Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאט אונו לבנה. הפגושים שלה שחורים ואני רוצה להתאים אותם לאוטו ולצבוע ללבן. אני לא מאלה שילך למוסך וישלם כסף למישהו שיעשה לי את זה. אני רוצה לבד. השאלה היא באיזה סוג צבע לעשות את זה??(ספריי או משהו כזה) וכמה זה יעלה לי בערך. ואיך הכי טוב לעשות את זה? כמה שכבות לשים?

תודה ! :D:D

אהלן מה נישמע???.

פורסם

אני אומר טיפקס הכי טוב.... :D

ועכשיו ברצינות...

אם אתה באמת רוצה שזה יראה יפה,

ודומה לצבע המקורי של הרכב,לך לאיש מיקצוע...

אם זה הפגושים לבד, זה לא אמור לעלות לך הרבה...

Good luck.... :o

פורסם
מדובר בפיאט אונו לבנה. הפגושים שלה שחורים ואני רוצה להתאים אותם לאוטו ולצבוע ללבן. אני לא מאלה שילך למוסך וישלם כסף למישהו שיעשה לי את זה. אני רוצה לבד. השאלה היא באיזה סוג צבע לעשות את זה??(ספריי או משהו כזה) וכמה זה יעלה לי בערך. ואיך הכי טוב לעשות את זה? כמה שכבות לשים?

אבל אתה רוצה לבד.

אז ככה.

גש למוסך. אחד שמתמחה בפחחות וצבע עדיף.

בקש ממנו יפה להשתמש לו במוסך בסופ"ש, הסכים - עשינו חצי עבודה לא הסכים, שחד אותו.

בלה בלה בלה

עכשיו נאמר ויש לנו מוסך, התאם צבע לבן זהה לזה של מכוניתך, מלא את מיכל רסס הצבע בצבע, הסר את הפגושים, נקה אותם היטב והסר כל מדבקה וואט-סו-אבר שיש עליהם, וכעת כל שנותר הוא לצבוע את הפגושים ולהמתין לייבוש.

המהדרין היו מייבשים בתנור, שזה גם נכון וגם חכם.

אך המהדרין גם היו מאלה שמשלמים על זה כסף.

לצבוע משהו בספריי...זה... איך לומר.... חובבני...

בכל מקרה , ובמידה ובכל זאת תרצה לחרב את פגושי האונו שלך, אתה מוזמן בכל זאת לגשת לפחח, לקנות ממנו צבע מתאים, ואם יש לך קומפרסור ומכשיר התזה, זו הדרך האופן כללי להשגת פגושים בצבע הרכב.

בהצלחה.

רון.

-הצעה אחרת היא לגשת לפירוקיה ולחפש, אך מכיון שאונו לא שווקו מעולם עם פגושים בצבע הרכב, ואני מדגיש, אונו, לא פונטו, אני מניח שיהיה לך קשה למצוא פגושים כאלה.-(אני עדיין זוכר את האונו טורבו של שכן של סבתא שלי... אח איזה אוטו מדהים...)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא מבין למה אתם אומרים לי להתאים את הצבע לאוטו וכל זה........זה כולה צבע לבן..........אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה

:lol::lol:

אהלן מה נישמע???.

פורסם

לא בטוח, אבל אוליי יש כמה גוונים לצבע לבן עם הקודים שלהם.

צבע בספריי ותכניס לתנור בייתי. חום של 250 מעלות למשך של 5 דקות.

סתם סתם !!! :D:D

יקחו לך פחות מ 400 ש"ח לצביעת פגוש (צבע זהה + תנור) וזה מניסיון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני לא מבין למה אתם אומרים לי להתאים את הצבע לאוטו וכל זה........זה כולה צבע לבן..........אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה

:lol::lol:

היי

גם צבע לבן דוהה בשמש ולכן יש הרבה גוונים של לבן.

בקשר לפגוש, אם אתה רוצה תוצאה יפה, אין לך ברירה אלה לצבוע בעזרת ספיי גאן ("פיסטולט" או אקדח\מרסס צבע).

אם אין לך את האביזרים והתנאים המתאימים אז ניתן להשכיר קומפרסור ופיסטולט, צבע לרכב יש בחניות טמבור (פעם קראו לזה צבע "איתן").

אבל... זה ממש לא מומלץ למי שאין ניסיון - צריך לדעת להשתמש בזה - זה לא סתם לרסס.

