Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ללוח פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כמה זמן יוצא גילון איפה משיגים כמה עולה ואיזה גליון יש כבר להשיג

תודה מראש

ברק ג. 8)

המשך יום נעים!

פורסם

אם כבר מדברים על לוח פוקוס, לאחי יש גליון "אספנות" של "פוטו אוטו" מפברואר 1993 - שהוא כנראה הסבא של לוח פוקוס... :p

יש שם אלפא ג'וניור במצב חדש למכירה... התקשרתי ואמרו לי שזה לא אקטואלי...מוזר... ? :roll:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

1. תודה לכולם!

2. יש לי את גליון מספר 45 מהתאריך 2.1.04 (חבר שלי נתן לי את אותו...) השאלה היה אם ברגע זה בתחנות דלק יש את 46 ותחילת חודש הבא יש את 47 ? (מה שאומר שמחר אני מחפש בכל תחנת דלק אפשרית את הגיליון 46.)

3. באמת מוזר שאמרו לך שזה כבר לא אקטואלי... Lol

4. שוב תודה ואם יש לכם עוד פרטיים מהשאלות הקודמות שלי אני ישמח לקבל תשובות ..

תודה מראש

ברק ג.

המשך יום נעים!

פורסם
לכל האספנים של לוח פוקוס.

יש לי את הגליונות 4-29.

מי שמעוניין פנו ב ה"פ.

חחחחחחחח

לי יש אפילו יותר

ואין לי ממש מה לעשות איתם :)

פורסם
לכל האספנים של לוח פוקוס.

יש לי את הגליונות 4-29.

מי שמעוניין פנו ב ה"פ.

חחחחחחחח

לי יש אפילו יותר

ואין לי ממש מה לעשות איתם :)

עוד מעט ל"ג בעומר... נייר הוא חומר בעירה מצויין...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

משום מה אנשים כל הזמן משמיצים את האנשים שמפרסמים ב-"לוח פוקוס" כולם אומרים שזה מכוניות גמורות של אנשים נואשים ???!!??

איך בדיוק הגיעו למסקנה הזאת ? ואם כבר במחירות מכוניות עסקינן אז איפה כדאי לפרסם במעריב או בידיעות ? :wink:

8)
פורסם

1. fixxxer במידה ואתה רוצה לתת את בחינם אני רוצה לכחת את זה =]

2.Skyline GTR אין לך מה לעשות ? אני רוצה ! בבקשה ? P=

3.Uzi4u2 מעוד מוזר..... ממי אמר לך את זה??

המשך יום נעים!

פורסם
משום מה אנשים כל הזמן משמיצים את האנשים שמפרסמים ב-"לוח פוקוס" כולם אומרים שזה מכוניות גמורות של אנשים נואשים ???!!??

איך בדיוק הגיעו למסקנה הזאת ? ואם כבר במחירות מכוניות עסקינן אז איפה כדאי לפרסם במעריב או בידיעות ? :wink:

הייתי מתחיל מלפרסם ברשת, פה, בMOTOCAR ובשאר אתרים, זה חינם. אח"כ פרסום בעיתון. ידיעות טוב יותר באופן משמעותי אבל גם יקר יותר באופן משמעותי...

פורסם

הייתי מתחיל מלפרסם ברשת, פה, בMOTOCAR ובשאר אתרים, זה חינם. אח"כ פרסום בעיתון. ידיעות טוב יותר באופן משמעותי אבל גם יקר יותר באופן משמעותי...

אני חולק עליך,לדעתי "לוח פוקוס" הוא הלוח הכי טוב בארץ.

8)
פורסם

ללוח ידיעות אחרונות תפוצה פי כמה וכמה יותר גדולה. לא חסרים פה אנשים שמחשפים את לוח פוקוס ופשוט לא מוצאים אותו.

לדעתי היתרון לפרסם בלוח פוקוס הוא ברכבים מיוחדים אם נדירים במיוחד, כמו ה80 ק בריולט שפורסמה שם, והרבה אמריקאיות שאין הרבה מהן כמו פיירבירד וכו'. בכל מקרה התפוצה של פוקוס וכמות ההודעות לא מתחרות כלל בידיעות. היתרון הנחמד שם הוא תמונה של הרכב.

מה שכן, מי שמחפש רכב ברצינות יעשה בחוכמה אם יבדוק בכל המקומות, גם ברשת, גם ידיעות , מעריב, העיר (הארץ), ופוקוס.

גיא.

• תוכן חדש...