Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

בפסח חבר מגיע לארץ מארה"ב והחלטתי לנצל את הביקור שלו לשיפור המערכת שלי ברכב

בעיקרון רציתי להביא h701+c701 וכבר סגרתי עם מישהו לפני שבועיים על 420 דולר כולל משלוח אבל הוא ביטל לי שלשום בגלל התירוץ שהכתובת שלי בפייפאל היא ישראל ( קיצור סתם אידיוט )

בימים האחרונים עקבתי אחרי ebay , diyma וכו' במטרה למצוא את הפרוססור+הקונטרולר במחיר נורמלי ( לא מעל 450 דולר ) אבל לא הצלחתי למצוא

עכשיו מכיוון שהבן אדם בא עוד שלושה שבועות ( 09/04 ) אני צריך לסגור משהו בזמן המאוד קרוב כדי לא לאבד את ההזדמנות

אז חשבתי לזנוח את הכיוון של הפרוססור וללכת על carpc ( נושא שבעבר כבר כמעט ביצעתי אבל זנחתי בגלל חוסר זמינות של רכיבים ומחירים מאוד גבוהים לייבוא )

בגלל שאני מאמין שיש המון חידושים בנושא אז החלטתי לנסות לקבל ייעוץ ממכם במקום שריפה של זמן שאין לי ממש בmp3car.com

אם בימים הקרובים אני לא אמצא את הפרוססור אני אלך כנראה על מחשב

ייעוד :

4way אקטיבי

מוזיקה כמובן

gps ( יש לי מתאם bt עם gps bt ככה שזה לא בעייה )

wifi - אופציה

מצלמת רברס - אופציה לעתיד

ואולי בעתיד obd2

רכיבים שקיימים אצלי :

לוח מיקרו via g8668g -

http://logicalplus.stores.yahoo.net/u8p4so478p453.html

דונגל bt

מקלט gps bt

זהו בעיקרון מה שיש אצלי עכשיו

אני לא מתכנן בניית פיבר , יש לי ברכב ( סיריון 07 ) בקונסולה מקום לדאבל דין

מארז כבר נארגן משהו זה פחות בעייה

ועכשיו לשאלות

מסך -

איזה מסך כדאי לקנות היום?

יש את הליליפוט eby701 שמתומחר בebay ב175 דולר

יש את הליליפוט 629gl שמתומחר בebay ב240 דולר

לפי חיפוש בפורום ה629 יותר איכותי מה701 - אך האם שווה את ה65 דולר הפרש?

בנוסף נאמר באחד התרדים שה629 גדול יותר מדאבל דין - זה נכון? תהיה לי בעייה להתאים את המסך הזה לקונסולה בהנחה שאני לא מתכנן בניה?

האם יש מסך אחר ששווה לרכוש באותם טווחי מחירים?

האם תהיה בעייה להושיב את המסך בדאבל דין שיש לי ברכב? ראיתי שיש מתאמים כאלה שעולים 30 דולר , הם נחוצים?

מחשב -

האם מערכת מבוססת intel pentium 4 נגיד 2.4/2.8ghz עם נגיד ג'יגה זכרון ddram 266mhz שמריצה xp pro

מספיקה היום להרצת front end נורמלי?

או ששווה להחליף את כל המערכת ולקנות לוח + מעבד מובנה מבוסס אינטל אטום דואל או משהו כזה?

כרטיס קול -

אני מתכנן לרכוש audigy 2 ( יש לי היכרות נרחבת עם הדרייברים של kx מהבית ככה שלא תהיה בעייה להגדיר אותו )

האם יש הבדל בין הsb0350 לsb0240?

מה התמחור הנורמלי לכרטיסים האלה? ראיתי ב40/60/90 דולר

האם המחשב שדיברתי עליו מקודם יחזיק את המערכת במידה ואני ארצה לעבוד עם console המדוברת במקום הדרייברים של kx?

ספק -

איזה ספק מומלץ לקחת היום?

ראיתי מס' אנשים פה עם m4/m3/m2

קראתי ביקורות על הm4 שהוא לא משהו

האם יש טעם ללכת על ספקים קצת יותר יקרים בסגנון הdsatx? או הopus?

אממ זהו נראה לי אם יעלו עוד שאלות אני אוסיף

כמובן שעשיתי חיפוש בפורום לפני ולא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות שלי

תודה רבה רבה לעוזרים :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מסך: ה 629 יותר איכותי ונותן תוצאות טובות מאוד אז הוא שווה את ההבדל

המסך הוא לא דאבל דין הוא יותר גדול לכן הוא לא יכנס

אבל יש מתאם פלסטיק להזמנה מ EBAY שהופך את המסך לדאבל דין רגיל

ואז אפשר להכניס אותו (בדיוק הזמנתי 2 כאלה לאחרונה)

מחשב: יענו לך מומחי הלוחות\מעבדים בפורום :)

כרטיס קול: יש להשיג כרטיסים כאלה באיביי גם משומשים אם הם תקינים לפעמים שווה קניה :) אני קניתי אחד ב 140 שקל כולל משלוחה עובד פיקס.

