Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמונה הגלגל של האוטו שלי.

זה פנצ'ר או שסתם חסר אויר?

יש לציין שאתמול הפלסטיק הפנימי השתחרר קצת (אבל נשאר הודות לאזיקון שמחזיק אותו).

1_127942092.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנס לתחנת דלק, מלא אויר על פי הוראות יצרן כמה שצריך. אם המשאבה ממלאת אויר סימן שיש חוסר. לגבי אם זה פנצ'ר אז פשוט אחרי המילוי תמתין מספר ימים ותיראה אם שוב נוצר חוסר באויר. ובלי קשר תעבור ויזואלית על הגלגל אולי יש בו איזה בורג או מסמר.

בהצלחה. :)

:)
פורסם

לך לפנצ'ריה תתקן את הנזק ב30-40 ש"ח.

לא נורא בכלל פשוט נסה לא לנסוע על הגלגל יותר מידי (סע לפנצ'ריה הקרובה ביותר).

אגב, מהתמונה לא מבינים אם זה מסמר או אבן אבל אני אסמוך על האבחנה שלך בזה שזה מסמר.

פורסם

באסה ):

המון תודה!

מחליפים גלגל? צמיג?

אין לי מושג בזה ואני לא רוצה שיעבדו אלי..

מצרף תמונה נוספת שהיא אולי יותר ברורה.

Picture 1018_.jpg

פורסם

מורידים את הגלגל מוציאים את הבורג ומורחים חומר מבפנים. 30 שקל יספיקו ברוב הפנצ'ריות. עד 50 זה סביר, יותר חשוב שזאת תהיה פנצ'ריה ליד הבית כדי שלא תיסע יותר מידי.

פורסם

מחזק את 2 חברי הפורום שמעלי.

מאחר ואתה אומר שאינך מבין בנושא, אז רק לידיעה, בסולית הצמיג בדרך כלל אין בעייה לתקן,

אלא אם זה המון חורים באותו איזור, או חורים גדולים מידי.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

סבבה (:

תודה רבה (:

הפינצריה הקרובה אלי נמצאת נראה לי משהו כמו 30 קימולטר מהבית..

אם כי עשיתי שם כיוון גלגלים פעמיים ולמרות זאת ההגה עדיין רועד לי אפילו במהירות נמוכה.. :/

פורסם

יש עוד סיבות לרעידות, אבל יכול להיות שבוצע איזון לקוי, יכול להיות צמיג פגום, ואפילו יכול להיות שהמכונה שלהם לא מכוילת.

מה הסיפטומים שאתה מרגיש?

האם בוצע איזון בכל הגלגלים?

האם הרעידות בהגה או בגוף הרכב?

גילעד

פורסם

אני מרגיש ורואה שההגה זז ממש במהירות נמוכה (40-60 נגיד) בשלב כלשהו ההגה מסתדר יותר. אחרי זה נראה לי שהאוטו ממשיך קצת לרעוד.

פורסם

קניתי את הרכב לא מזמן, ככה שאני לא יודע בדיוק ממתי הצמיגים.

יש 2 צמיגים יחסית חדשים שהמוסכניק אמר לי שהם במצב טוב.

יש 2 צמיגים ככה ככה, המוסכניק אמר שלפני הטסט הוא יבדוק אותם (הוא אמר את זה לפני כ4 חודשים, לטסט נשארו עוד כ6 חודשים) ויכול להיות שיצטרכו להחליף אותם - תלוי בנהיגה שלי...

הוא עשה לצמיגים הצלבה, ככה שיש לי מקדימה אחד חדש ואחד ישן ומאחורה אחד חדש ואחד ישן.

האיזון בוצע לגלגלים הקידמיים, ולא לאחוריים.

פורסם

שיהיה בריא המכונאי שלך, התכוון לטוב אבל לא עשה טוב.

האם כל הצמיגים ברכב מאותו סוג?

תוכל במקרה להגיד לי איזה חברה הם? (קצת קשה לקרוא מהתמונה, אבל נראה שזו איזה חברה עלומת שם)

גילעד

• תוכן חדש...