Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משאר שזה השמן שמשווקים לובינסקי במוסכי הרשת שלהם לפיג'ו/סיטרואן?

תבדוק אם הוא סינטטי מלא.

מה משווקים סובארו ישראל לרכב שלך במוסכי הרשת?

קצת מוזר שאתה לא מצליח למצוא 10/60 בארץ. ניסית חנות וולולין בהרצליה פיתוח?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אלעד, תקשיב, יש לך 3 אפשרויות.

1. Motul 300V Competition 15W50 אצל הפרסי בתל אביב (רחוב יצחק שדה) - 150 שקל ל 2 ליטר, אתה צריך 5 ליטרים.

2. Castrol Formula RS 10W60 - אצל סדנת TIG בחולון, 100 שקל לליטר.

3. Agip Racing 10W60 - אני מאמין שגם אותו תמצא ביצחק שדה, 60 שקל לליטר כפי שציינו בן ועידן.

אני מכיר בעלי אימפרזות שמשתמשים בכלל השמנים האלה ולאף אחד אין בעיה.

פורסם
אלעד, תקשיב, יש לך 3 אפשרויות.

1. Motul 300V Competition 15W50 אצל הפרסי בתל אביב (רחוב יצחק שדה) - 150 שקל ל 2 ליטר, אתה צריך 5 ליטרים.

2. Castrol Formula RS 10W60 - אצל סדנת TIG בחולון, 100 שקל לליטר.

3. Agip Racing 10W60 - אני מאמין שגם אותו תמצא ביצחק שדה, 60 שקל לליטר כפי שציינו בן ועידן.

אני מכיר בעלי אימפרזות שמשתמשים בכלל השמנים האלה ולאף אחד אין בעיה.

מדיוק ביותר ...

ועדיין לדעתי ת agip כי הוא לא פחות טוב ויותר זול וגם מגיע בבקבוקים קטנים

כי לא נולדה האימפרזה שלא שורפת שמן

0502222535 לחלקים :-P

פורסם
על סמך מה קבעתם שהשמן המתאים הינו בצמיגות 10W50/60 ?

מה הם ההמלצות בספר הרכב או בספרות הייצרן ?

בספר רכב אצלי מצוין שהשמן המומלץ הוא קסטרול פורמולה RS 10/W60.

ביררתי במוסך המרכזי בהרצליה לגבי 15/50 של מוטול והשמן יקר בטירוף! 370 ש"ח לפני מע"מ:?

איזה מס' ברחוב יצחק שדה החנות של הפרסי?

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אלעד שלום לך ברשותיwrx אני קונה מוטול 15,50 ברחוב דרך פתח תקווה {21 אם אני לא טועה}פינת המסגר, זה נמצא ממש לפני הפניה ימינה לכוון יהודה הלוי אם אתה בא מכוון גשר מעריב,קניתי לפני 3חודשים 300 ש"ח גלון,בפעם הראשונה אתה קונה שניים{4.5 נכנס במנוע} ובטיפולים הבאים תקנה אחד כל טיפול ותוסיף ממה שנישאר לך,אם אני אמצא את הקבלה שקניתי אני אכתוב את הטלפון של המקום,בהצלחה

• תוכן חדש...