Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב עד 7+ אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שיעלה לי כ7 אלף עם חריגה לכיוון ה8.5

רכב ידני אם אמינות טובה וביצועים סבירים למחיר הזה

ההתלבטויות שלי כרגע הם בין: איביזה,205,306,פיאסטה

אני נהג חדש

אשמח לשמוע איזה מבין הרכבים הכי הייתם ממליצים ולמה

אם בדעתכם רכב אחר שטוב יותר אשמח לשמוע עליו (:

תודה לעוזרים

פורסם

איביזה/קורדובה בעלות מנוע 1600 סמ''ק, ממליץ בחום במחירים הללו. הקורדובה שהייתה אצלנו כמעט כשנה עברה חיים לא קלים בכלל ושום תקלה לא היה לה. הרכב טופל ביסודיות והפגין אמינות מצוינת.

אני מאמין שתוכל למצוא איביזה בעלת מנוע 1600 סמ''ק במחירים האלה, שים לב לחלודה בין הבאגז' לבין המסילות שלו.

JEP.

פורסם

ערב טוב!

בתקציב זה יש שני רכבים שבאופן אישי הייתי קונה:

פורד אסקורט 95 96

סובארו לאגסי 92 93

ניתן למצוא שמורים למרות השנתון הנמוך .

Gn'f'R

פורסם

סובארו גאסטי 93-94 מנוע 1200 הזרקה ידנית בלבד!

רכב אמין מאוד מאוד והוצאות תחזוקה נמוכות מאוד. תבדוק שהמנוע לא מעשן ,תבדוק נוזל קירור ולא שימוש במי ברז.

הרכב חסכוני בדלק ונוסע לכל חור בארץ בלי שום בעיה.

פורסם

אני לא לוקח בחשבון סובארו ופיאט בשנתונים האלה אני ממש לא סובל את הרכבים האלה (: אסקורט גם הפכה לאופציה

בעיקרון החסכוניות זה לא הדבר שהכי מדאיג אותי

אני מחפש נוחות והנאה מהרכב

פורסם

נוחות והנאה מנהיגה תמצא ב205 וב106. שתיהן אולי לא הכי אמינות שאפשר למצוא אבל לפחות חלקי החילוף זולים ברובם.

רכבים זריזים, מהנים לנהיגה ונוחים מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הומלץ לי שלא לקנות פג'ו 205 בגלל ביקורים רבים במוסך.

והמלצה אחרת שקיבלתי על אסקורט(הרכבה גרמנית בלבד) ופיאסטה 1.3

מה דעתכם?

פורסם

היית לי פיגו 205 שנת 94 במשך שנתיים חוץ להיכנס פעמיים בגלל טיימיג וטיפול 10 אלף לא הייתי במוסך בכלל והאוטו

עבר חיים לא קלים בכלל! רכב מאוד מומלץ מגיע לכול מקום בארץ( ככה לפחות שלי היה)

פורסם

יש ויש.

ה205 אולי קצת יותר עדינה ורגישה מפיאסטה אבל אני מבטיח לך שכשמדובר על מודלים ישנים כאלו כל הרכבים מגיעים למוסך, מי על הגרר ומי בקרטועים :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפיאסטה היא אופציה לא רעה עם עלות חלפים נמוכה מאוד ואחזקה פשוטה אבל לא הייתי שולל את הג'אסטי במקומך. זהו אוטו חזק יחסית, אמין מאוד פשוט מאוד וטוב. ב3-4K תוכל לקנות מודל 92 ולחסוך את השאר לטיפולים ביטוחים וכו'.

פורסם

סיטרואן סקסו רכב זול מאוד מאוד הודות לסלמל שנמצא עליו אבל מפגין אמינותצ מאוד טוב

זאת ועוד שהחלקים שלו זולים מאוד כיון שהם משותפים לפיג'ו 106 205

ואהבת לרעך כמוך

• תוכן חדש...