Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם האחיזה וההתנהגות ישתנו במידה נראית לעין

אם אני יחליף את גודל הגאנט והצמיג כלומר חתך נמוך יותר מזה שעכשיו ?(185*65*15)

אם כן מה המידה המקסימלית שאפשרית בלי בעיות לטסט הבא ?

ולמי שיש איזה גאנט שמתאים לי שנראה טוב וכמובן לא עבר תאונות אני ישמח להצעות בה"פ

וכמובן צמיגים מתאים ואיכותיים עם אחיזה טובה

(גלגל זה גם צמיג וגם ג'אנט)

פורסם

אני לא יודע לגבי מידות מאושרות לאנטיס, אבל ככל שהרוחב וקוטר הג'אנט עולים כך האחיזה משתפרת, אך כמובן שזה בא במחיר נוחות בתוך הרכב.

פורסם

אני מאמין שמידה של 16 לג'אנט יהיה ממש נחמד וגם לא יפגע כל כך בנוחות

פשוט הרכב הוא של ההורים אני רוצה שגם להורים יהיה נחמד לינהוג עליו

בנוסף מחפש המלצות של גאנטים שיתאימו לי בתקציב של רבעייה עד 1200

פורסם

אתה יכול לאשר עד מידה 16' ברכבך, רק קח בחשבון שהרכב ייראה כמו ג'יפ והנוחות תיפגע.

לדעתי תעבור ל-195/55/15.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני מאמין שמידה 16 זה אפשרי בשבילך. תפנה לייבואן מאזדה תברר איזה מידות מותר לך לשים באופן חוקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...