Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה לאנטיס 323 מודל 2004, 1600 סמ"ק.

לאחרונה אני שומע רעש מרגיז בכל פעם שאני לוחץ על דוושת הגז.

פתחתי את מכסה המנוע, שמתי כמובן ניוטרל וגם P זה לא משנה ומשכתי את כבל הגז באופן ידני.

הרעש בא משמאל למנוע, מעל הגלגל הימני קדמי של הרכב.

זה נשמע כמו רשרוש ואין לי מושג מה זה יכול להיות.

לפני שנה הוחלפה רצועת טיימינג.

תודה מראש לעונים,

גיא

פורסם

אני לא יודע איך זה במאזדה, אבל בסובארו רעש מתכתי מהצדדים זה כיוון שסתומים לקוי. יכול ליהיות שאצלך זה גם שסתומים, ונראה לך שזה מהצד אבל זה מהמנוע.

פורסם

יתכן מאוד שהרעש מגיע מהדוד של האגזוז, כניראה חתיכה מהממיר נשברה ועברה לדוד(כמו שקרה אצלי) וכשלוחצים חזק על הגז שומעים משהו מרשרש.

כשהמנוע כבוי נער את האגזוז שמאלה וימינה אם תשמע משהו מרשרש אז זו הבעיה.

פורסם
יתכן מאוד שהרעש מגיע מהדוד של האגזוז, כניראה חתיכה מהממיר נשברה ועברה לדוד(כמו שקרה אצלי) וכשלוחצים חזק על הגז שומעים משהו מרשרש.

כשהמנוע כבוי נער את האגזוז שמאלה וימינה אם תשמע משהו מרשרש אז זו הבעיה.

אצלי גם יש את הרעש הנ"ל, במקביל נדלקה לי נורת מנוע. לטענת המוסך, מה שגורם לרעש זה התפרקות הממיר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בוא אני אפתור לך את הבעיה-הלכו לך סלילי הצתה-כויילים.עקב כך שהם פגומים הם הרסו את הממיר הקטליטי שהתפרק ומרעיש נורא.הרעש רק יתגבר.

פתרון-החלפת 2 סלילי הצתה וממיר קטליטי.

הכל מניסיון.בדוק ותראה.

יום מוצלח.

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

החלפתי את הממיר והרעש "נעלם", כמו שרועי אמר, החלפת סלילי הצתה ולאחר מכן החלפת הממיר(ד"א, הוא נהרס בעקבות הסלילים) פותרת את הבעיה.

בהצלחה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...