Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ב120-150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציפור קטנה לחשה לי שאם ממש ממש תלחץ על קרסו - תוכל להוציא את המגאן ספורט במחיר מאוד מאוד קרוב לתקרה שלך...:shock:

גם חדש מהחברה,גם טורבו 225 כ"ס,גם התנהגות מדהימה וגם בטיחות 5 כוכבים .

וגם דגם ישן שבאירופה כבר הוחלף...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהוצגה מחליפה זה לא אומר שקניה של הדגם הנוכחי במחיר מוזל אינה כדאית. אף אחד גם לא אמר שהחדשה יותר טובה.

emotion of motion

פורסם

לי אישית נראה כי הרכב הנ"ל יהיה להיט היסטרי בתור משומשת דווקא אולי בשל העובדה כי אין ולא ייצרו עוד כמוהו.

וגם ככה נמכרו פה מאוד מעט, לדעתי המלצת הקניה היא חיובית ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני כמובן מסכים לגבי הרכב (8)) אבל אני לא יודע אם אפשר להגיד להיט היסטרי על שוק כ"כ מצומצם.

אם מישהו חושב על הרכב כדאי שיקנה ולא יבנה על שוק היד שניה כי מעטים הרכבים שעלו עד כה על הכביש ובהתאם למצוא בעוד שנתיים-שלוש יד שניה תהיה משימה לא פשוטה.

פורסם

ניר, אני מסכים עמך.

הכוונה שלי היתה שהרכב יהפוף ללהיט בשוק המשומשות בשל מיעוט האקזמפלרים על הכביש.

יש לצפות כי לא תהיה בעיה "להיפטר" ממנו במחיר גבוה ממחיר המחירון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא אשכח שאבא שלי קנה רנו מגאן חדשה ב120K בערך, לאחר 3 שנים היא נימכרה בקושי ב49 אלף...

בחיים לא אתקרב לצרפתיות...

גם ישבנו ברנו קליאו ספורט הכסופה והמגאן טורבו הכחולה באולם התצוגה בתל אביב, פשוט גועל נפש לדעתי שמכוניות בסכום הזה כל כך פשוטות ומגרישות כמו רכב ליסינג, לא מצאתי שום הבדל בתחושה בין הגיר של המגאן טורבו לבין הרנו קנגו, והגיר של הקליאו מרגיש מעצבן ולא נוח...

והכל כל כך פשוט ומרגיש לא איכותי יותר מידי פלסטיקי.

לא יודע אולי זה רק אני אבל לא הייתי שם עליהן את הסכום הזה.

אני בדיעה של לאון טורבו חדשה\אלפא מיטו חדשה\גולף GTI 2007

הרבה יותר מאובזרות ואיכותיות, ובעלות לוק הרבה יותר טוב לטעמי.

פורסם
אני לא אשכח שאבא שלי קנה רנו מגאן חדשה ב120K בערך, לאחר 3 שנים היא נימכרה בקושי ב49 אלף...

גם ישבנו ברנו קליאו ספורט הכסופה והמגאן טורבו הכחולה באולם התצוגה בתל אביב, פשוט גועל נפש לדעתי שמכוניות בסכום הזה כל כך פשוטות ומגרישות כמו רכב ליסינג, לא מצאתי שום הבדל בתחושה בין הגיר של המגאן טורבו לבין הרנו קנגו, והגיר של הקליאו מרגיש מעצבן ולא נוח...

אני בדיעה של לאון טורבו חדשה\אלפא מיטו חדשה\גולף GTI 2007 אין חיה כזו יותר

כל אחד וטעמו וכל אחד והדגשים שהוא מחפש במכונית

לוק -על טעם וריח אין מה להתווכח.

מאובזרות - מה יש במכוניות שבחרת ואין לקליאו שבאמת חשוב כל כך שבגללו תבחר מכונית כזו או אחרת

את ההבדל תמצא בכביש ואז תבין

כאשר אנשים יבינו שמכונית זה לא רק הנעה ממקום למקום אלא גם הנאה, ולהזכירך חיים רק פעם אחת , ולא הכל מתחיל בכסף או בשמירת ערך

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המגאן שבקה באמצע התכנית :p למרות שהיא ככל הנראה נצחה אם לא מתחשבים בזה..

