Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לא היו לי בעיות התנעה בחודשים האחרונים, היה לי אולי לפני 4 חודשים קצת בעיות של סטרטר שכן עובד אבל מנוע מניע רק אחרי כמה ניסיונות עם גז, לאחר לילות. היום אחרי חניה של חצי שעה , לא היה לי בכלל התנעה, ועוד משהו, אחרי כמה ניסיונות התנעה ( רק סיבוב עם המפתח ,הסטרטר לא עושה שום רעש ) בדקתי מתח עם וולטמטר שמחובר למצבר והוא מראה לי 17V והמצבר אמור להיות 12V , יכול להיות שזה תמיד היה ככה, לא בדקתי את זה לפני זה.

בכל מקרה אם זה סטרטר, אני צריך המלצה לתיקון או החלפת סטרטר באיזור השרון. ואם אפשר גם עלויות משוערות.

אשמח לשמוע אם אתם חושבים על בעיה אחרת שיכולה לגרום לזה,ועלויות התיקון שלה ואם זה בסדר שקיבלתי כזאת קריאת מתח.

תודה.

פורסם

17V ?? צריך לבדוק בעיה של טעינת יתר מתח המצבר צריך להיות באיזור 12V ולא יותר מה שעלול להצביע על בעיה נוספת באלטנטור \ מיישר \ מייצב מתח.

בדקת מתח כשהמנוע מכובה עובד?

בכל מקרה האוטו צריך לראות חשמלאי רכב

פורסם
17V ?? צריך לבדוק בעיה של טעינת יתר מתח המצבר צריך להיות באיזור 12V ולא יותר מה שעלול להצביע על בעיה נוספת באלטנטור \ מיישר \ מייצב מתח.

בדקת מתח כשהמנוע מכובה עובד?

בכל מקרה האוטו צריך לראות חשמלאי רכב

מדדתי מתח באמצעות מולטימטר פשוט בין 2 הדקי המצבר כאשר הוא מחובר לאביזרי הרכב וכאשר הרכב לא היה מונע, אני אקח את הרכב למוסך מחר.

• תוכן חדש...