Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר לפני קניה - Morel vs. Focal.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן יש דברים מעניינים בפורום יד שניה אבל עם התקציב שלך אפשר גם לקנות משהו חדש טוב.

בתקציב שלך יש כמה וכמה אופציות טובות בארץ,למשל מורל דוטק אוביישן ועוד תוכל לשדרג את הטוויטר של הסט גם.

ואם תצליח לחסוך עוד כמה שקלים תוכל להרשות לעצמך הייבריד אוביישן או קלארוס של HAT או אולי פוקל k2p ועוד כמה דברים נחמדים.

פורסם
הייתי ממליץ לך על הדוטק אוביישין,יש לי אותו ואני מאוד מרוצה ממנו

אם תרצה אתה מוזמן לשמוע אותו אצלי :-P

מאיפה אתה אחי? ***אם הוא אחיך, מדוע אתה שואל מהיכן הוא? דברו בבית. קרא את כללי הפורום***

ואני רואה שאתה מוכר טוויטרים של MT-12 אז זה אומר החלפת טווטרים לאובישיין...

פורסם

נראה לי שהוא שידרג ל-MT22, כמו כל העולם :-P

עדיין, גם בלי השידרוג, הסט הזה (לטעמי כמובן) נשמע הרבה יותר טוב מהפוקאל. ובעצם, מכל סט אחר במחירים האלה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מאיפה אתה אחי ?

ואני רואה שאתה מוכר טוויטרים של MT-12 אז זה אומר החלפת טווטרים לאובישיין...

אני מחולון

נראה לי שהוא שידרג ל-MT22, כמו כל העולם :-P

.

עדיין לא שידרגתי אותם:lol:

ברגע שהם ימכרו אני ישתדרג ל MT23

פורסם
לפי מה שהבנתי יש לך מגבר של סיירה?

ורמקולים של הרץ?

תתחיל בלקנות מגבר נורמלי ואז תחליף רמקולים.

לפני הכל יש לי רמקולים קוקסיאלים אז ככה שצריך להחליף אותם לפני המגבר.

אין לי ספק שסיירה לא מגבר באיכות גבוהה אבל זה לא מצדיק כרגע החליף אותו.

אני חושב שהוא יכול לעשות עבודה לא רעה עם הדוטק.

אבל תודה על המחמאות.

• תוכן חדש...