Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוחיות רנו קליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לחבר,

האם רנו קליאו B נוחה גם לאנשים גבוהיים?

והאם יש מקום למבוגרים במושב האחורי, או שהוא צפוץ מידי?

ומה גודל התא מטען?

ובמה רמת האבזור בה מתאפיינת בעיקר? אני שומע שהיא מאובזרת וכדומה אף פעם לא התעניינתי.

ואיך הגיר הידני?

הידע שלי מתבסס רק על המאמר הבא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-362729,00.html

פורסם

בגדול, נוחיות = שרותים (הכוונה לתאי שרותים, לעשיית צרכים בסיסיים), אבל שיהיה :roll:

כשיושבים (באוטו, לא בשרותים) אנשים בגובה ממוצע ומעלה במושבים הקידמיים, לא נשאר הרבה מקום לרגליים במושב האחורי.

תא מטען קטן, אני לא זוכר את הנפח המדוייק בליטרים (נראה לי 240-250 ליטר), הוא יותר גדול ממה שיש במכוניות מיני, כמו סיריון, אבל עדיין קטן.

קליאו B הגיעה במספר רמות איבזור, החל מ דגמי RTE 1.2 שאין בהם כלום חוץ מהגה כוח, ועד לדגמים מאובזרים מלא.

הגיר הידני בסדר, ולא ידוע כבעייתי.

פורסם
בגדול, נוחיות = שרותים (הכוונה לתאי שרותים, לעשיית צרכים בסיסיים), אבל שיהיה :roll:

כשיושבים (באוטו, לא בשרותים) אנשים בגובה ממוצע ומעלה במושבים הקידמיים, לא נשאר הרבה מקום לרגליים במושב האחורי.

תא מטען קטן, אני לא זוכר את הנפח המדוייק בליטרים (נראה לי 240-250 ליטר), הוא יותר גדול ממה שיש במכוניות מיני, כמו סיריון, אבל עדיין קטן.

קליאו B הגיעה במספר רמות איבזור, החל מ דגמי RTE 1.2 שאין בהם כלום חוץ מהגה כוח, ועד לדגמים מאובזרים מלא.

הגיר הידני בסדר, ולא ידוע כבעייתי.

למה על קטנות אתה לא רואה באיזה שעה ההודעה נכתבה?

בקיצור זה רכב גם לנהגים גבוהים [1.83] ובמיוחד לחדשים שאסור להם להסיע יותר מ2 .

הדגמים של ה1.4 איפה אני יכול למצוא פירוט על האבזור?

ושמעתי שבתא מטען אפשר להכניס 4 גיטרות קלאסיות, הכוונה שהיא גם גבוהה מהרגיל כיאה לסופרמיני

פורסם

אני בגובה 1.80, אין לי בעיית מקום במושב הקידמי בקליאו, הבעיה היחידה היא שהברך נתקעת לפעמים בידית ההילוכים (לשלי יש גיר אוטומטי).

אבל אני נאלץ להזיז את הכסא די רחוק אחורה, ומאחורי לא נשאר הרבה מקום.

איבזור -

לקליאו 1.4 ידנית בשנים 1999-2001 יש שתי כריות אוויר, הגה כוח, חלונות חשמל בדלתות קידמיות, נעילה מרכזית עם שלט במפתח, וכמובן מזגן.

ABS אין.

בדגמים חדשים יותר יש יותר איבזור, את הפירוט המדוייק אני לא מכיר.

למה מכונית סופרמיני אמורה להיות גבוהה מהרגיל, לא הבנתי.

אם אתה נוסע לבד או עם בן אדם אחד, ניתן להגדיל בערך פי 4 את נפח תא המטען, על ידי קיפול המושב האחורי.

פורסם
אני בגובה 1.80, אין לי בעיית מקום במושב הקידמי בקליאו, הבעיה היחידה היא שהברך נתקעת לפעמים בידית ההילוכים (לשלי יש גיר אוטומטי).

אבל אני נאלץ להזיז את הכסא די רחוק אחורה, ומאחורי לא נשאר הרבה מקום.

איבזור -

לקליאו 1.4 ידנית בשנים 1999-2001 יש שתי כריות אוויר, הגה כוח, חלונות חשמל בדלתות קידמיות, נעילה מרכזית עם שלט במפתח, וכמובן מזגן.

ABS אין.

בדגמים חדשים יותר יש יותר איבזור, את הפירוט המדוייק אני לא מכיר.

למה מכונית סופרמיני אמורה להיות גבוהה מהרגיל, לא הבנתי.

אם אתה נוסע לבד או עם בן אדם אחד, ניתן להגדיל בערך פי 4 את נפח תא המטען, על ידי קיפול המושב האחורי.

אוקי תודה על המידע הרב.

בקשר למודל 00' או 01' ל1.4 ידנית, למה 4 כוכבים אם אין ABS?

פורסם

כוכבי בטיחות מודדים בטיחות פאסיבית, כלומר יכולת הרכב להגן על הנוסעים בזמן תאונה.

ABS היא מערכת בטיחות אקטיבית, כלומר היא נועדה למנוע תאונה.

בכל מקרה, אולי (כמעט בטוח) שבחו"ל קיים דגם עם ABS.

• תוכן חדש...