זה גם לא משתלם מבחינה כלכלית - הרבה עבודה ( פרוק הפגושים, ניקוי, לפחות 3 שכבות צבע שבניהם מס' שעות ייבוש והרכבה) ועלות החומר וההשכרה לעומת עבודה אצל מקצוען שייקח כ 300 ש"ח לפגוש.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

או שתגמור על הפגוש :D:D:wink:

שמע, אם אין לך את הסכום אז לך תשדוד בנק :D .

אם אתה רוצה חאפריות, צבע עם ספריי. אם אתה רוצה מקצוענות ואיכות לך לפחח שיצבע.

על איכות לא מתפשרים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

רון.

-הצעה אחרת היא לגשת לפירוקיה ולחפש, אך מכיון שאונו לא שווקו מעולם עם פגושים בצבע הרכב, ואני מדגיש, אונו, לא פונטו, אני מניח שיהיה לך קשה למצוא פגושים כאלה.-(אני עדיין זוכר את האונו טורבו של שכן של סבתא שלי... אח איזה אוטו מדהים...)

אני כמעט בטוח שהאונו שווקה עם פגושים בצבע הרכב בערוב ימיה.

לדעתי קיים דגם אונו עם פגושים בצבע הרכב עם פס שחור באמצע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רון.

אני כמעט בטוח שהאונו שווקה עם פגושים בצבע הרכב בערוב ימיה.

לדעתי קיים דגם אונו עם פגושים בצבע הרכב עם פס שחור באמצע.

sxi.

עם פנסי ערפל... 8)

פורסם

מכיר את הסיטואציה

חבר שלי צבע את הפגושים בסובארו שלו(על הדרך צבע גם כמה חלקים בתוך האוטו יצא מההההמם :lol::lol::lol: )

הוא עם צבע פיסטולט אצל חבר

הצבע עלה לו כ - 140 שקלים חדשים

תברר את הקוד/מס' צבע לאוטו שלך אצל פחח או מישהו שמתעסק בפיאט

אתה צריך ידע בפירוק וההרכבה של החלקים שתרצה לצבוע

Bull

פורסם

עצה קטנה.

לא יודע כמה חשבת על זה לפני שהחלטת שאתה רוצה לצבוע לגבי איך זה הולך להראות אבל יצא לי לראות כמה פיאט אונו MK1 ו-MK2 שצבעו להן את הפגושים כולם בצבע הרכב.

לדעתי, זה פשוט לא נראה טוב, אם לא עושים עבודה סופר מקצועית זה פשוט נראה זול ולא יפה ובנוסף זה מתקלף בקלות ואז חצי פגוש נשאר לבן וחצי שעור בדוגמאות מזעזעות.

אם בכל זאת חשקה נפשך בצביעת הפגוש, אני ממליץ לך לצבוע רק את החצאית התחתונה (פגוש של אונו מחולק במבנה שלו) ולהשאיר את החלק העליון של הפגוש שחור. זה נראה טוב יותר ודומה יותר לאונו שכן הגיעו עם פגושים צבועים (SXI, טורבו).

בהצלחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
או שתגמור על הפגוש :D:D:wink:

שמע, אם אין לך את הסכום אז לך תשדוד בנק :D .

אם אתה רוצה חאפריות, צבע עם ספריי. אם אתה רוצה מקצוענות ואיכות לך לפחח שיצבע.

על איכות לא מתפשרים.

שמוליק

:mm_yeah:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב פנטר, לי יש פיאט אונו אדומה וגם אני כמוך רציתי לצבוע את הפגושים שלי, ליד הבית שלי יש פחח מאוד נחמד בשם שמעון, דיברתי איתה רבות והגענו למסכנה שלא כדאי לצבוע את כל הפגוש אלא רק את החלק התחתון ואני יודע שרבים מבינים למה אני מתכוון, דבר שני הסכמנו איתו שזה לפחות 3 שכבות צבע אבל אני אשכנע אותו לעשות יותר, למה כל כך הרבה שכבות ורק למטה אתה שואל?! כי אם תצבע מעט שכבות הצבע ירד בשמש, ולמה רק למטה.?! כי הכל אותו צבע זה מגעיל וגם חשוף מדי לשמש, המחיר שסגרתי איתו היה 400 שקל עם אפשרות להנחה אבל עדיין אין לי כסף...... :oops:

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

Named: "Bella" I

Year: 1995 I

• תוכן חדש...