טועה) לא עוסק היום אישית בהדרכות בסיסיות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לפותח השירשור ,

כפי שכתבו פה לפני הכי טוב זה קורס בכביש הציבורי ולא במגרש קטן מנותק וסטרילי ,

לאחר שעשיתי מס' לא קטן של קורסים בחו"ל ובארץ , אני יכול להמליץ לך בפה מלא שהקורס הטוב ביותר שעשיתי ולמדתי

ממנו הכי הרבה הוא קורס עם און יעקובסון ועם ליאור לוי מדרייבארט .

אילו קורסים אישיים אחד על אחד ברמה הכי גבוה והכי מקצועית בארץ . אין לי ספק שיש להם את הניסיון המרבי והמקצועי

והם נחשבים לאוטוריטה בתחום , כנס לאתר שלהם ואין לי ספק שתתרשם ,

לא לחינם הם המדריכים האישיים של מועדון STI

http://www.drive-art.co.il/

בהצלחה בכל אשר תבחר .

• תוכן חדש...