Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מחרידה בחדרה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, הרגע חזרתי מכיוון נתניה..

ביציאה מאיזור תעשייה חדרה, בצומת המרומזרת לכיוון פרדס חנה-זכרון יעקב נכנסה פיזו 306 בעמוד של הרמזור בצורה רצינית מאוד.. העמוד נכנס ממרכז מכסה המנוע ממש פנימה!!

לפי מה שהספקתי לראות ולפי הפגיעה מקדימה, הנהג כנראה נסע ממש מהר ואיבד את השליטה על הרכב-פיספס את הסיבוב ועלה על אי-תנועה ישר לתוך עמוד הרמזור..

סעו לאט, יש שם גם הרבה ניידות עכשיו!!

נסיעה בטוחה לכולם, ואל תשכחו את הכבישים הרטובים!!

פורסם

המסקנה - לא לשים צמיגי סליקס אפילו שרק חלק מהדרך חלק! ותשאלו את קרלוס סאיינז!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

באמת אאוץ... והוא עוד ניסה להמשיך לזוז בהתחלה, רק כשיצאו החוצה ראו את חומרת הנזק..

דרך אגב מצחיק אותי כל פעם מחדש ששום דבר לא משתנה - גרונהולם עדיין עומד במבוכה מול המצלמה ואומר במבטא דבילי "yes, i think it was ok, i donno, we have to see" בלי שום קשר למיקום שלו בטבלה, ופניצי עדיין נראה כאילו הוא עוד חצי שניה מתנגש בעץ במהירות 150 קמ"ש לאורך כל הסטייג' (עיניים פתוחות בבהלה תמידית, פה טיפה פעור מהפתעה באופן קבוע)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באמת אאוץ... והוא עוד ניסה להמשיך לזוז בהתחלה, רק כשיצאו החוצה ראו את חומרת הנזק..

דרך אגב מצחיק אותי כל פעם מחדש ששום דבר לא משתנה - גרונהולם עדיין עומד במבוכה מול המצלמה ואומר במבטא דבילי "yes, i think it was ok, i donno, we have to see" בלי שום קשר למיקום שלו בטבלה, ופניצי עדיין נראה כאילו הוא עוד חצי שניה מתנגש בעץ במהירות 150 קמ"ש לאורך כל הסטייג' (עיניים פתוחות בבהלה תמידית, פה טיפה פעור מהפתעה באופן קבוע)

רוני

נכון... רק דבר אחד השתנה - לואב!!! זה נהג שייכנס לספרי ההיסטוריה, אין ספק. לא רק מוכשר כמו שד, אלא גם מראה חוכמה כמו של נהגים מנוסים פי כמה. לקח בזהירות את היום הראשון, הגביר בהדרגה את הקצב בזמן שאחרים עשו שטויות או איבדו בטחון והתחילו להאט, הגיע למצב שהוא היה ביתרון מירבי על האחרים, וביום האחרון שוב הוריד קצת את הקצב כדי לשמור על המכונית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

במקרה יצא לי גם לראות אתמול ביורוספורט. האם יש שעות קבועות? חצות בשבת? או שזה פשוט כל פעם שיש ראלי אז יש מידי לילה.

:wink:

פורסם
במקרה יצא לי גם לראות אתמול ביורוספורט. האם יש שעות קבועות? חצות בשבת? או שזה פשוט כל פעם שיש ראלי אז יש מידי לילה.

:wink:

כשיש ראלי זה מדי לילה (היום יש ב-23:30), וביום רביעי או חמישי אחרי יש תוכנית סיכום

פורסם

גם אני שמתי לב לרמזור שפשוט עמד לו שם על הכביש!!

דרך אגב, עכשיו עברתי שם שוב וממש אפשר לראות איך כל העמוד (וזה חתיכת עמוד) זז מהמקום... רק כדי לתאר מה קרה לרכב..

חלקים של האוטו עדיין פזורים שם- אז אם מישהו רוצה חלקי חילוף ל-306... :D:wink:

פורסם

בארץ... כמה שתיסעו לעט וזהיר..

תמיד יהיה את המניאק שידפוק את הכל, הרי זאת ישראל, יש פה כמה נהגים שהם"קצת" אידיוטים וחושבים שמשעה 00:00 בלילה הכבישים בתל אביב ריקים . וזה מה שקרה לי ביום שישי לפני שבוע כאשר אני וחברים שלי נוסעים לכיוון הטילת בסביבות 2:15, הרמזור ירוק, אנחנו כבר היינו באמצע נסיעה, שוב אני חוזר לנו היה ירוק, נכנסים לצומת פתאום הגיע איזה אידיוט קירח עם מאזדה mx-5 שעבר באדום מהרמזור בצד שמאל, טס במהירות של סביבות ה-90-100 קמ"ש, המרחק של הזמן שאתה מעקל מה קורה, והתגובה עצמה היה פחות ממטר וחצי, חבר שלי הספיק להוריד את הרגל מהגז ואז בום, נכנסו בו באיזור הגלגל האחורי, המטלה שלו הלך כאפוט, הגלגל הפך ממאונך לכביש למאוזן לכביש, הרכב שלנו ?

הלך כאפוט, ולמה ?

בגלל אחד מהאידיוטים המפגרים שחושבים שבשעות הלילה אין אף אחד ברחובות ת"א ומרשה לעצמו לטוס על סביבות ה-100 קמ"ש.. והרס לנו את כל השבת...

(זה מה שקרה לרכב שלנו... לא חבל ???)

מכזאת...

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200401181828218497&id=200401181843446986&user=ferrari3

הפכה לכזאת :

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200401181828218497&id=200401181850582759&user=ferrari3

(טוטאלוס)

זה, מה שקורה .. עם הנהגים הישראלים ..!

אז במדינה הזאת צריך להיות ממש, אבל ממש זהירים !!!!!!!

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...