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני בדיעה של לאון טורבו חדשה\אלפא מיטו חדשה\גולף GTI 2007

לא בדיוק הצלחתי להבין אם סתם ישבת במכונית באולם התצוגה ומיששת לה את ידית ההילוכים והשוות אותה לקנגו, או שנהגת בה ולפי זה קבעת שהגיר מעצבן ולא נוח.

כי דווקא מההתרשמות שלי (ע"י נהיגה בה) הגיר שלה מאוד מדויק ונוח לעבודה ספורטיבית.

פורסם
לא בדיוק הצלחתי להבין אם סתם ישבת במכונית באולם התצוגה ומיששת לה את ידית ההילוכים והשוות אותה לקנגו, או שנהגת בה ולפי זה קבעת שהגיר מעצבן ולא נוח.

כי דווקא מההתרשמות שלי (ע"י נהיגה בה) הגיר שלה מאוד מדויק ונוח לעבודה ספורטיבית.

ישבתי ברכב בלבד, ואני מדבר רק על החדשות.

לחבר קרוב שלי יש קליאו ספורט שנת 2003 MK2 והיא מרגישה הרבה הרבה יותר טוב מבפנים מהחדשות....

פורסם

כמישהו שעבר לאחרונה מקליאו ספורט mk2 2003 למגאן ספורט חדשה אני יכול להסכים עם ההודעה האחרונה שלך אבל כל השאר קשקוש.

אם ההחלטה שלך מה שווה הרכב מתבססת על איכות הפלסטיק והאבזור שראית בישיבה ברכב דומם בתצוגה (*) והשלכת הסחירות של מגאן רגילות (**) על הרכבים האלה אז פספסת לגמרי. לא יודע מה איתך, אבל אני קונה רכב ספורט בשביל מה שהוא נותן על הכביש, כשהוא מונע, בהתנהגות ואחיזה וכיף. אבזור וסחירות אלו גם פרמטרים שנלקחים בחשבון ונכנסים לשקלול, מן הסתם אצל כל אחד יש משקל שונה לפרמטרים האלה.

בפרמטרים שלי, אחרי בחינת המתחרות, אתה מגלה שהמגאן והקליאו מפצות לא רע על המינוסים שתיארת כשגם המחיר שלהם די אטרקטיבי (בעיקר המגאן אל מול המתחרות שלה שעוברות בהרבה את המאתיים אלף).

(*) מילא אבזור אבל ככה אתה בודק את איכות הגיר ? :roll:

(**) וגם פה אני יכול להסכים איתך מניסיון משפחתי עם שתי מגאן בנות שלוש והשחיטה של לוי יצחק אבל קודם כל כל רכב חדש נשחט בצורה פסיכית בשלוש שנים הראשונות שלו וחוץ מזה גרסאות הספורט אמנם יורדות אצל לוי יצחק יחד עם הגרסא הרגילה אבל בפועל אף-אחד לא מתייחס למחירון ומשלמים הרבה מעל.

אגב, מה זה גולף 2007 GTI ? התכוונת אולי לפיז'ו 207 GTI ? אם כן אז כנראה שבה אפילו לא ישבת אלא רק קראת את הפרוספקט שהבטיח הרבה אבזור ובפועל חוץ ממושבים הפנים והאבזור עלוב עוד יותר מהקליאו.

ניר

פורסם

ניר

כרגיל תשובה שכלתנית/ואמוציונלית בעת ובעונה אחת . מכונית היא גם להנעה וגם להנאה , ולא כל דבר בחיים נמדד בכסף.

שבת שלום

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מסכים איתך שכל אחד יעשה את הבחירות שלו, והשיקולים שלו.

העיקר שכולנו מרוצים מהרכבים שלנו :-D.

שבת שלום לכם.

• תוכן חדש...