Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים בפיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר ברכב פיג'ו 205 שנת 95 מנוע 1.1 הזרקה.

בוקר אחד שמתי לב לשלולית מים מתחת למכסה מנוע וכשחיפשתי את מקור הנזילה גיליתי שהיא באה מהמנוע עצמו,

ישנו חור ממש קטן מתחת לבורג שנמצא בצד המנוע כשמסתכלים מלמעלה הוא נמצא מול הראדיאטור.

השאלה שלי היא כיצד פועלים כי זה לא נזילה מצינור מסויים שניתן להחליפו, האם ישנו חומר מסויים שיכול לאטום ? לרתך? באיזה סכום מדובר?

תודה ראש לכולם :]

DSC01001.jpg

פורסם

מאוד קשה להבין באיזה בורג מדובר, תוסיף תמונה יותר כללית של המנוע כדי שיהיה אפשר להבין איפה הבורג נמצא.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אין לי אפשרות לעלות עוד תמונה כרגע.

האם יש פה מישהו שיוכל לעזור לי בעזרת התמונה שיש עכשיו?

יתכן שזהו סדק בבלוק מנוע?

פורסם

יכול להיות שמדובר באזור הטרמוסטט? האם יש צינור מים שמתחבר מהרדיאטור אל אותו אזור?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממה שאני רואה שזה אחד הברגים שבאיזור הבלוק של המנוע , וסביר להניח שהבעיה תפתר בהחלפת משאבת מים. צריך לראות תמונה יותר כללית על מנת לאתר את מקור הנזילה .

בתמונה שצירפת רואים בורג שנוזל :wink:

HONDA CIVIC LS

פורסם

לדעתי זה בורג שמשמש כפקק בבלוק המנוע ונועד לצורך ניקוי של מעברי המים.

השאלה היא האם הנזילה מהבורג עצמו או שנוצר חור בבלוק, במידה וזה מהבלוק צריך להוציא אצ הבורג וללפף טפלון עליו ולסגור חזרה, במידה ונוצר חור צריך להלחים אותו.

• תוכן חדש...