Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

1. לא זוכר את השם המדויק - זה היה סובארו טורבו קופה שנמכר בארץ בשנות ה-80.

2. בעקבות קריאה בפורום נזכרתי באוטו הזה. לא זוכר הרבה פרטים ממנו, אבל דבר אחד שלא ראיתי מעודי היה

שבדש היו המון שעונים שכולם היו שקועים בו עמוק ומכוונים לכיוון הנהג. אני ישבתי ליד הנהג ולא היה היה ניתן להבחין

מה מופיע בהם, בשונה משאר המכוניות. יכול להיות שזה היה רכב איטלקי (לא בטוח), הוא היה 4 דלתות, מרווח

ודי מפואר. שנת ייצור שנות השבעים, אולי השמונים המוקדמות.

3. מה היה הרכב בו נהג ויין דיזל במהיר ועצבני 1 , הרכב האמריקאי שהוא נוהג בו בסוף הסרט ואם אפשר להרחיב על הרכב הזה עוד כמה מילים שכן הוא נראה די מיוחד.

פורסם

לא, זה לא ה-SVX, שהיה אוטו מיוחד בפני עצמו.

ה-SVX יוצר בשנות ה-90 המוקדמות, לא חושב שהיה לו טורבו - זכור לי שהיה לו V6, 3L, 230HP

פורסם
מה היה הרכב בו נהג ויין דיזל במהיר ועצבני 1 , הרכב האמריקאי שהוא נוהג בו בסוף הסרט ואם אפשר להרחיב על הרכב הזה עוד כמה מילים שכן הוא נראה די מיוחד.

דודג' צ'ארג'ר. Google it.

פורסם

התבלבלתי, לא SVX

XT

f3yfdf.jpg

אני מקווה שאני צודק.

בדש היו המון שעונים שכולם היו שקועים בו עמוק ומכוונים לכיוון הנהג. אני ישבתי ליד הנהג ולא היה היה ניתן להבחין

מה מופיע בהם, בשונה משאר המכוניות. יכול להיות שזה היה רכב איטלקי (לא בטוח), הוא היה 4 דלתות, מרווח

ודי מפואר

יכול להיות שאתה מדבר על אלפא רומיאו? היצרן היחידי שאני חושב שמעצב שעונים שקועים בדש לכיוון הנהג.

בדוק את דגמי הסדאן המפוארים שלהם.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תודה למי שענה :-)

לגבי השאלה של המכונית האיטלקית:

לא חושב שזו היתה אלפא. מהזכור לי, המכונית היחידה שיכולה היתה להיות זו אלפתה ואותה הכרתי היטב.

יצרניות איטלקיות נוספות עם ייצוג בשנות ה-70 היו פיאט ולנצי'ה.

ללנצ'יה היה את הביתא שאני בטוח שזה לא היה האוטו. האם היו לה דגמים משפחתיים נוספים ?

לגבי פיאט, זה היה אוטו בגודל של 132, אבל לא 132. האם לפיאט היו מכוניות דומות נוספות באותם שנים ?

פורסם

האם LANCIA BETA TREVI ? זה היה רכב מדהים בתחילת שנות ה-80

beta-trevi005.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יכול להיות שאתה צודק... מאוד מאוד דומה למה שאני זוכר.

מצ"ב תמונה של הבתא שאני זוכר ששווקה בישראל ולכן רשמתי מקודם שאני חושב שזו לא היתה בתא.

800px-LanciaBetaBerlina.jpg

פורסם

אני רואה עכשיו בתמונה של הבתא שהיא דומה קצת ל-132, במרובעות שלה, לכן אני נוטה להניח שזה אכן האוטו.

שאפו ל-KANTI !

800px-Lancia_Trevi_VX_001.JPG

• תוכן חדש...