Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים מנוקבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה (שישי) ניקבו שורה של רכבים ברחוב שחניתי בו.

לא רק זה, הם ניקבו לכל רכב את שני הצמיגים השמאליים.

פרט לנזק הכספי (שירות דרך כיוון שזה שני צמיגים, והחלפת שני צמיגים בחדשים, זמן יקר) מדובר בעוגמת נפש ועצבים.

אני תוהה - יש טעם לדווח על כך למשטרה?

אני מכיר את האנשים האחרים שנוקבו להם, כיוון שהיינו בארוע בבית באותו רחוב ככה שאפשר כי כולנו נדווח.

השאלה אם יש טעם בכלל והמשטרה תעשה עם זה משהו...

פורסם

אני הייתי מדווח. אם יתלוננו הרבה אנשים אני מאמין שיעשו יותר סיורים באזור ואולי יתפסו את החא***. אגב אצלי בשכונה עשו את אותו הדבר לאיזה 5-6 רכבים, ובדרך נס ברכב שלי לא נגעו.

פורסם

השחתה לשמה של בני בליעל.

כדאי להגיש תלונה בציון מקום תאריך ושעה, ולהתעניין בעצמך במצלמות באזור אם ישנן שאולי תיעדו את משחיתים.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אגב, במקרה של ניקוב הצמיג - תמיד חייבים להחליפו?

או שיש אפשרות קלושה שאפשר לתקן את הפנימית?

פורסם

או במילים אחרות: בצמיגים היום אין פנימיות. לא ניתן לתקן ניקוב בדופן הצמיג. אסור ומסוכן לשים פנימית בצמיג שנפגע כך.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

פנימית אסור להתקין בצמיגי TUBELESS מכיוון שבזמן בלימת חירום יש סכנה לכך שהצמיג ירד מהחישוק.

צמיגאי ששם פנימית בצמיג TUBELESS עובר על הוראות משרד התחבורה.

אם לא ניתן לתקן, יש להחליף לצמיג חדש.

פורסם

לא מדוייק.

נכון, מסוכן ולא רצוי להרכיב אבוב בצמיגים המיועדים להיות בלי.

משרד התחבורה מאפשר לצמיגיות להתקין אבובים גם בצמיגים אלו ובתנאי שחתך הצמיג לא יעלה על 70.

roeelo,

ככל הנראה עצבנתם שכן כלשהו של בעל האירוע אצלו התארחתם. זהו שכן בעל פיוז קצר אשר לא מצא מקום חניה פנוי ברחוב בו הוא גר, בראותו 4 רכבים אשר אינם מוכרים לו "תופסים לו את החניה" החליט לעשות מעשה "נקמה".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לא מדוייק.

ככל הנראה עצבנתם שכן כלשהו של בעל האירוע אצלו התארחתם. זהו שכן בעל פיוז קצר אשר לא מצא מקום חניה פנוי ברחוב בו הוא גר, בראותו 4 רכבים אשר אינם מוכרים לו "תופסים לו את החניה" החליט לעשות מעשה "נקמה".

דין מנקב - תלייה! :x

אגב, תמיד בקטעים כאלה של פאנצ'רים/ניקובים וכו', אני נזכר בסיפור ישן על בעל פנצ'ריה שהיה נוהג לפזר מסמרים בקרבת מקום עבודתו על מנת שתגדל כמות לקוחותיו...

פורסם
משרד התחבורה מאפשר לצמיגיות להתקין אבובים גם בצמיגים אלו ובתנאי שחתך הצמיג לא יעלה על 70.

לא יעלה, כלומר חתך 70 וקטן ממנו?

יש בעייה נפוצה ברכבי אספנות שעבורם לא ניתן להשיג צמיגים שאינם טיובלס אבל הג'נטים אינם מתאימים לטיובלס (כך לפחות נטען על ידי הצמיגאי שלי).

:turn-l:
פורסם
לא.

חתכים - 90,80,75 ו-70 מותר(כמובן שלא רצוי ומסוכן).

מצויין! יש איפהשהו אסמכתא בכתב (לא אי פעם הכשילו אותי בטסט או משהו)?

:turn-l:
  • תוכן חדש...