Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה...BMW 528 ש.י. 1980

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני עוקב זה מס' שנים אחר הפורום הנ"ל, אם כי לא משתתף פעיל של ממש.

מאז ומעולם היה ברור לי כי בסופו של דבר אמצא עצמי עם רכב אספנות כזה או אחר. לנשמה. ייתכן כי עתה הגיעה העת....

להלן המקרה:

ביום שישי האחרון מצאתי עצמי בקומה התחתונה ביותר של חניון תת קרקעי אי שם בלב תל אביב.בחום ובלחות ששררו בחוץ - זו דווקא הייתה מציאה.

בפינת החניון ניצבה לה מאופסנת ומעלה אבק BMW 528 ש.י. 1980. הרכב נראה במצב לא רע (יחסית), הדגם מפואר, אינג'קטורים, ריפודי עור וגג שמש.

הרכב סגור בתוך כלוב ונראה כי מצוי שם אי אילו שנים....

לאחר בירור קצר של עובד המצוי בסמוך התברר לי כי הרכב הובא ארצה על ידי בעל הבניין, אשר מתגורר בקומת הגג. מדובר באדם מבוגר המעונין למכור את הרכב תמורת סך של, שימו לב, 4,000 ש"ח במזומן.

אממה - הסיבה למחיר המצחיק היא העובדה כי הרכב הובא ארצה ולא הוצא מדי שנה או חצי שנה, כפי שהתחייב בתקנות. לפיכך - אין ניירת לרכב.

http://img7.imageshack.us/gal.php?g=241120081125.jpg

השאלה היא - האם כדאי בכלל לפזול לכיוון הזה ? עד כמה מסובך ל"יישב" ניירות לרכב מסוג זה ?

האם בכלל כדאי לרכוש בסכום הנ"ל ולחכות בעתיד (אוטוטו רכב אספנות) ולראות מה ניתן לעשות בנדון ?

אודה על עזרתכם האדיבה.

עידן

---

פורסם

מה זאת אומרת אין ניירות ? אין רשיון רכב בכלל ?

יש מספר רישוי ישראלי ?

אם התשובה לשני הנ"ל חיובית אז זו לא בעיה. ב 1.1.2010 ניתן יהיה לרשום רכב זה כאספנות ואז כבר לא צריך לשלם חובות של טסטים שלא נעשו ואין צורך בבדיקת מעבדה להחזרתו לכביש.

ממליץ שתבדוק את הנושא עם הבעלים ואז תעבירו בעלות בינואר 2010 לאחר שהרכב ירשם כאספנות על ידי בעליו או על ידיך כמיופה כוח שלו + ת.ז. שלו.

הבא בחשבון ששקום רכב שעמד כל כך הרבה זמן ללא תזוזה יעלה סכום של כפי 2-3 בהערכה זהירה, מסכום הקניה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בהנחה שאנחנו מדברים על חניון "ביג בן" (רמז למיקום הרכב)

אז חבל על הזמן לצערי...

יום טוב

האמת שלא הבנתי ממך אם אתה מדבר על אותו רכב. שם החניון שציינת לא אומר לי כלום.

אשמח לפירוט בה"פ.

תודה.

---

פורסם

גם אני מכיר את ה528 הכסופה הזו כבר 20 שנה בערך.

היא שנת 78 לפי מה שאני זוכר, ובכל מקרה סיפור בעייתי כמו שכבר נכתב

HFturbo

פורסם

במצבים כאלה לא עדיף לקנות עוד אחת?

שמצב השילדה שלה טוב וכל השאר לא חשוב ופשוט להעביר חלקים?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אבל האוטו הזה גם ככה לא שווה יותר מדי, תקנו אותי, אם אני טועה!:roll: אז למה לשלם 4000 על האוטו, שככל הנראה לא ניתן לעלות לכביש, אם אפשר למצוא באותו מחיר אחד עם רישיונות? או שאני טועה במחירים של המכוניות הנ"ל?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...