Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טבלת נתכים לפולו 03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

האם יש למישהו שירטוט של מפת נתכים (הכוונה של: נגיד נתיך של צופר או של רדיו מה המיקום שלו)

POLO 03 1.4 75 גיר רגיל.

תודה !

פורסם

אין לך את המכסה עם הטבלה או את ספר הרכב?

בכל מקרה רשום מה בדיוק את מחפש, כי יש הרבה פיוזים ולרשום את הפירוט של כולם זה קצת יותר מידיי.

פורסם
אין לך את המכסה עם הטבלה או את ספר הרכב?

בכל מקרה רשום מה בדיוק את מחפש, כי יש הרבה פיוזים ולרשום את הפירוט של כולם זה קצת יותר מידיי.

זהו שמשום מה מאחורי המכסה אין את הטבלה , בספר רכב יש הסבר מה כול פיוז משמש אבל אין את המפה של המקומים וזה מה שאני מחפש.

פשוט לא מזמן פתחתי את המחסה וראיתי שכאשר הרכיבו לי טלפון לרכב עשו שם עבודה לא יפה וגם חיברו חוט ישירות לתוך איזה פיוז ואני רוצה לדעת לפיוז של מה הם התחברו, כי אני די בטוח שזה היה די עקרי.

פורסם

אם את הפירוט יש לך זה מעולה. את המספור אני אעלה בשבילך בערב.

בדר"כ בהתקנות הם מתחברים למקום ריק. לא סביר שהם הוציאו פיוז קיים והתחברו. אחרת משהו ברכב לא היה מתפקד והיית שם לב.

פורסם
אם את הפירוט יש לך זה מעולה. את המספור אני אעלה בשבילך בערב.

בדר"כ בהתקנות הם מתחברים למקום ריק. לא סביר שהם הוציאו פיוז קיים והתחברו. אחרת משהו ברכב לא היה מתפקד והיית שם לב.

אוקיי תודה.

הם הוציאו את הפיוז הכניסו איזה חוט ואז דחפו בכוח בחזרה את הפיוז והפיוז יושב קצת עקום .

פורסם
אוקיי תודה.

הם הוציאו את הפיוז הכניסו איזה חוט ואז דחפו בכוח בחזרה את הפיוז והפיוז יושב קצת עקום .

מה שהם הכניסו נקרא גונב זרם

ואני הייתי נותך על זה למתקין נזיפה ...

כי אפשר לעשות עבודה יותר איכותית !

• תוכן חדש...