Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רדאר - מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות גלאי רדאר, לאחרונה ראיתי שני סוגים בלבד בארץ COBRA וValentine 1.

המחיר של הקוברה זול משמעותית מהValentine רציתי לדעת מדוע? מה ההבדלים ביניהם?

האם באמת שווה להוציא כל כך הרבה כסף על הValentine? האם יש אפשרות להביא דבר כזה מחו"ל כמה יעלה לי כל הסיפור?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אין שום מקום להשוואה בין ה-Valantine V1 לבין גלאי הקוברה.

ה-V1 טוב פי כמה וכמה, הוא יותר מדויק בהרבה, מספק הרבה פחות FALSE ALARMS, כולל בתוכו שני גלאים (קדימה ואחורה), תומך בכל התדרים וניתן לכייל אותו לבד.

אפשר להביא V1 מחו"ל, כמה זה יעלה לך? זה תלוי במחיר שתקנה אותו, זה הכל, אין פה שום עלויות נוספות של התקנה וכדומה.

דני.

פורסם

V1:

עלות ייבוא מחו"ל~2000

עלות בארץ~4000

google יעזור לך למצוא את שניהם, חיפוש בפורום יתן לך מידע מקיף על כל אחד משניהם

פורסם

חד משמעית ה V1 עדיף.

יש איזה בל שאפשר לשקול אבל אין אף קוברה שאני מכיר שיכול אפילו לנסות לתת ל V1 תחרות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בדיוק רציתי לפתוח ת'רד דומה בעקבות הכתבות בעיתונים מאתמול והיום על הצבת 250 מצלמות מהירות חדשות בעתיד הקרוב :)

הזמנתי לא מזמן אבל מכרתי אות עם הרכב לאחר יומיים שימוש :? בדקתי באתר TOP SPEED ובאתר ISPEED ועוד פורומים בארץ ובחו"ל ועושה רושם שהוולנטיין עדיין היחיד שבאמת עובד וכנראה בגלל זה הוא יקר משמעותית. בניגוד לזה שרשם מעליי, עשיתי היום כמה בדיקות ובארץ זה עולה 3400 ש"ח בחנויות או 2400 ש"ח ביד2 (יש שם 2 מודעות).

בדקתי גם יבוא מחו"ל והכי זול שמצאתי כולל משלוח זה 500$ שהם 2100 ש"ח. עוד 15.5% מע"מ ומסתבר שכל ההתברברות מול המכס וכו' תעלה יקר יותר מ -2400 ש"ח שמציעים פה ביד2. מישהו יודע מה הגירסה האחרונה?

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים. הבנתי שאין שום טעם במשהו אחר מלבד הV1.

יכול ליהיות מעניין מיד שנייה, השאלה האם יש משהו שיכול להתקלקל במכשירים האלה? מה כדאי לבדוק במכשיר במידה ואני הולך לקנות יד שנייה?

פורסם

גלאי בלבד. משבש אינו חוקי בארץ.

על פי מה שהבנתי הוא אכן מגלה את כל האמצעים השמישים קיום של המשטרה.

פורסם

הוא אכן גלאי ואינו משבש.

והוא בהחלט מגלה את הדבורות, נדמה לי שהוא היחידי נכון להיום.

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם
תודה רבה לכל המגיבים. הבנתי שאין שום טעם במשהו אחר מלבד הV1.

יכול ליהיות מעניין מיד שנייה, השאלה האם יש משהו שיכול להתקלקל במכשירים האלה? מה כדאי לבדוק במכשיר במידה ואני הולך לקנות יד שנייה?

1. הקוברה/ויסטלר/יונידן ודומיהם מהווים יופי של "משקולות נייר". לצבוע בכחול ולהטיל לים . חוץ מקווי מתח גבוה ודלתות במרכולים הם לא מגלים כלום.

2. וולנטיין הוא מס' 1(בעשרים שנה האחרונות). מס' 2 הוא בֶּל אבל במרחק משמעותי אחרי הוולנטיין.

3. לבדוק שהמכשיר הנקנה כיד שנייה מכוייל לגרסה העדכנית ביותר (צ'יפ מחשב) שאחרת קנית וולנטיין אבל הרבה פחות אפקטיבי.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
גלאי בלבד. משבש אינו חוקי בארץ.

על פי מה שהבנתי הוא אכן מגלה את כל האמצעים השמישים קיום של המשטרה.

יש איזה "חיישן חניה" שהינו חוקי, ועל הדרך הוא גם משבש ליזר, תעשה חיפוש בפורום/גוגל.

מה שכן הוא מתומחר לא כחיישן חנייה אלא כמשבש כמובן :lol:

פורסם

ולנטיין חדש באתר של היצרן http://www.valentine1.com עולה 399$, אבל הם לא שולחים מכשירים לארץ.

אם יש לך מישהו שמגיע מארה"ב או מישהו שגר בארה"ב תוכל להעזר בו.

המכשיר חוקי ולכן אפשר להביאו במזוודה אבל עדיף להוציא מהקרטון ולטעון כי המכשיר שייך לך במידה ושואלים שאלות בכניסה

לארץ.

המכשיר מאוד מומלץ - מגלה דבורות מקילומטרים וגם מצלמות למינהם.

לגבי לייזר - הגילוי עלול להיות מאוחר מידי.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...