אין לי מושג איך המחשב יתמודד עם קונסול אבל עם KX הוא יתמודד בקלות

ספק: ה M4 הוא אחלה של ספק ולא עושה שום בעיות, אין לך מה להקשיב לשטויות שנאמרות.

אני בטוח שחברי פורום אחרים כבר ישלימו את החוסרים שלי פה במידע :D בהצלחה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

גם אני קראתי בעבר ביקורות לא טובות על M4, מצד שני כבר ראיתי בעיניים כמה סטאפים שעובדים המון זמן.

אם זה היה תלוי בי, הייתי קונה היום M4 לפרוייקט שלי.

בנוגע למסך כבר קיבלת תשובה מניר.

בנוגע לכרטיס קול אכן AUDIGY2ZS עם KX לא תהיה בעיה, קונסול על P2.4 ל4WAY אקטיבי - שכח מזה !.

כדי להריץ 4WAY אקטיבי על קונסול צריך מעבד כפול ליבה - ולא מהחלשים שבחבורה.

פורסם

תודה לשניכם

בקשר למסך זה המתאם נכון?

http://cgi.ebay.com/BYBYTE-Double-Din-LCD-frame-for-Lilliput-629-701_W0QQitemZ160307300049QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item160307300049&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A4%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A200

יש אפשרות למצוא אותו ביותר זול?

30 דולר זה המון לחתיכת מסגרת פלסטיק..

כרטיס קול - יש לכם מושג על הבדל בצ'יפים שאמרתי?

האם שווה להשקיע במחשב שיתן לי לעבוד עם קונסול או שההבדל לא כזה משנה?

אם כן יש המלצות למערכת כזאת?

לגבי הm4 נראה לי שאני אלך עליו - יש יותר זול מ100 דולר?

שוב תודה רבה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עוד שאלה קטנה

המערכת הזאת :

http://store.mp3car.com/product_p/mtb-057-0001.htm

נמכרת בskypc ב400 שקל בערך

שווה להוסיף 250 שקל בערך במקום המערכת שלי?

כי להשיג מעבד פנטיום 4 533 עם היטסינק יעלה בסביבות ה100 שקל

זיכרון יעלה בסביבות ה150 שקל לג'יגה - במקום סביבות ה100 לddr2

זה יוצר הבדל של 250 שקל בערך במערכת

אבל במקום הm4 אני אוכל להביא m2/m3 ולצמצם עוד יותר את ההבדל במחירים

פורסם

כן זה שווה יותר

הביצועים של ה330 לא יפלו מP4 2.4 ואולי יעלו עליו.

והלוח הזה קטן יותר, תופס פחות מקום, ויותר חסכוני בחשמל.

בקשר למסגרת - מה זה יקר, תסתכל על זה כאילו שילמת 260 דולר על מסך מגע דאבל דין - יקר לך ? שיקול שלך :)

פורסם

:)

אממ ובקשר לספק , לחסוך את ה100 שקל ולהביא m2/m3 או להשאר עם הm4?

פורסם

M4 יותר טוב. גם אם היו בעיות בעבר (והיו כאלה לא מעט..) הם חלפו מזמן.

מצטרף להמלצה של גורל בעניין הלוח - על אף שלדעתי, אם ברצונך להבטיח הימנעות מתקיעות, יציבות ותמיכה באביזרים עתידיים כדאי לך ללכת על סטאפ חזק יותר בעל לוח מיקרו ומעבד חזק (אמרת שאתה רוצה OBD, אז דע לך שניטור קבוע של נתוני מנוע מה OBD II הוא בעייתי. הוא אומנם מתחבר ב USB אבל עובד בצורה סיריאלית והוא משפיע על מהירות המחשב כאשר כל הדברים האחרים פועלים במקביל אליו..)

אם אתה מתכוון לרכוש את האטום והפרוטה לא בכיסך אז אין שום בעיה גם ב M2 (אל תיקח M3 !!) - אחרי הכל ה M2 מחזיק את המערכת של גורל ועומד בזה בכבוד כבר תקופה..

...CASKA for life

פורסם

סבבה תודה רבה לשניכם

כנראה שזה יהיה בסוף

629gl

m4

והאטום עם סטיק של 2 ג'יגה זיכרון

ונימיקיפוד

הobd2 גם אם כן ייושם אני מאמין שלא לניטור מלא אלא במצבים מסויימים ככה שאין לי כל כך מה לדאוג בנוגע לזה לדעתי

מקסימום מקסימום דופקים image עם acronis , קונים באנדל יותר חדש ופורסים :)

• תוכן חדש...