Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי עכשיו אחרי שיש לי מגבר 4x100rms 800peak

אני צריך רמקולים עכשיו לצערי זה הולך לשבת על האוטו שרוב הזמן גם ככה אני נוסע עליו

הוא טויוטה סטארלט 98 אני רוצה לדעת מה הגדלים של הרמקולים שם כי הם בצדדים של הדש לא נראה לי שנכנסים שם רמקולים גדולים... ואני רוצה סאב שלא יפוצץ את האוטו כי כולה אוטו קטן... כל הציוד הולך לבוא מארה"ב כי אבא שלי נוסע ואני צריך להזמין באינטרנט וזה יגיע אליו לדירה...

המלצות ועזרה יתקבלו בברכה...

למה? ככה!

פורסם
אלה שלא מעניין אותם מה שתקנה בחו"ל ישמחו אם תשים כותרת נורמאלית יותר !!!! :mad::mad::mad::mad:

אני יתעלם... זה לא שעלה לך כסף להכנס להודעה ואולי גם לשם שינוי לעזור...

למה? ככה!

פורסם

סביבות ה200 דולר

אבל מה שרציתי לדעת איזה רמקולים נכנסים בסטארלט מקדימה... משום מה אף אחד לא ענה.. :cry:

למה? ככה!

פורסם
סביבות ה200 דולר

אבל מה שרציתי לדעת איזה רמקולים נכנסים בסטארלט מקדימה... משום מה אף אחד לא ענה.. :cry:

אתה מכיר פה הרבה חברי פורום עם סטארלט?

תן קפיצה למתקין רציני שיעיף מבט ויגיד לך בדיוק.

פורסם
סביבות ה200 דולר

אתה מכיר פה הרבה חברי פורום עם סטארלט?

תן קפיצה למתקין רציני שיעיף מבט ויגיד לך בדיוק.

להרבה חבר'ה יש פה מושג במכוניות קטנות כן...

ואני לא רוצה לחתוך אני רוצה במקום המקורי מקסימום אני ישים 6 וחצי מאחור...

למה? ככה!

פורסם

לי יש סטארלט...

אני החלפתי את הרמקולים 10 וואט המקוריים בשני ג'נסן 40 וואט 2 WAY.

המידה היא באמת 4".

בקשר לדלתות... בסטארלט התא שנמצא בדלת משתרע לאורך כל הדלת, ואי אפשר להתקין שם \ לחתוך... צריך לפרק את התא בשביל זה וחבל...

אני התקנתי מאחורה זוג מורל מילניום 6X9 ושומעים נפלא... והבאגאז' מדופן בפלסטיקים ובד אז אין בעיית אקוסטיקה.

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם
לי יש סטארלט...

המידה היא באמת 4".

בקשר לדלתות... בסטארלט התא שנמצא בדלת משתרע לאורך כל הדלת, ואי אפשר להתקין שם \ לחתוך... צריך לפרק את התא בשביל זה וחבל...

אני התקנתי מאחורה זוג מורל מילניום 6X9 ושומעים נפלא... והבאגאז' מדופן בפלסטיקים ובד אז אין בעיית אקוסטיקה.

הרמקולים שיש שם זה 10 וואט?!!? עצוב... טוב אני יחפש מידה כזאת הבעיה שאני בקונפליקט שאולי הרכב הזה הולך להמכר... מעצבן...

למה? ככה!

פורסם
לי יש סטארלט...

המידה היא באמת 4".

הרמקולים שיש שם זה 10 וואט?!!? עצוב... טוב אני יחפש מידה כזאת הבעיה שאני בקונפליקט שאולי הרכב הזה הולך להמכר... מעצבן...

למה כמה כבר עולים זוג רמקולים 4"?

200 ש"ח מקסימום...

פורסם
לי יש סטארלט...

המידה היא באמת 4".

למה כמה כבר עולים זוג רמקולים 4"?

200 ש"ח מקסימום...

50-2000ש"ח

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

למה למכור את האוטו הזה?!?!? חלילה וחס!

והרמקולים המקוריים הם של חברת פוג'י בהספק 10 וואט... כשאני פירקתי אותם הם גם היו מעוותים לגמריי...

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

רמקולים יש גם יקרים מאוד...

בקשר לאוטו... למה לא למכור הוא שנת 98 אוטומט אבל רק 60 איף קילומטר :lol:

לא יודע נראה כבר... אני צריך המלצות לרמקולים 4 אינצ' כי אני לא יודע איזה טובים בגודל הפיצי הזה

למה? ככה!

• תוכן חדש...